Pappa...

Jag o mina två systrar satt och pratade lite igår. Vi va på mammas sambos 50-års fest. Jag, sofie, elinore kom in på vår absolut bästa pappa. Vi började prata om minnen vi hade av honom när vi va små. Två saker jag kommer ihåg absolut mest av som sitter så hårt o djupt i hjärtat. Sånt som bara pappa kunde göra.

1. När vi va små och man låg i sängen för att det va dags för att sova så kom man ju allt för ofta på att man ville ha vatten, och inte vatten som helst, nej pappas vatten. Så man hann inte under täcket innan man skrev: -"pappa, vatten" då kom pappa upp för trappan men ett glas vatten, jätte kallt och alltid lite vattendroppar ute på glaset. Det va så gott och efter det kunde man sova hur gott som helt :)

2. Efter vi hade badat när vi va små, så va det ju där med håret. vårt blöta långa o trassliga hår. då Va pappa där med kammen. Han va så försigtig o nogrann. vi satt på trappsteget längst ner o han satt ett trappsteg bakom och tog en liten hårtuss i taget. kramade åt det med handen och sen började reda ut vårt hår. Det blev hur bra som helst och helt smärtfritt

Nostalgi.

Där finns så klart hur mycket som helt o listan kan bli lång. men detta va det jag kom ihåg som gjort så barndummen speciell.

Jag och mina systrar är lyckligt lottade som har haft det så bra som vi haft det...
Vi har världens bästa mamma och pappa! <3


30 punkter av mitt liv...

Jag läser en tjejs bolgg lite då o då, emmie. Tycker det är härligt o följa hennes liv i Australien o tjejen skriver riktigt bra tycker jag. Så det är bra underhållning så där en tråkig vardagskväll eller som nu tågresa. Så jag hittade detta på hennes sida så jag också tänkte följa. Jag kommer inte skriva en varje dag utan  kommer skriva det dår o då. Kul va ;)

01 – Presentera mig själv.
02 – Min första kärlek.
03 – Mina föräldrar.
04 – Vad bjuder jag på för mat?
05 – Vad är kärlek?
06 – Om det här vore min sista dag.
07 – Vänner.
08 – Favoritsaker.
09 – Min tro eller livsfilosofi.
10 – Bloggfavoriter.
11 – Mina syskon.
12 – 10 saker du inte vet om mig.
13 – En vanlig dag hemma hos mig.
14 – Dåliga vanor och laster.
15 – Mina drömmar.
16 – Första kyssen.
17 – Barndomsminne.
18 – Ett pinsamt ögonblick.
19 – Detta ångrar jag.
20 – Mina förebilder.
21 – Mina dåliga sidor.
22 – Det här upprör mig.
23 – Mitt hem.
24 – Det här får mig att gråta.
25 – Det här är jag bra på.
26 – Mina rädslor.
27 – Min favoritplats.
28 – Saker jag saknar.
29 – Det här ska jag bli när jag blir stor.
30 – 10 dödssynder.


Bord & stolar!

Jag har ett litet problem. eller det börjar bli ett rätt stort problem. Jag får inte tillbaka mitt bord o två stolar. så hur fan går jag till väga!? Dessa två stolar o brod, va det första, absolut första jag handlade till bara mig själv. de är bara mitt o har bara varit mitt... Jag vill inte att det ska försvinna från mig på ett sånt här löljig sätt. dessa möbler finns där ett personlig värde i. riktigt personlig...

Jag vill ha mina möbler tillbaka...


365



"You take my breath away, you´re a supernova"




Jag längtar hem!

Jag vet inte om detta kommer hålla i sig, men jag längrar hem. just nu känner jag mig färdig här. eller nej nu ljög jag. Jag älskar livet i sthlm, men som jag vetat så har det varit en flykt, en flykt för att jag ska kunna ta tag i mig sj igen.

Jag vet dock inte till 100% om jag är färdig här, tycker ietn ta några förhastade beslut o jag älskar ju mitt jobb, så otroligt mycket. mitt jobb är det bästa man kan ha. Så ja vi får se hur framtiden ser ut. men tanken på att vara hemma hela juli skrämmer mig fortfarande. men skit i det. ska bli härligt vilket som...


jävlar vilket flummigt inlägg..

vill ha sagt väldigt mycket men håller det till thess i stället, hon försöker göra mig klok ;P vi får se hur bra det går ;*


När man inte tänker klart...


Landskrona

Hur bra jag än har det här uppe så tänker jag jämt och ständigt på Landskrona, på alla där hemma. Kommer jag vilja flytta hem igen eller ska jag verkligen bosätta mig här på riktigt och verkligen sattsa fullhjärtat på detta. Jag måset göra ett val. ett riktigt val. Jag tänker lite som så här. I sommar när jag kommer hem kommer jag få känna på om jag vill flytta hem igen. Kommer jag orkar det, vill jag det, saknar jag det?

Therese vet jag ju redan om att hon vill ha hem mig nu. men om jag flyttar hem har jag sagt att det inte blir från till vintern som tidigast. Om jag nu ska flytta hem.

Ja jag hör ju samtidigt alla era kloka röster o det behöver du inte bestämma nu o bla bla bla... Men som jag alltid är, jag vill ju veta o bestämma allt nu. Vill jag ha ett liv där jag bor långt ifrån mina vänner o familj. Där jag kanske kommer få en familj en dag som kommer ha långt till sin mormor o morfar, vill jag ha det så? Det är ju inte bilden jag har haft i huvudet hur det borde se ut. ni vet när ni va små o man föreställde sig hur allt skulle se ut när man va stor. aldrig någonsin hade jag föreställt mig det o det jag gått igenom de få åren som vuxen. Tur att jag inte kunde tänka så när jag va liten, hade ju varit deprimerad i ett väldigt tidigt stadie i livet tror jag :P

Jag vill ha lite mer ro o lugn i själen. Vad vill jag...?



Jag vill inte bara se Stockholm som en lång o härlig resa.


Tänker inte

nej, jag tänker faktiskt inte uppdattera sådär som jag gjort innan om vad som händer exakt hela tiden. för vet ni va. Jag gör saker exakt hela tiden. här händer nått jämt o ständigt. Jag gör så mycket saker. o jag trivss så bra. jag har flyttat hem till ida o josse nu. så ska bo här en månad sen blir det hemfärd.

va hemma i la förra helgen. så skönt o underbart att vara på hemma plan.

Igår måset jag ju berätta om. va på en privat fest på en båt. eller först va det mingelfest hemma hos carin som fylle typ "30" igen. både "ola lustig" ni vet radio prataren va där o petra som sunger "mikrofin kåt" va där. pratade dock inget med dom :P de är ju som vilka människor som helst o som vanlig så va jag yngsta människan på stället :P Tråkigt nog så är jag ju inte så där kändis kåt, borde kankse bli det. så man kan känna lite mer Wohoo upplevelse i livet :P där va fler spännande människor, fler sångare, högt uppsatta chefter på tex svt, tv4 o jada, jada. sjukt trevliga o ödmjuka människor vilket som.  o inte nog med det så va det mer eller mindre en gay fest. så på båten som vi senare tog oss till va säkert mer än 60% av killarna som va där, bögar. så när min fylla satt igång o jag kännde att jag vill åt uppmärksamheten så stack vi vidare. till götta källare eller va det nu hette. tydligen så var där efter festen för "let´s dans" såg någon av dom men tänkte inte på det fråns jag hörde om det imorse när man vaknade. Såg dock den där blonda killen som är dansare, han hångla med nån kille :P spännande va :P

O inte för att skrytta eller va väldigt öppen med hur jävla bra jag har det. Så har jag det så fucking jävla bra. FI fan. mmmmm. Jag storm trivss o den ena dagen är bättre än den andra.  Tror inte ni kan förstå, men en sak vet jag ni borde vara så sjukt avensjuka. det hade jag varit ;)


RSS 2.0