kvällen!

alkohol skål.

så trött på verkligenheten så får nog rymma till en annan plats o en annan tid.

bara försvinna för stunden!

Till min stora besvikelse!

Så nu ska jag berätta vad som hänt den senaste tiden. jag skulle ha hämtat nyklen i torsdag. men tjejen som skulle lämna den ångrade sig o ville inte lämna ut nyklen till mig fråns på måndag för att tanten som bodde där innan skulle ha ansvart över lägenheten om det skulle hända något. fast att det är jag som såtr på kontraktet från den 1 mars så har jag ingen nycklen och inget ansvar över lägenheten. konstigt? men det va inte så farligt.  det va bara o acceptera. så på måndag hämtas nycklen.

när vi var och tittade på lägenheten  första gången så fick jag o mentor o pappa reda på att där va 24000 kr i fonden, lägenheten va nog inte ve gjord på 15-16 år. jag som älskar inredning o avra lite händig blev helt förtjust. och till min storaförtjusning så fick vi lägenheten. eller min far. i dag står mentor och pappa på lägenheten. i går så pratade jag med tjejen som lämnade in nycklen till la hem för tanten som bodde där innan klarade inte av personliga skäl. tjeje sa att de hade nämt till henne att det dragit in vår fond. alltå fonden  på 24000 kr. jag blir jätte ledsen och besviken. jag ringer upp pappa som gensat får ta kontakt med l-a hem. som han så klart itne klara då.

jag gick bort till morfar som läst igenom kontrakten 1000 gånger o förklarade allt för mig. han lugnade mig med att det nog bara är ett missförstånd.
(min morfar är egentligen gud, så ni vet)
men icke.

pappa ringde mig i morse och sagt att de där finns inge fonder längre. alltså har l-a hem tagit i från hyresgästen (jag o mentor) och lägenheten 24000kr för renovering. varför det itne finns en fond?  för att de ska hel renovera hela huset och när det ska göras ska alla ut där i från. alltså kommer inte få bo kvar. men de vet iten riktigt när de ska gör renoveringen om det blir i höst eller om 2 år. så de tycker alltså att vi ska bo i ett rått hål som det är nu i 2 år. glöm det.

jag o mentor är rasande, de ända orden mentor får ur sig är att de är horor och fittor. tråkig svenska, ja jag vet. löngaktiga och känslolösa är kanske andra bättre passande ord. de säger att vi ska fått hem ett papper där denna informationen ska ha ståt. men vi fick inte hem något papper.

så här ser det ut nu, jag och mentor kommer flytta in på måndag i en fruktansvärd lägenhet som vi är tvungna att bo i tills vi hitar något bättre. jag har redan börjat leta. över allt förutom l-a hem, efter att jag hört så mycket skit om dem o nu vait med om de själv så vägrar jag. jag vill inte ha med sådna människor och göra.

men jag klarar mig som vanligt. mamma peppade mig lite. så jag är redan på fötter igen efter det håda fallet.
Som sagt innan, om du trampar på mina tår så stampar jag tillbaka...

jag hoppas ni förstår min historia och min besvikelse.

ha en bra dag. kram // Maija


dåligt, sämmre, sämst!

allt löste sig i går. det va riktigt skönt o få allt det ur värden o i dag till dagens problem. varför har jag en sådan otur nu? jag förstår inte, vad har jag gjort för att få sådan otur? i alla fall så handlar det om lägenheten och pappa har fått ta upp fallet om det. så vi får se om det blir flytt eller inte. l-a hem sugen för tillfället. jag blir så otrligt trött o utan glöd när sånt här händer. men om vi ska flytta så får vi inte göra det fråns på måndag i alla fall. när allr har rätt på sig så kommer jag berätta hur allt ligger till.

hoppas ni har det bättre än mig i alla fall :)

Inget bättre

trodde dagen skulle bli bättre i dag. men icke. den förstördes redan ig år kväll. o vi får väl se när det reder upp sig. så jävla trött på att ta all skit i alla fall. jag döljer inget o har inget o dölja...

det va allt!

en jävulsk dag!

hemma har inte internet fungerat så min dag har varit helt förstörd, jag har dock varit ute i det fina vädret en runda. det måset man ju när solen står på så. annars har jag iten gjort ett skit. tyckt synd om mig själv mest :P i morgon ska vi få reda på när vi kan hämta nyklen :) så nice. både jag o mentor har haft otur i dag så i dag bestämmde vi oss för att det blir keba till mat. o jag fick även reda på i dag att ja itne kan få någon Alfa kassa. skit säger jag bara. men jag tar häldre ett jobb. jupp...


Ozzie, glöm inte bli medlem på arebtsförmedlingen innan 5/3.
kommer tjata här innen vare dag o kanske sätta upp en
bild på dig med om du inte sköter dig ;P

Förlovning!

Äntligen har konprinsessan och den nya prins daniel gått ut med att det är förlovade.
Hur kul som hälst. vi får väl säga grattis till med :)


Bröllop 2010?

Natt blogga!

ja snart kvart i 1 på natten o mentor sover här brevid mig. eller nästan på mig. som vanligt. i dag efter mentor slutat jobba så hämtade han mig o vi åkte bort till colorama. vi ittade golv o färg o tappet. nu börjar allt verkligen sätta sig på plats, nu ska vi bara komma in i lägenheten med. men det är snart. efter det så stack vi till jysk där vi tittade och köpte en bädmaddras. jag är ju så kinkig med sånt, eller ryggen o blånboken :P men nu hade jag tängt försöka sova.

o en sak till, har läst igenom alla mina bloggar o jag har märkt när jag skrolar ner på alla deas sidor så blir jag alltid så illa mående. konstigt, eller hur?!

men men vilket som, sov gott!

Måndag!

i dag ska jag o mentor ut till jysk när han har kommit från jobb. innan dess ska jag bort till ina o hämta min väska o ta med mig losan så hon får en ordentlig promenad sen itne mycket mer. söka jobb kanske :P

ha en bra o solig dag. // maija

Heljen!

Fredagkvällen skulle igentligen jag o mentor bara sitta hemma o drika lite vin o ta det lungt, men jag tröttnade fort på det så vi gav oss bort gående till ina där conny o ozzie även befann sig (pojkvän o lille bror till ina) vi satt o prata o hade det allämnt trevligt. vid halv 12 gick vi hem igen. vid 12 är vi hemma o då får jag för mig att jag ska ta mig ett bad så det gör jag, itne så smart när man har alkohol i krpppen mräkte jag men det gick. halv 1 hoppade jag i säng för att sedan sova väldigt dåligt för att gå upp kl 6.



ja som sagt så var vi på ullared (ge-kås) blev stor handling så nu har vi alla små pryllar som ska med till den nya lägenheten. där ser ni även de snygga kuddarna vi hittade som gjorde att vi bestmmde oss igen hur vi ska ha det i storarummet :) så som det va planerat från början :P så ni får se när det är klart.
på kvällen på lördagen så fyllde min kusin år, lisa. hon fyllde 15 år. trevligt kalas o träffa alla igen. nästan emil o sofie lysser ju med sin frånvaro.
 


efter jag varit på kalaset så försvann jag bort till thess där små ungar beffan sig. pratade med thess o ungarna
godis film hjärtan o melodifestivalen kan det bli bättre :P sen blev det den "långa" vägen hem i snöstormen till mentor.
så söndagen blev lugn till vi bästämmde oss för att åka tut till centersyd MIO för att kolla bäddmaddras. blev ingen skit kassa ju :P om man har dålig rygg så har man. Men vi hittade möbler till storarumet som jag blev helgalen i :D så de ska vi köpa när pengarna tillåter det.

sen blev det beck filmen hemma hos mentor, vid 1 somnade jag i och med att ung jävlen åvanför oss fick för sig att börja gråta halv 12 o ville inte sluta från 1. så jag gick nästan i tacket. oo va arg jag va.

men en riktigt bra helj ;D



mycket i görningen!

nu sitter jag hos thess ska hem till mentor vilken minut som hälst, i morgon berättar jag om ullared kalaset hos kusin lisa som fyllde 15 år i dag o nu besöket hos thess där 3 små bus ungar befinner sig. ne ligger dekade förutom lilla killen. men det är väl för jag sitter här o besvärar :P ja klart thess är med vaken :P

men hoppas ni haft en underbar dag.

Dagens görning :)

i dag vaknade jag hemma hos menotr vid 11 tiden gick ut och åt frulle som blev en pirog. satte mig  o kollade 1 avsnitt på sesång 6 av ncis. kollade två i går. som vanligt ingen stor skillnad men jag tycker om o kolla på det när jag itne kan sova på nätterna på dagrana brukar jag inte gilla det :P

vid 1 stack jag till thess o prata o sega lite :P gjorde lite planer med. efter det vid 4 tiden bar det av till systemet då thess skulle jobba. för jag o mentor ska ta ett glas vin i kväll. sen ska vi göra lista på allt vi behöver från ullared för i morgon bär det iväg dit. tråkigt det är så dåligt väder bara :(

o allt har nog fixat sig med nyklen nu så vi kommer få flytta in som bestämmt på söndag. jag sa ju att jag kan fixa allt ;) med pappas hjälp :P tanten som bode där innan är så himla trevlig.

nej snart blir det malmö för mentor mobil har slutat fungerar vissa saker i alla fall.

hoppas ni får en underbar helg/ Maija

Arbetsförmedlingen

ja va där i dag. blev väldigt positivt bemött- o jag gav min bästa sida av mig själv. så hoppas man snart har jobb. fick massa bar tipps. nr jag kom sökte jag alla jobben 5 min senare hade alla svarat att där itne va några jobb. bajs säger jag bara. jag vill ha mig ett jobb kan det vara så svårt :( men jag är positiv ändå. man ska absolut iten ge upp sånt är för förlorare och en sdan är iten jag.  tanten jag pratade med lä väldigt positiv o han sa att det absolut itne skulle vara svårt och hitta jobb till mig så jag får väl ltie på henne. :D

snart ska jag o menotr i väg o köpa damsugare o mat till malou. roliag saker det där :P

hoppas ni haft en underbar dag. o thess jag träffar dig i mrogon ju o lite på lördag har jag bestämmt :)

ha det bra alla / maija

Dagen

som sagt ska snart ner till stan med ina igen som sagt i går.
sen får vi se vad so händer i dag..

itne mer just nu.
puss / Maija

Vaken?

ja här sitter jag. snart 12, inte mycket men mentor har sovit nu sedan halv 10 så jag satte igång filmen patrik 1,5, ja den va väl bra. innan i dag var jag o fikade med ina. lika mycket o prata om som vanligt, i morgon har vi bestämmt oss för att göra det samma för då har jag fått lön :) som även kommer försvinna i morgon. lite skulder till folk o så :P

o jag ska ner till stan för att köpa en BH som jag äntligen hittat som passar. blir tråkigt nog så när man är försmal o brösten puttar utt för mycket :( men i have find one. syster har likadan men det får kvitta för om 2 veckor är man sambo (igen) så underbart min älsklade älskade man...

har varit o bowlat i dag med mentors familj, jag va fotograv o åskådare medan de andra spelade, sen blev det kina mat, kan det bli finare. så tack för en riktigt trevlig afton familjen R.

nu hade jag tängt krypa ner så man orkar upp kl 6 i morgon för att ta bussen hem o fortsätta sova :)

sov gott!

Tisdag

i går va mentor ledig o vi gixk en runda på stan senare åkte vi hem till mig en stund gick en lång runda med vovven o sen till stan för att äta världens godaste pizza. hem till honom o se rokell´n rolla. skum men bra på något sätt. sen blev det att sova.

i dag ska jag träffa ina, vi ska ner en unda i stan och efter det så ska jag bowla med mentors familj för hans far fyllde år i söndags...

<3 dagen

inte alls sugen på att berätta men gör det väldigt snabbt.(fortsättning på, alla <3 dag & 11 underbara månader) mentor kom o hämtede mig halv 7 har hemma o vi åkte vidare till en överaskning, dannys corner.  mmmm den bästa :) där efter blev det om o melodifestivalen straxs efter den somnade mentor o jag tittar på en film med hillery duff när den slutat  o nästa kärleksfilm börjat så vaknade mentor, kall, tung i huvude, förkylld och ont i halsen. vi kollade klart på filmen och dagen efter så vaknade min lilla pojk frisk igen. det blev att gå ner till ica ankaret o köpa en riktigt god frulle.

just det, jag fick ett jätte fint halsband o armband med. får visa er någon dag :)

Bloggen

jag ska berätta om fortsättingen på alla hjärtans dag.
men en annan dag. mentor är ledig i morgon så det blir mys på stan i morgon :)

nu snart blir det film o chips o jordnötsringare.
hoppas ni haft en underbar helj precis om jag.
puss & kram

o just det jag berättar itne för bloggen är ju itne som den ska :(

Alla <3 dag & 11 underbara månader!

i morse när man vaknade så fick jag en fin liten present, en ros och ett litet brev. jag fick inte vilken os som hälst utan jag fick en plast ros. sen förklarade han i brevet "när rosen visnar, visnar jag" underbart han är. så söt, sen stod där massa andra fina ord med de håller jag för mig själv.



sen reser jag på huvudet och vad ser jag inte då. frukost på sängen, makor varm choklad o ägg :) mmmm :D
sen blev det lite avsnitt av madargaska. rolig serie. men än är det tydligen inte slut. mentor ska komma hit senra o låna mitt rum? sen skulle vi nog ut och äta, hem här o se vad det händer. jag hänger itne med alls. så vi får väl se var allt slutar. melodifestivalen blir det nog en liten runda i alla fall :)

hoppas ni kommer ha lika underbar dag som jag har.

puss & kram <3

Fredagen!

igår började väldigt segt tills jag kom på att jag itne ville sega länge. jag fick låna en flaska vin av min kära mormor o morfra :) sen bar det av till ina där ine o conny befann sig. conny gick ner till ozzy o killarna medan vi satt o pratade i några timmar, det va längesidan så det a riktigt skönt :) senare gick vi ner till killarna pratade lite till o senare åkte vi ner till stan där vi träffade johan o elin :) när det stängde så gick jänget till johan o elin alltså jag elin ina jag menotr conny o johan. tjejerna i ena soffan o killarna ni andra o där satt vi väl i två timmar, taxi statoil o sen hem till mentor. <3

tack för en underbar kväll mina underbara vänner.
o thess du va med lite grn för jag hade dina stromper på mig ;D

Solen

är framme o riktigt skön. själv sitter jag inne o har itne gjort något alls. mentor är o shoppar i malmö säger han. vet itne riktigt vad han försöker få i mig :P emn vi får väl se :P hehe. lite busig är han allt.

o jag vet fortfarande itne vad jag ska göa i dag. tror thess sluta kl 4 med vad hon nu än gör.
ja det va väl det.

Autch!

nu har jag klart problem med min visdumstand igen. jag tror de heter så, det längst inne. tandköttet runt det är helt svullet . så hoppas att det får räka att vara min otur på fredagen den 13de. som jag inte tror på allt, men ändå.
för i morgon måset den vara borta för då är det ju alla hjärtans dag. jag har inte fått planera något för mentor har tydligen planerat allt.? spännande, ine någ med att det är alla hjärtans dag så har jag o mento då varit tillsamans i 11 underbara månader. så vi får väl se vad min älskling kommer med, jag nöjer mig gärna med det lilla :)

nej nu vill jag få tag på therese och fråga vad som händer henne i dag. vill inte störa just nu för hon varkade vara på hemligt uppdrag :) i dag blir det nog bara en lugn kväll :)







nej nu ska jag återgå till verkligheten. ha det bra.
och thess hör av dig.

Utmaning!

läste nyss på www.yoohh.se blogg om en utmaning hon fått om att öppna den 6:te mappen och sätta in den 6:te bilden här. så tyckte det lät lite kul så ska se vad det blir för en. och med det utmanar jag även www.threee.blogg.se så vi får se vad fin bild hon kommer med. om ni itne förstår så förklarar yoohh bättre.




hmm, ja där ser man ingen för roligbild men på min o mneotr (konstigt uttryck) när vi är på min examens middag i malmö med resten av event -07 klassen.

Lack!

ja i går blev jag riktig lack, arg alltså. när jag gått o lagt mig och börja fundera över vad tanten sa till mig på blodcentrale. meningar som kom upp hela tiden var "ja, du är ju så ung du har inte hunnit med så mycket i livet" och sen till som jag klart glömmt nu.

nej jag lämnta in blanketten så gick vi igenom frågorna och hon frågade först om jag använt dråger eller annat liknande, och mitt savrtär självklart nej, har aldrig varit nära det bara (vad jag vet). då svarar hon "nej du är ju så ung"
Senare frågar hon om jag varit utomlands i 3 eller fler år utanför norden. mitt svar är nej (menar det är väl inte många som har det, vilken ålder du än är i) och då kommer det igen, "nej du är ju så ung, ni har ju inte hunnit med så mycket."

nu kom jag på det anra hon sa, att jag inte skulle banta den dagen jag var och gav blod. men va fan ser jag ut som en tjej som behöver banta, varför skulle jag få nått sånt för mig.

när jag gett de 3 rören och hon ser att jag har 123 i blodvärde o man måset ha 125 för att ge så ber hon mig komma tillbaka om några ÅR. liksom år. nu vet hon kankse inte att jag känner någon, Thess, som har berättat för mig mer än tusen gånger exat hur det går till. så jag vet om ditt värde inte är så bra så väntar man några månader och kommer tillbaka o testar igen.


jag menar jag är 22 år om mindre än en månad och har nog hunnit med mycket mycket mer än vad många andra i min ålder,
-jag har utbildat mig efter gymnasiet,
*både till eventkoordinater och
*konståkningsdomare
- jag har bot utomlands (norge) trivdes inte och jag det var inget för mig så lämnade det bakom mig.
- jag har varit sambo och är det snart igen.
- jag har min egna lilla vovve :)
- jag har varit utomland lite här och där, jag är ignen äventyrrare så nöjer mig med ett hotell och stället runt om.

jag kan nog sätt till tusen saker till emn det är iten så intressant, jag följer min vilja i alla fall för någon annan är detta helt fel men för mig är det helt rätt.

jag tror inte längre det handlar om att man är för ung utan, för jag vet vad jag är kapabel till och klarar av de är det äldr som tvekar alltså sitter inte felt hon migg som är ung och villig utan hos dem som är för gammla och dömmer mig för min ålder.

oj deta blev väldigt långt och kan säkert bli 10 gånger längre man nöjer mig här så det jag vill säga är.
Om du trampar på mina tår så kommer jag att stampa tillbaka. 


Avslagen!

ja det gick inte så bra på blodgivingen som jag hoppats på.

För det första så måste man högts väga 50 Kg. o det är vad jag väger exakt. försöker komma upp. men dag till dag ska kan jag ligga mellan 48-52kg. men oftast 50 mest sällan 52. det är så svårt att gå upp :( o jag äter väldigt onytigt o rörmig mindre sällan hellst inte alls.

men som alla frågar mig när de ser min puls så frågar de om jag tränar ofta. den är allts låg alltså borde det vara att jag tränar mycket, men jag har ingen kondition alls. den är typ uppäten eller nått. jag kommer inte vad den går igenom glämer varje gång ska till mormor o morfar o titta en dag. kan den vara 60/150 eller 150/60. eller yrar jag helt Thess ?

se tog de tre rör blod på mig och skulle se om mitt värde var bra, om det är bra och för att man ska kunna ge blod ska det vara 125 och jag har 123. självklart. alltså så fick jag inte ge blod. som en anledning fick jag att det händer kankse lite för mycket i mitt liv just nu. humm. det häner inget alls. typ...

så nu känner jag mig riktigt slö o trött i huvudet. av tre rör blod. det är ju inget.konstigt borde kanske kolla upp deta. hon fråga om jag brukade bli yr när jag reser mig snabbt, jag behöver ju aldrig resa mig fort, för jag har ju inget och resa mig för :(

nog om mitt blod, jag har proppat i mig massa omega 3 tabletter o kalktableter. mamma va inte på jobb så det blir inga pengar i dag heller. i dag ska jag ta det lungt :) själv.

ha det bra!

Skynda Skynda :)

i går va jag o prata med dem på blodcentralen eller vad det heter. jag fick en tid odet är i dag 12.30.
så nu har jag lite bråttom sen ska jag bort till mammas jobb och låna hennes fax : hoppas hon är där.
sen efter det ska jag bara hem o vänta på norska penar :)

sen får vi se vad som händer.

ha en bra dag :)

Festis!

så nu har jag lagt in bilder från de senaste tillfällena som jag festat med gänget:
 thess, Thessa, mentor, beji, stefan, dalle.

titta o njut ;P

























så ni har ni fått titta lite. nu ska jag fixa ltie i köket o kankse laga lite mat vi får väl se. ha det så bra.

Blodgivare!

ja i dag ska jag bli blodgivare. Therese har varit det nu i många år och jag känner även att det är dags för mig.
jag tror nog det ska gå bra fast man hade tumma enpåer när jag va liten. som då gjorde att jag blev väldigt trött väldigt lätt. men det var många år sedan så det ska nog fungera utärkt.

min morfar har jätt blod i många år tills hans hud blev så hård att det inte gick längre. hård hudad man det där :) min mormor ska ju även börja få blod för att hon ska orkar mer nu md sin canser. så jag tägte att då akn jag ju jälpa till och ge blod. så får kankse min kära mormor det ;P man kan ju alltid hoppas o tro.

lägenheten har ring och vi kunde i nulägget inte få lägenheten från den 2/3 men betalar den fråns den 1/3 förstår itne varför de ska krångla så. så nu får jag lägga in andra metoder. för vem vill flytta på en måndag.

- mer som ska göras i dag ska hämta ut min lön från norge hade jag tängt. får se om det går så smidigt som de sa i norge.
- lämna in mentors armband som går söbder hela tiden.
- ringa bredbands bolagret.

så nu måste jag skynda vidare ha det bra bra så länge.
o kul att jag ser att folk redan har börjat hitta hit igen :)

Måndag

fredag va man ute. tänkte slänga in lite bilder senare.. på de senaste helgernas festade :)
lördag tog jag o menotr det riktigt lngt o det blev mellodifestivalen.

i och med att jag o mneotr flyttar snart så va vi o kollade säng i söndags :) underbart.
så nu är hela sovrummet klart. i huvudet i alla fall :) mycket längre har vi ju inte kommit :P
så ni får gärna följa före ch efter som kommer senare :)

har faktiskt inte så mycket o säga nu heller jag vill gärna ha gång min blogg ordentligt.

men nu ska jag o malou ut  gå en lång och ordentlig runda :)
mne ha det så bra så länge.. / maija

Fredag!

ja bloggen ser ut som vanligt och det är fredag sitter på min lillasysters rum. sladlösa internetet ville itne fungera.
i går sköte jag o menotr all pappesarbete så nu är allt nästan klart. bara vänta lite lite til. haha på vadå ;)

i dag blir det utgång ännu en gång med thess som vanligt) pojken min, thessa, stefan, dalle o sen få vi se om fler är sugna. tycker det har varit väldigt roliga kvällar i alla fall :) så i kväll blir det en till :)

ska snart ner till stan med thess. måset kanske klä på mig o så först. emn ska träffa henne kl 2 så det är lunga pukar :P

nej inte mer roligt i dag. men ha det bra så ses vi / maija

uch uch!

uch så rörig denna bloggen är jag ska få någon som är välig att fixa min blogg lite.
i dag dlir det de vanliga att söka jobb o inget mer :P

ha det bra så länge

Igång igen!

Ja, då var jag gång igen. har varit utan min gammla blogg nu i 2 månader.

mycket som händer i mitt liv snart så vill väl skriva av mig lite.

mitt utseende på bloggdesinen kommer nog förändrar snart hoppas jag :)

men nu får ha det så bra så länge så hörs vi närmre nått roliga äventyr :P

puss & kram

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0