<3

Mitt lilla liv. Malou kommer smygande upp till en då o då och tar sig en liten mys stund. Här om dagen när jag satt framför datorn så kom hon upp vid ryggstödet o la huvudet på min axel. Man blir så varm i hela kroppen. Jag är så glad för min lilla tjej. Hon gör mig lycklig <3



Älskar denna bilden!



Lugn helg!

Helgen som gått va lugn. Jag känner mig otroligt stressad o kan inte riktigt bara sitta still. Men i helgen tvinga jag till mig det o fick även en liten tillsägelse från mor att det va dags att bara ta det lugnt. Så jag har bara varit med mig själv, sovit länge (otroligt länge) gått lång promenad med lousan, suttit vid datorn o drukigt bubbelvin. Jag tog även mig en shoppingrunda på lördagen. Jag begav mig in till centrum o gick in på H&M hade ju massa presentkort där. Så det blev en kavaj o en jeansjacka. Helt perfekt så tack :) Finns till och med kvar lite på presentkorten ;)












Fin vin

En dag i veckan så träffas mitt lilla stockholms gäng. Eller om jag ska säga mitt vet jag inte. Det är så otroligt skönt att träffa dessa människor. Få tänka på annat o bara få umgås med människor man tycker om. Vi äter o dricker lite gott o bara umgås. Förre veckan va jag hemma hos ida o josse och i tisdags så va vi hemma hos Ramin o nu på måndag så är det här hemma hos mig o jonas i komboniet :P



I förra veckan (Onsdagen) va jag även o träffade en bekant. Vi tog oss ett glas på SNAPS på Medborgarplatsen.
Jätte trevligt, jag satt o prata på svenska o han engelska. Båda förstod varandra :P men folk måset ju tyckt det va lagom knäppt. Fast det va hur trevligt som helst men som vanligt så slutade allt i katastrof någon dag senare. Blir så trött på människor. Jag förstår inte ert tankesätt. Men trevligt vilket som fast att det bara varade över dagen! :) (ingen kärlekshistoria ;P)


Läkarbesök!

Jag har även varit hos doktorn igen. Eller inte riktigt, jag va bara o lämnade prover o fick i mig lite B12. Efter min katastrof dag på jobb så fick jag äntligen tag på min läkare som direkt skrev ut B12 till mig (när jag berättat hur jag mått o hade det). Jag hade sökt henne under bagen o fick inte tag på henne men när jag hade det som värst den dagen så ringde hon mig o gjorde mig så glad... Så nu har jag mitt B12 i kroppen igen och jag har även sett till så jag får det var 6 vecka o inte var 8de som det va innan :) underbart.

De proverna som de tagit på mig såg jätte bra ut. Så nu är det bara gastroskopin som är kvar. Det händer i vecka 15. Sen kommer jag förhoppningsvis inte behöva gå till läkaren på väldigt länge :D



Kan ju också säga att 3 dagar efter jag fått sprutan så va min 3 veckors sjukdum över. halsont, feber, heshet, trötthet, förkyldning o allt annan pest o pina va som bortblåst...

Förr förra helgen ;)

Ja för två helger sedan så hade jag haft en riktigt kattastrof fredag så efter jobb så stack jag hem till ida och mös ner mig på hennes balkong så länge vi orkade med kylan. Vi prata om massa tjejsnack o allt annat mellan himmel o jord. Senare på kvällen så kom även jonas o Björn o gjorde oss sällskap... Vid 00.30 bestämde sig jonas o björn o åka vidare o då delade vi en taxi o jag åkte hem till mig :) Mådde så mycket bättre efter fått umgåts lite med min idis :)






På lördagen så hade jag bestämt att festa till det lite med kamilla. å så blev det verkligen :) I en skum lokal ute i ett industriområde så va det innebandylags avslutning. Så jag kamilla, arne o christian begav oss det. jätte trevlig kväll... :)



Skånskan!

Idag när jag satt o hade min rast så va det en av lärarna som berättade en sak för mig. Tyckte det va så otroligt härligt. Det började med att jag berättade att jag just nu försöker lära mina 6-åringar vem mormor, morfar, farmor, farfar, faster, farbror, moster o morbror är. Fast när jag sitter där i samlingen på golvet med bilderna framför mig och säger mormor och morfar så här jag ju även barnen säga det.

alltså så låter det: Mårmår och mårfar (med en ordentlig skånska)
och inte mormor o morfar (på stockholmska, som de borde säga o som jag inte kan uttala)

Så idag nere på gympan så hade en av lärarna sagt till barnen:

Vuxen: Nu går ni in och duchar...
Barn: Varför säger du ducha(stockholmska). Det heter ju faktiskt docha!(bred skånska)

hahaha, så läraren fick faktiskt en tillsägelse om att han sa det fel som egentligen sa det rätt för dom o där dom bor tack vare mig. Min skånska har börjat spegla av sig rikrigt mycket på barnen... Helt jävla underbart. själv har jag börjar säga ducha på stockholmska så barnen ska förstå vad jag säger o inte poängtera varje gång.

När jag säger skor så förstår de inte alls va jag säger. hahaha. underbara ungar...

Vikten...

Vägde mig idag. Första gången på väldigt länge. Om ni kommer ihåg så skrev jag ju om min viktminskning för ungefär 1 månad sedan. 47kg stod vågen på... Mig mage va det jag va riktigt nöjd över då, men 47kg är inte okej, jag va rädd att jag skulle sjunka ännu mer men det gjorde jag inte. sån tur va. Så idag när jag ställde mig på vågen så va jag tillbaka på min ursprungsvikt. :) wiihoww

En anledning tills att jag steg i vikt igen va nog att Jonas kom hem. Som jag har sagt till er alla. Jag är ingen människa som ska vara ensam. Här har vi ett bra bevis. Jag trivss med människor omkring mig o jag hatar när folk säger att det är bra att vara ensam. Nej, inte som jag ser det. Själv kan jag tycka kan vara jätte skönt då o då. Men ensam. Nej! Det är inte meningen vi ska vara ensamma o absolut inte jag. Fast jag o jonas aldrig ses o jag snart flyttar här i från o han åker utomlands så vet jag att här finns någon som susar igenom lägenheten då o då :)

Nu ska jag bara komma igång med min träning igen. Min mage är jag inte nöjd med. Men nått jag kommer ihåg väldigt väl från när jag va smallare va mina höftben. I/på höftbenet så hade jag riktiga gropar in. svårt att förklara hur o var. Men det va inte snyggt. Byxorna satt förjävligt med, sladrigt. ich. Men nu ska min hälsa komma upp på topp igen. :)

I´m fit for fight!


Fuskbränna

In för min fest så gick jag faktiskt o gjorde spraytan. Tror inte att det syns mycket på bilderna men vilken skillnad. Det va riktigt snyggt men hade tråkigt nog lagt sig lite för mycket till min fest. men det gjorde ingenting. Va som sagt sjukt snygg ändå :)

Förre:


Efter:
Man ser mest här att jag är lite glansig, det är på grund av sockret som finns i blanningen. O jag blev mörkare, dagen efter va jag riktigt mörk :)

Men nu lysser min bränna med sin frånvaro kan jag säga.
Det hölt i max 5 dagar... Tyckte jag. Kunnde hålla upp till 7!


Min 25års dag och helg!

Jag kommer knappt ihåg. Nu får vi se här. Jag åkte ner med lilla lousanefter jobb. Redan på torsdagen. thess o kamilla möte upp mig i lund o sen bar det hem till thess där vi även bode hela vistelsen i L-a :) Hela fredagen bestod av massa fick i lokalen o lämnande av dator i lund, hämta lämna o allt annat vi va tvungna till att göra den dagen.

Vi fick även en liten utskällning av en farboror som va i lokalen i Tornet där jag hade min 25års fest. vi hade parkerat prcis utanför lokalen så vi skulle slippa gå så långt med allt. så När vi kom ut för att vi skulle köra iväg så skulle gubben precis sätta lapp på bilen. -Detta är faktiskt gång plator. (och så pekade han på marken) hahaha, något jag o thess hade väldigt roligt åt hela den dagen ;P

Mer på fredags kvällen så va jag bara snabbt iväg på hemligt uppdrag o vid 12 tiden sitter jag o thess i soffan. han vänder huvudet hastigt mot mig o riktigt skricker GRATTIS PÅ 25-ÅRS DAGEN... tihi, ni skulle sätt henne o shit va rädd jag blev :P

Lördagen den 10/3. alltså min 25års dag bestod förstadels att fixa det sista i lokalen, hämta mat o allt annat. Sen blev det fest. Den bästa o underbaraste dag på mycket mycket länge. Fan va jag älskar er mina underbara vänner o familj. Ni förgyller verkligen mitt liv. Tack <3

Här kommer helgen i bilder...



Fan va snygg jag va på min dag...








Sebbe spilde 3 gånger. inte bara skvätte utan hela jävla glasen.
Kul o skratta år. han hade börjat med alkoholen 9 den dagen. illa :P


Sofie o Thess hade satt ihoppa ett frågehäfte (stavas). jätte kul men fick dock förklara mig ibland men de tyckte inte min förklaring gjorde saken bättre :P Pytte (lilla syster) va den somm hade alla rätt :)


Sofies bilder:

tim fyller ju också år på min dag så han fick också öppna packet samtidigt som mig.
Han fick en spade o jag en onepice :)


Jag fick även mig en kamera, sjukt nöjd :)



Lisa va otroligt snäll o sjöng. så fint. fast hon va sjuk o riktigt förkyld.
Tack kära kusin <3


Snyggaste systrarna in L-a <3


Måset ju bara avsluta med denna bilden. Tillan kommer fram till mig o säger kom kom. sebbe måste fråga dig en sak. Vi går ut i hallen. o där "hänger han" - Går det bra om jag hänger här en stund.
haha tillan o sebbe. Så jävla underbara <3


Tack så otroligt mycket för all hjälp med allt. Mina vänner o min familj. tack för att ni kom o förgyllde min dag.
Och Det största tacket till er som hjälpt mig att fixa med allt. Jag är evigt tacksam <3 Tack, Tack, Tack!

Nu får det vara nog...

Så nu har jag tag i det o så nu kommer det en jävla massa inlägg. i alla fall va jag hinner på en timme för att sen är det läggdags :). Men måset äta upp mina kastrull pop o drika min cola först :)

Så sugen!

Jag är egentligen så sugen på att skriva av mig här en massa. Visa bilder o bara berätta hur lyckligt lottad jag är. Men min energi räcker inte till. Min energi har inte kommit tillbaka eller så är det att jag är på gående fått från 07.00 - 19.00. Är inne på 3dje veckan nu som jag måset jobba över. nästa vecka kommer förmodligen allt bli som vanligt igen. Kan även vara så att det är en ny förändring på gång. jag hoppas, verkligen hoppas. hade varit så kul. Men jag lovar snart ska jag srkova av mig :) snart...

vanlig dag!

inte hänt mycket idag gick lite tidigare från jobb så jag skulle hinna hem o tvätta. spänande va :P Jag är fortfarande lagom trött men det är på uppgång. ska snart sätta mig ner o verkligen skriva av mig här. Har bara känt som så mycket just nu. Men jag är uppgång som sagt. o snart, snart är jag hemma i l-a för lång besök :)

Mor, jag förstod inte alls vad du menade med din komentar på inlägget "beroende".
Skulle kankse se till så jag fixar mig den där halvarmen i alla fall ;)

Beroende!

Känns lite just nu som jag försöker hitta mig ett beroende eller sysselsättning. Inte ett sånt dåligt som knark, alkohol, cigg o snus eller nått sånt. nej mer som (nått jag är väldigt inne på nu) hår i örat. Va så många år sedan jag gjorde hål sist o har legat hela kvällen o känt på vart jag hade kunnat ta hål. åå jag vill, skit sugen.

Har även tänkt lite på det där med tattuera mig igen. inte en till utan att utöka en jag redan har. Dessa saker kostar och kommer så klart inte bli av inom det närmsta. men oo va sugen jag är. Är kanske så att jag försöker hitta något att se fram emot... :)

Vägval...

Min hjärna går i spin...

Tror jag nyss kommit på var problemet ligger. Har en jobbig känsla i kroppen och känner mig allmänt förvirrad o grubblar över små grejer som jag annars inte hade lagt någon energi på. Men idag satte det sig nog på plats. Pratade lite med thess o under tiden så trillade polleten ner. Tack, theläs <3

Jag står nog vid ett stort vägval. En stor jävla bred väg som tagit slut. Vägen går antingen åt höger eller vänster o åt båda håller så finns där vägarbeten.

För någon dag sedan så ville jag bara hem, jag kännde mig färdig här. Hitta ett jobb hemma, sätta mig i en lägenhet i Landskrona o sitta med mina studier som jag precis kommit på att jag vill göra. (så enkelt och så bekvämt)

Men när jag började tänka efter så ställde jag mig frågan: Men vill jag verkligen det... Eller är det så att om jag nu ska bli här uppe (ett tag till i alla fall) så måste jag börja hitta mig ett riktigt hem. Bestäma om jag ska plugga eller om jag ska nöja mig med mitt jobb (som jag älskar) men att hoppa att vara utbilldad med det jag håller på med. (Försöker jag smita från det som jag måset ta tag i!?)

För saken är den. Det ser ut så här. Jag vill börja plugga till förskolelärare (det är inga 100%, men jag trivss med yrket) Men jag vill inte ta studielån eller slö plugga i 3½år. Jag vill kunna jobba ca 50-75% samtidigt som jag plugga. Klarar jag ha diseplinen på mig här uppe att plugga o jobba samtidigt. o kommer jag kunna överleva... Varit ska jag ta vägen, vart ska jag bo!?

Har jag bara sett Landskrona som att smita från det jag måset ta tag i här uppe. Som att fixa mig ett hem och inse att livet här fungerar ungefär som det samma där hemma. Det går upp och ner... Försöker jag bara ta den bekväma vägen? Det blir en enklare väg att välja Landskrona, men blir det den bästa för mig? Hade jag kunnat plugga på egen hand? Är det bekräftelsen jag saknar från L-a som gör att jag har funderingar på att flytta hem igen? 

Smiter jag från Stockholm så som jag smet från Landskrona om jag väljer att lämna detta. Känner jag mig verkligen klar med Stockholm. Frågorna är så otroligt många... Men en sak vet jag i alla fall. Det va helt rätt att lämna Landskrona i alla fall...!

Vill jag tillbaka, klarar jag det eller klarar jag mig ändå?

Hjälp!!!


Jobb dagar!

både måndag o tisdag har jag fått hoppa in och ta stängning. så idag har varit första och ända dagen jag slutar tidigt eller ja kl 16.30. Kommer även ha stängning torsdag o fredag som är mina ordonarie tider... Å vet ni vad, igår efter jag lämnat lou så tittade jag på klockan o bara ställde mig o gapa. kl va bara 7.30. VAFAN, jag skulle ju itne vara på jobb från en halvtimme senare. Men kände mig lagom duktig att va där så tidigt kan jag ju ta o säga :)

Jätte mycket på jobb just nu men jag börjar komma in i det bra. Men snart är det tydligen dags för förändring igen. Tur man trivss så jävla bra på jobb :)

Idag har jag även bokat biljetter. Så jag kommer hem till påsk igen. Märkte att det fanns ju en massa röda dagar där så för att slippa o sitta "helt" ensam här i Stockholm så befinner jag mig i L-a med de bästaste <3



Firande av mig själv :)

på jobb i Torsdag så bjöd jag barnen på glass o kakor o sen så gav jag lärarna semlor. tvingade även barnen att sjunga för mig :)

Någon timme senare satt jag på tåget väg ner till L-a. väl framme i lund hämtade bästaste kamilla o thess mig <3



Började även läsa denna boken på vägen när. Faktiskt en mycket bra bok o roligt skriven. De meningar det inte står cykeltjuv i står det Typ :P haha


Mer om hela min helg nere i L-a kommer så fort jag orkar :)

Accepterna & Respekterna

Jag tänkte säga till dig igår att jag lyssnat på inspelningarna igår får tiden du gjorde som du gjort. o det på nått sätt blev mitt fel... Men jag kände att hela grejen att jag bara va "där" va tillräkligt så sket jag i det. Men vilket patetisk tid och lyssna på de där inspelningarna gjorde inte ens lite ont i hjärtat...

Jag förstår inte mig riktigt ditt ag mot mig. Men jag har lovat mig själv att jag inte ska göra det till en stor grej så jag tänker acceptera o respektera hur du vill ha det. Jag kan inte säga att gör förstår din ilska mot mig. Men jag får ta det så. Det får vara vad det är för att det ska bli enklast för dig.

Men då vill jag faktiskt också att du accepterar o respekterar Min önskan. Jag vill att du slutat följa mitt "liv" här inne och var du nu kan göra det annars. För att om du vill ha det som jag får intrycket av så vill jag ha det så hela vägen. Så jag hoppas att du kan vara så snäll att sluta bry dig... (jag lovar höra av mig om jag är döende)

Du har den platsen du har och du betyder det du gör...

Helgen och 2/3dje firandet av min 25årsdag!

Denna helgen som gått har varit så underbar o trevlig.

I fredags efter jobb så kom mina "Stockholms" vänner över. Vi satt hemma hos mig/oss och hade det riktigt trevlig. lite vin, snack o hade det allämnt trevligt. men jag ville ut så jag ida o josefin begav oss ut på stan. bara precis här nedanför där jag bor. Vi hittade ett bra ställe. 18års gräns så där en fredag o vilken konstig generation. tjocka människor med mjukisbyxor. nej vi va lätt snyggast på stället o äldst ;P Skönt o gå till ett sånt ställe när man bara vill dansa :) Efter det blev det lite makidonkan o sen vinkade jag hejdå till tjejerna. vid tre tiden kan nog klockan varit när jag va hemma :) Det va även denna kvällen min röst börja svika mig. :/



Lördagen mådde jag inte alls bra. Men kännde att jag inte bara kunde ligga hemma. Likadant kände ju tjejerna så vi [jag, ida, johanna o linda] bestämmde oss för att gå ut att äta lite gott på söder. Sen gick vi vidare och tog oss ett glas på nått vampyr ställe :P haha det hette så alltså :P Jag kunde inte alls prata denna dagen så för första gången i mitt liv så satt jag bara snällt o lyssnade i stället för att vara den som hela tiden babblar på :P det blev en alldele lagom kväll o va hemma vid 12 tiden :)

Typiskt mig. eller!? ;P man fick beställa in två saker till köttet.
Jag beställde in både pomes o potatisgratäng ;P mmm så gott...


Söndagen: Låg bara hemma o va absolut helt tyst då jag inte kunde prata om jag så ville...

Tack så jätte mycket för allt mian underbara människor :)

Det här med att vara sjuk!

Ja, detta är ju helt sjukt. I förra veckan så blev jag sjuk. Måndag- Onsdag låg jag stendöd ute i spånga hos robin. Han va så snäll o lämna ut sin soffa till mig så jag slapp smitta jonas. Så torsdag befann jag mig på jobb. Då började jag känna att min hals inte va helt hundra. Så i fredags kväll så small det till igen o min hals gav upp. inte helt men i söndags så kunde jag itne prata alls o lät bli. Idag, tisdag så har jag kunnat prata något så där men låter gärna bli det. på fredag hoppas jag att min röst är helt tilbacka :)

I tisdags va jag även hon doktorn igen. För att följa upp min B12. Så nu snart ska det göra en massa tester och liknande. Vilket resulterrar i att jag inte får nått B12 nu. å det är lite små panik. Jag är redan jätte trött, hängig, blir sjuk hela tiden o sämnar så fort jag kommer hem. o då är det bara några dagar sedan jag borde tatt min nya spruta. vilket jag tror allt håller ihoppa med att jag inte längre har nått B12 i kroppen. jag behöver detta vädligt snart...

Min kur för att bli av med min halsont :)

Besök!

Som många av er kankse vet så va min syster och therese hos mig här förra helgen. lika skönt som de kom lika skönt va det att dom åkte. nej kankse inte riktigt. (Men nästan, syskon som syskon liksom ;P) Det va helt underbart att få träffa dom :) Kamilla va så klart också med så mycket hon kunde. Det blev att gå på stan o shoppa lite, visa sofie en liten bit av stockholm.

o sen va det där med världens fylla. haha ja, shit va kul vi hade på lördagen. Men hur det nu va. Jag hade en sån där fylla så att jag till och med glömt min bankkod. tihi pinsamt men rätt kul dagen efter. haha vi han va med om mycket den kvällen. hahaha.

Fredagen:
De kom vid 11-12 tiden på kvällen. Vi plockade upp o fixa för dom, åt en himmla massa bananer och snackade halva natten.



Stackars jonas som fick leva så här i några dagar  o som även fick sitta uppe halva lörsdags natten för att lyssna på mig o thess som skulle berätta om allt som hade hänt :P haha


Lördagen: [Fira min 25årsdag 1/3]
Vi vaknade tidigt, tror jag. Åt en ordentlig frulle, Äggamacka med varmchoklad :) mmm... sen begavvi oss till bagarmossen där vi möte upp kamilla för att sen gemensamt gå bort till frisören där de fick sitta o vänta på att jag klippte mig. efter det blev det lite små shopping, systemet och sen blev det hem för att göra vid sig in för kvällen. Blev lite vin hemma hos mig elin (kmaillas kompis) kom också lite senare. Vi åkte sen till medborgarplatsen och in på imperiet. Tiden gick väldigt fort kändes det som. vi hamnade i allafall på "efterfest" och vid 5 tiden va vi hemma i våra sängar igen :)




















Måste ju bara visa, hahaha. lite kul nu så här nu efter. jag o thess blev upp raggade av 2 killar (inre i samma sällskap eller ställe). Hon träffa sin inne på inperiet o jag ute vid korvkiosken. o jag o thess som alltis säger att vi inte ens har lite samma smak på killar borde kanske tänka om :P

Thomas o victor. om ni ser så har de likadana kläder på sig skillnaden är väl 4års skillnad på dom. hahaha. kul :P vist thess. kul ;P Sjukt att lägga ut denna bilden om inget annat men skit i det ;P


Söndagen:
Vaknade pigg o glad som alltid. tihi ;9 tur man aldrig blir bakis. en gova från gud, tror jag nog :) efter vi vaknat till blev det makidonkan lite shoping precis vid butikerna vid mig. Efter det blev det hem o vila liten innan vi stack till kmailla för att kolla (shit nu står det helt still) det där programmet som alla kollat på, på tv11... Där sa det pang o jag blev jätte dålig. eller dålig iallafall. så det blev hem o krypa ner till sängs.

gigga o glada tjejer inne på mikidonkan ;P



Månsdagen:
Sofie o thess stack mellan 10-11. jag hade ingen koll då jag mer eller mindre sov när de stack. mådde inte allt för bra.

Tack så jätte mycket för den helgen tjejern. den gjorde mig så otroligt mycket... <3

Ännu en gång...

För er som kanske inte förstod att det va ett skämt så ska jag visa er :P

bilder tagna vid samma tillfälle:




oo vilka fina morgontofflor :P

så som ni ser så ja. fölåt :P


För det är så enkelt att jag inte håller på med idioti.
med det menar jag inte att det är idiotiskt att göra nått sånt här själv om man vill det.
utan att jag aldrig skulle få för mig att dela nått så här med en idiot... :P

Min nya frilla!

eller ja det vet jag itne om jag kan kalla den, men ännu en gång så ska jag låta håret växa ut. nu har jag äntöigen fått bort min härliga hockyfrilla jag låg inne med :P

bästa bilden på håret innan jag gjorde vid det, bra va :P


blekte håret ännu ljusare än innan. blev dock rädd här för en liten stund :P


det håret som ni ser är lila på denna bilden är sjukt slitet hår. pii...


åå ee ja, här har ni typ resultatet :P


så nu ska det bara börja växa :D

åååå

Jag som va jätte sugen på att blogga en massa idag. men internetet är jätte segt så här en söndag kväll o har varit det hela dagen :( så vi får väl ta det en annan dag! :(

något jag kan berätta är att jag har förlorat min röst. mer eller mindre helt. jag kan viska lite men det får jag inte jag ska vara helt tyst så jag vet inte hur det ska bli på jobb i morgon. men det får vi lösa då :P


RSS 2.0