auts.

Egentligen skulle jag bara vilja skrivs precis hur jag känner här nu. Bara få ut allt. För rätt som det blev allt bara så verkligt. Men om jag ska vara ärlig så är jag helt tum på ord. Det är bara känslan som finns där. Jag kan känna mig väldigt skyldig o ha tanken: alla skyller på mig alla tycker det är mitt fel o att felet sitter hos mig. Men om jag får säga så tycker inte jag det är någons fel o att där inte finns något fel. Det är förmodligen så här det ska vara,Jag tror nog för mycket att folk faktiskt går med ett dömande öga. Jag måste bli av med tanken "vad tycker alla andra". Det är inte erat liv så vad vet ni. Jag är ju en sån som alltid tror på mig själv, varför inte nu? Sen vet jag även att när jag vaknar i morgon så är känslan o alla tankar borta o allt känns bättre, för stunden i alla fall. Men i slutänden så kommer allt bli bra. Bara man inte skyndar med tanken. Mitt måto i livet är ju trots allt: "Det löser sig, det gör det alltid" Men nu till något vettigt, sova. Sov gott. Ps. Lagom förvirrat, jag vet ;)

Regn!

ja sitter bara här, väntar på att jag kan sluta. allt är fixat o jag är klar i tid för en gång skull.
Vet inte vad jag ska skriva faktiskt.

Jag gör inte så mycket för nulägget, jobbar o är hemma :P

Är just nu bara väldigt tum i kropp o själ. men det kommer tillbaka.

så tills dess!

Ha det bra och ha en underbar midsommar!
//Maija

ps: Kamilla kommer nog rädda mig :)

När 2 blir 2 igen!

Jag måset få vara jag, På mitt sätt...

Klagande!

Ja, jag vet att ni är trött på mig. Jag orkar inte skriva här inne just nu gott folk. jag gör en massa o har det allmänt bra. men min ork o lust går inte till bloggen just nu. allt kommer komma någon dag. Ja, navid det kommer komma lite om legoland med :) o allt annat som hänt. men jag vet inte varför inte suget är där nu. Min hjärna har kankse annat i tanken och jag bara följer efter.

jag har varit på två studenter i alla fall, hos kusin malin och tims tjej trollsan ;)

så här kommer två bilder på mig o kusin tim i alla fall :)





Helt sjukt att jag bär rosa, kan jag ju ta o säga :P

mer kommer när kanslan är där, eller kanske över...

Men vi gör så här!

ja jag vet väldigt dålig uppdatering och täntke faktiskt hålla det så ett tag till. Jag är inte riktigt i den ro att jag orkar och har lusten till att skriva här inne. Just i dag har jag inte ens lust att gå utanför lägenheten. Men det måset jag. jag Måste träna o sen i kväll ska jag träffa mammas nye karl efter det så blir det tjejkväll. riktigt härligt o inte snacka om vädret, helt jävla underbart. men just nu sitter jag o små skakar på grund av att jag inte mår helt hundra, men i med två panodil så fixar det sig :)

Men nu va det faktiskt inte det jag skulle skriva om.
Utan om att det verkar som att vi båda vet om att vi läser varandras bloggar eller om du får reda på detta ändå.
Men jag förstår inte riktigt. Varför inte bara vara nöjd och glad med det du har och sluta bry dig om min "åskit" som du nu tror jag har. Du/ni verkar ha det jätte bra och ni verkar leva det exakta livet som ni vill ha. Och det tror jag är väldigt många som skulle vilja leva det livet ni har och lever det verkar vara det perfekta för er och du verkar trivas i det som fisken i havet.

Men SNÄLLA, sluta bry dig om mig, sluta tänka på att jag kanske har en åskit. SLUTA SLUTA SLUTA. vad glad över det du har och lev i det. Vem är jag att bry sig på liksom.
Just denna gången så handlade det ju bara om att jag inte kunde hitta den affären jag ville hitta så jag fick glassen jag ville ha. Är det något o rusa upp för?

Men jag förstår din tanka. Men det är dags att gå vidare.



I dont want it...


RSS 2.0