...

Är det solsken jag ser efter allt detta regnande!

gammla goda tiden :)

Idag har jag o thess fixat lite in för helgens kräftskiva. Vi stannade rätt som det i allt jobb o börja kolla gammla bilder. Härligt med den gammla goda tiden :) jag o tillan på bilden.

timbuk & hoffmajstro

Ja, jag har ju varit på konsert med för inte så många helger sedan :) alldeles för mycket vin, så jag missade helt att faktiskt lyssna, det lilla jag tog upp va att timbuk va mycket sämre än hoff :)

detta tjat ::P

ja nu är det om nity hår igen. Men nu har jag nog bestämmt mig, ska bara få Elins intygande med. ;p Men det blir nog att klippa av mitt hår igen. Jag passar inte i det eller jag trivs inte i det så som jag borde o vill.

lina 25år

i lördags efter jag jobbat så stack jag på födelsedags fest hos min underbara nyfunna vän lina. Det va jätte trevligt, o vid 11 stack jag till stan för att lyssna på spink o sen vidare till fillini. Tack för en super kväll tjejer :) (ingen bra bild men tjejen med kronan är linis)

måste bara :)

Har äntligen köpt hem lite nagellack. De är så små o söta flaskor. Riktigt bra hållbarhet med :) det är h&m:s egna märke i man köper dom i 4pack. 39:90 :)

Frågan!

Har fått en fråga om varför jag o thess inte umgås med Ina mer. Om jag ska svara för thess först så har de aldrig riktigt umgåts själva så som jag o Ina utan vi har mer varit lilla ligan alla tillsammans (jag, thess, Ina o Elin). Men de har så klart varit bra vänner det med :) jag o Ina va faktiskt o fika för inte så länge sedan. Vi fika på säkert 2 timmar o bara tog igenom gammal tid. Men efter vad som hände förra sommaren (vilket jag inte kommer ta upp mer iochmed att det är ett avslutat kappitel) så har våran vänskap ändrats drastiskt. Men vi har inget osakt o vi har kontakten. Ina håller just nu på att flytta till Malmö precis som Elin gjort. Ina har jobbat i hbg men ska även börja jobba i Malmö alltså blir det svårt med att ha en vardags kontakt. Men Ina kommer alltid finnas i mitt hjärta o jag älskar henne fast att jag gör det på avstånd. Det är inte någon som kan ta det vi haft o gått igenom med åren ifrån oss. Jag kan Ina innan o utan, nu o för alltid. <3 o jag hoppas jag träffar henne o tjejerna den 17de då det är tjejkväll i Malmö :) hoppas det va svar på den fråga. O ja jag ska försöka blogga mer :)

tihi.

Mina inlägg bli ju bara konstigare o konstigare men ni får stå ut fast ni inte förstår något. Jag skriver trots allt för mun egna skull :) lagom skitzo [stavas?]

ilska!

Ja jag har så mycket olika känslor som strömar igen min kropp hela tiden. Men jag känner att jag har ett väldigt härligt smyg leende på läpparna hela tiden. Mina härliga smile gropar blir bara djupare o djupare. Får sluta upp med detta. Annars är det väl bara mina smilisar jag kommer ha kvar :) men samtidigt så finns alla de här jobbiga känslorna: ilska, trötthet, ja jag vet inte vad jag ska säga. Men fast ilska med leende på läpparna så känner jag mig bra. Jag känner mig hel :)

vinden viskar!

Ja jag vet inte hur jag ska förklara detta. Men jag har en dålig känsla i kroppen. Vinden i träden viskar om dåliga nyheter. Jag vet inte vad, när, hur. Uch jag vet så klart inte om. Min syster nämnde även detta för en vecka sedan, att hon kände något va på gång. Jag vet inte vad hon menar o känner. Men min känsla är att något som ska skaka om Landskrona. Jag hoppas min känsla är helt fel, det har jag haft förr. Men vad är det då för känsla och vad är det för viskande i vinden?

Gammalt!

Sitter hemma hos mamma nu. fick bara lust att slänga upp lite gammla bilder. inte så ofta jag får titta på någa bilder överhuvudtaget har bilder överallt o ingenstans.

Har ju ingen egen dator o har ingen tanka på att skaffa det på ett tag heller faktiskt :)

Grr :)


Många årsedan, hur många vet jag inte. kan vara så att jag är 20 på denna bilden :)


de bästaste :) fast jag har en väldig ful sak på mig.. pii


Familjen i Australien :)


tjejerna i Austalien.
Efter det kommer jag alltid ha sandra i mitt liv
o det är jag väldigt glad o lycklig över :)


Blev inte så många ändå, känner att jag måset ut o gå. har blivit en ny drog för mig, varför? vet jag inte, men skönt är det :)

Lycka!

Ja Jag kan bara säga att jag känner mig väldigt lycklig, väldigt lugn, väldigt, ja väldigt tillfredställd :) Där finns fortfarande mycket som är ? men jag störs inte av det. Jag får ta det då. Jag kan fortfarande få en känsla av att jag bara vill sätta mig ner och gråta men jag känner mig inte olycklig, tvärt om. Jag mår bra jag mår så himla bra.

Antingen kan det vara lugnet före stormen eller så är det äntligen solskenet efter regnet.

vi får se gott folk, men just nu mår jag toppen. (Typ.)

Men som mitt motto är här i livet:


-Det löser sig, det gör det alltid!


något man ofta glömmer!

Sina stackars fötter. Jag gjorde ett litet fotbad här om dagen. Ja jag vet i en äckel hink men det gick bra ändå :) blev fotbad med fotsalt efter filade jag ordentligt o sen smörjde jag in dom. De behövs dock redan göras vid igen :P soo dont forget your feets ;)

dessa härliga tider.

Igår, jobba jag lite, va på stranden lite och på kvällen kom Christopher o jag ska sluta säga att jag inte ska umgås eller prata med han mer. Blir väl då det faktiskt händer, att jag slutar umgås med honom alltså :P så jag följde med honom och hittade på en lägenhet liten och perfekt för honom som student, hoppas du får den vännen :) lite för nära mig men det får gå :P efter det bjöd jag på lite pyttipanna. När maten va snällt åkte vi ner till stranden så malou fick ta sitt första dopp för i år. Så söt är hon. Rakt mot ven bara, tur man har henne komlad :) svårt o få henne på bild kan jag säga. Riktigt litet yr väder :)

konstigt.

Jag vet inte om ni ser det, men igår fick jag verkligen världens konstigaste bränna. Känns lite idag. Men skit i det. Lite färg har håg fått iallafall :)

underbara strand dag!

mellan 8-11 så befann jag mig på jobb som frukost hjälp. Efter det så väntade jag in Kajsa och lilla linnea-mi o bebis i magen så klart för en dag på stranden :) blev bad o bus men efter att Kajsa o mi fått nog av stranden så gick jag o la mig med lina o hennes lilla gäng :) så en riktigt bra och lyckad dag på stranden måste jag säga ;) lilla mi har fått på mig mammas solglasögon, hon va så nöjd :) sötnos <3

.

Nu - Städa

så kom kort!

ja jag har även fått mitt första vykort på posten. Det va från mamma som varit på Malta med en väninna, lorry. Nu är hon i Småland o röjer. Men tycker det är dags att komma hem nu lilla mor :)

dålig uppdatering!

Jag vet, jag vet. Men tror ni är trötta på att läsa om allt mitt jobbande. Helgen har inte beståt av annat än jobb jobb o mera jobb. Jag här även jobbat lite hos max. Super mysigt o riktigt trevligt att träffa familjen igen. jag har hunnit med att umgås lite med stoffie, kort spel, pizza, godis o massa larv. Men nu ska vi inte höras eller ses på några veckor så man kommer in i en normal vardag. Jag har även hunnit med en liten film kväll med thess o små tjejerna Emma o wilma. Idag ska jag stor städa lägenheten fixa o pyssla lite innan det är dags för jobb igen. Hoppas att er helg har varit underbar. Med mycket festivalande o annat härligt. Ha det super gott folk...

RSS 2.0