Idag :D

Idag blir det fest.

Maijz & Thess mot resten av världen <3


Söndag!

ja, i dag orkar jag inte skriva något. eler misa bilder i alla fall.
Det va bröllop i gåro sen tages.

men all info kommer sen om mina äventyr o allt annat som hänt.

Allt har äntligen vänt, jag hoppas det förbli så...

sitter!

Sitter bara här framför tven och datorn. Ska börja göra vid mig nu och efter det gå en promenix med malou, sen är det dags för jobb.

Händer nog inte mer i dag nej.


Mitt hår, alltså!













Jag ska klippa mig på tisdag men jag har inte en aning om hur jag ska klippa mig.
När man tittar tillbaka op bilder så har jag varit kortklippt rätt länge nu.
Vill jag att det ska växa lite nu eller vill jag ha det ännu kortare. ååå
NI får gärna hjälpa mig...


Jävla!

Jävla uppdaterings problem. Fattar inte hur man återställer och orkar inte...


Naglarna!

Som tack för hjälpen så tvingade jag min syster att måla mina naglar. så härligt att ha lite färg igen. jag har inget nagelack längre, vet itne var det tagit vägen :( Vet itne riktigt om jag ska ha denna färgen på bröllopet men jag får testa mig fram i dagarna och jag är ju egntligen itne den rosa typen av mig, men jag börjar ju lära mig :)

(Har båda färgerna på)


Glas!

Skulle ta mig en klunk vatten hos pappa o hitta ett riktigt gammalt glas jag tror vi haft sen jag va spädis om inte längre. Ett mycket härligt glas :)

Ett glas som varit med om mycket kan jag säga :) Härligt!


Stor fix i lillasysters rum :)

Ja i dag då?
det började med att jag vacknade så klart sjukt sent, somnade om o allt :(
Men jag började med tvätten vid 12. sen blev det att promenixa med malou.
Vid 3 tiden så stack jag till veterinären med Malou. Det sa att allt såg jätte bra ut och vi ska tillbaka om en vecka för att ta stygnen. Det ska bli skönt för tjejen att bli av med den jobbiga tratten som jag att hon inte sover så bra som hon borde, och itne jag o stoffie heller för den delen. Men malou mår jätte bra och hennes andra öga jätte fint o helt normalt i tryck...

fram åtkvällen tog jag stoffie o malou en lång promenix. riktigt härligt i det fina vädret.
Efter det stack jag hem till pappa o lilla syster. efter att ha pratat lite med dom så gick jag in till pyttes rum som sett förjävligt ut för ånge nu så nu tog jag tag i det. damsugade o torkade golvet gjorde jag dock inte. men bra ble det, fixa hennes garedrob med :)

Sjukt bra blev det, den va helt tum innan för att alla kläderna låg på golvet...


jag skulle ju tatt en före och efter bild det såg förjävligt ut, fixade även alla sladdarna med.
I och med att vi har en elektriker till pappa så gör han ju inte sånt hemma... :P


Rättade till och bäddade sängen med!


Så i dag har det varit full fart på mig igen, knappt så jag känner igen mig själv, härligt.

Chefen på jobb kallade till och med mig energisk :P


Stan!

I går stack jag o tränade o efter det fixade jag till mig och stack en snabbis med tillan. jag köpte klämor som jag ska ha på lördag när det är dags för bröllop :)

på vägen hem från stan så skykllade jag även om om hårfager och beställde tid till en ny tjej som va där. Har aldrig klippt mig där för, men grattis är gott... :P

jag o tillan hittade sjukt snygga solglasögon ;)


M & T

Här har vi oss, helan & halvan, min andra hälft.
Kollade igenom thess blogg o kom hittade uppdateringen vi gjorde kvällen då dessa bilder togs.(24 augusti, om jag ska vara petig, kvällen då jag o stoffie träffades igen) En sjuk rolig o bara kväll om man inte snackar om sommaren vi hade ihopa. 

Men jag har sån tur att vi har orkat med varandra, eller att hon har orkat med mig. Det är så skönt att ha en vän som thess. Jag vet att vi kommer vara vänner för alltid.

Du är den bästaste <3











Hemma nu!

Har varit hemma nu en timme. Malou ligger i mellan mig o stoffie o sover. Malou har varit jätte duktig i dag o vant sig under dagen med tratten. Hon är så duktig så jag hoppas att jag får sovit något denna natt för i natt blev det inte många timmar.

har jobbat i dag, blev en bra dag fast jag blev lite orolig mot slutet o i morgon väntar jobb igen :)

ha det bra gott folk// Maija


<3


Jag Älskar Dig Min Malou Larsson.

Resultat!

Nu har Malou varit hemma några timmar. Hon mår bra, men går lite snett med baken. Där ögat är borta sticker rumpan ut lite om ni förstår :) väldigt sött o hon lär säkert väldigt snart. Har fått fixa så stoffie är hemma med henne hela helgen. så det kommer säkert bli hur bra som helst.

Hon har pipit lite, spec i början så fort jag lämnade rummet så ylade o nästan skällde hon på mig. Hon är väldigt slö o trött, men hon äte o driker bra :)

Här kommer en bild, om ni är känsliga för sår o dyligt så skit i att skrålla ner.
(om det nu hjälper något)







operation

ja, i dag händer det. jag åkte in med malou vid 9. de tog trycket i ögat som hade ökat till 64. alltså väldigt högt så de bestämmde sig för att operera ja mer eller mindra nu :s så vid 5 ska jag hämta hem en liten en ögd bandit.


Samtidigt som det känns väldigt jobbigt känns det väldigt bra :)


Min lilla flicka ska bli bra och hel igen o galning som hon är kommer hon klara sig perfekt utan ett öga, precis som lilla ollie :)


Här har vi de små sötnosarna! <3


Andas ut!

Ja jag vet att det blir mycket skrivade om lilla lousan, men hon är det viktigaste jag har. Det är ju trots allt hon som orkar med mig i alla lägen och alltid är där för mig.
 Det är hon som gör att jag orkar!

Veterinären ringde för en liten stund sedan och sa att malous tryck i ögat äntligen gått ner. Det låg under 30 och om det ligger under 30 så gör det tydligen inte alls licka ont i ögat. så vid 15.20 ska jag hämta hem min lilla sötnos. Hon måset åka tillbaka i morgon och lördag. jag vet att allt detta är mycket pengar men jag har inte tänkt en minut på att detta inte skulle vara värt det. Det hon behöver är jag där för att ge henne.

Den som sköter henne bäst och älskar henne mest, det är jag, ingen annan och det kan ingen ta i från mig.
Mitt djur är mitt liv...

jag och lou för ca 2 år sedan...

lou när vi bode i husetlite mer än tre år sedan kanske?
Känns som i går :P

Den 14de november 2006, det va länge sedan, malou är inte mer än några dagar över 8 veckor här.



Den 13de november 2006. Min stor särlek <3


Det roliga är att hon inte alls märker det, det har liksom alltid varit så...
ungefär 2 år sedan det med...


Så i morgon blir det Veterinären igen och då hoppas jag allt är i sin ordning...


Här har vi henne!

ja min lilla sjukling är hemma nu.
vi stack till veterinären vid 4 kom in vid halv 5 tror jag den han bli.
De kollade ögat och såg att hon har en hög spänning i ögat. spänningen i ögat ska i vanliga fall ligga på ca 15-20 och lous högra öga låg på 50. alltså har hon så fruktansvärt sjukt in i helvete ont i ögat och säkert hela kroppen. han sa att det va tur att vi kommit in när vi kommit in (annars hade det kunnat sluta  katastrof?)

malou fick stana en stund på dropp. men nu är hon hemma hon har fått massa medicin hon ska ha under dagen o natten och hon ska dit i morgon igen 8.20. sen får vi se hur det blir där.
Nu ligger hon tätt in till stoffie o sover. hon pipper mäst när hon är vacken förmodligen av smärta och förvirring.

Om trycket inte har lagt sig tills morgon så kan det bli så att hon måset operera bort det lilla fina ögat :(


Idag kom brevet!

I dag fick jag mitt svar på gyn besöket. Min Kraftiga cellförändring har blivet en måttlig grad. så alltså behöver jag inte gå på nytt gyn besök på 2 månader. för förhoppningsvis så ska min kropp kunna ta hand om detta själv så att cellförändringen försvinner. men känns som jag hört detta innan, så jag tar inte ut något i förskott. nästan lite så jag mer är lite pesemistiskt på det. Jag tror inte min kropp klarar det och jag tror jag är ett väldigt ovanligt fall.

men vi får väntar ju se.
Just i dag tar jag ut min lycka och är glad att jag är bara måttligt dåligt. inte helt kass alltså :P
All energi får gå till min lilla voffsing.

uch uch uch!

Min lilla vovve mår inte alls bra. så där så jag är riktigt orolig. Hon ligger brevid mig på mattan. Jga har beställt vetrinärs tid vid 4 ska jag o mamma ditt. i går duchade jag henne och efter det så blir hon helt galen o river runder i allt. precis som hon måset få upp värmen eller något liknande. (har hon slått i ögat i något så?)

Men senare på kvällen såg vi att hennes ena öga inte ville öppna sig. Jag hälde i lite ögondropp för att se om det blev bättre. När jag vaknade i morse så tänkte jag inte alls på ögat malou gick inte upp så jag stack och träna. så när jag kommit hem och hon inte gått upp så gick jag in för att väcka henne. Hon låg under sängen. hon ville inte resa sig och hon ville itne äta heller. ute så gjorde hon bara nr 2, 2 gånger, vad jag såg.

jag ringde thess som har lilla ollie som inte förlorade sitt öga för så länge sedan. Min tanke blev ju med en gång att malou också kommer förlora sitt öga, men thess lugnade mig lite med att det förmodligen bara va en ögoninflamation.

men nu ligger hon ju här, lilla lou, torr på nosen o skackar  o verkar må riktigt jävla dåligt och själv kan jag itne göra något mer än att vänta till 4.

Och är det så att det är valpar hon ska ha i dag eller dagarn. jobbigt att vara helt ovettande :(

Här ligger min lilla stackare :(


Här har vi det läskiga ögat o det ser itne ut något nu jämfört med innan i dag.


Mitt stackars lilla <3


Samtal!

Efter att ha väntat mer än tre veckor på provsvaret och fortfarande inte hört något så gjorde jag så att jag kontaktade dom.

Tanten som svarade knappade in min information på datorn. Hon sa att informationen har fastnat hos min gynläkare som jag haft, och att han ville skicka vidare "informationen" till en annan läkare i Lund.
Varför fick jag inte reda på och tror inte att hon vet det heller trodde det skulle bli lite skönare att veta var svaret tog vägen men det gjorde ju bara så man började fundera mer, varför ska det skickas vidare liksom? vad är det för läkare och vad är det dom ska komma fram till?

Men tanten sa att hon skulle skicka ett meddelade till läkaren. Så läkaren viste att jag gjort förfrågan om svaret, så hon hoppades att det skulle komma i slutet av veckan...

jobbig när man bara har behöft vänta max 2 veckor innan och rätt som det tar det längre tiden och det kankse betyder att det inte ser bra ut, eller att det gör det?

helt ovetande...


Valborg

Valborg va en riktigt härlig dag! På dagen låg vi bara och solade i stoffies föräldrars trädgård. stoffies föräldrar va bort resta torsdag till måndag så vi passade huset. putte och tobbe kom förbi för att sola och bada, men det va bara stoffie o putte som badade, tobbe fega ur lite. massa prat, kaffe drikande och solande och lilla jag som fick vara med på en hörna :P

stoffie o tiggande malou


tobbe o putte


Dags för stoffies råliga första (valborgs) dopp!


badning o städning av poolen :P
  

Senare på kvällen kom en massa folk vi grillade och jag hade riktigt trevligt, helt sjukt att det finns så många underbara männiksor... Jag hade en riktigt lyckad o trevlig kväll :)

Lill ljung, tobbe o emelie



Nicklas o räck o linda



gabbarna :)



Emma, jag o linda



Tjejerna  fisken :)



Malou blev jätte trött o fastnade i piddes knä. så sött :)


Min o stoffies kväll slutade vid 1-2 medan visa stack på efter fest eller in till stan. Men vi rkade itne mer efter att ha varit igång hela dagen.

Tack Tack o åter Tack :)


Ska bara

betalat rkningarna, förstår itne hur det alltid kan se ut så här efter man betalat räkningar. helt sjukt som lite papper o räkningar smutsar ner :(

Lika kul varje månad att tömma kontot med räkningar :P


shopping!

För att jag och stoffie ska känna att vi lever så har vi faktiskt varit o shoppat lite. sånt som strumpor, underkläder o massa saker man måset ha. så bortskämda blir vi inte :) men kändes faktsikt skönt att shoppa lite. Fick mig ett par sommarskor med. o det är aldrig fel :D


Håret!


jag och thess har fixat håret hon fick en ljus brun nyans, som vi snart ska gör vid tror jag :) och sen har jag gjort mitt hår är guld/gult igen. Behöver egentligen göra en toning o klippa mig innan bröllopet, men det är där tyvärr inga pengar till, så får va utan. samma med klänning, det får bli en som jag redan har hemma, men sånt är livet. Man får leva efter sin väldigt lilla ekonomi!




Möhippa!

Om två veckor så gifter sig min kusin johan med sin teresia!
så jag och sofie och anna stack på möhippa som teresias vän hade kokat ihoppa en riktigt trevlig och spännande dag :)

vi överaskade henne hemma hos henne med (va vad heter sånna då),
tutor man plåser i :P o allmänt bara väsnades :P
 





sen blev det piknik nere vid stranden, där fick hon sen ett pussel som liknade en staty eller bygnad i stan som tog oss ändå till stan när vi va klara. vi stanade vid tych en runda med. sen begav vi oss ut till asmuntorp där det blev mat o mer dricka vid 10 tiden så begav vi oss hem. jag va helt slut :P







 



finns mycket fler bilder. men kommer upp på fb med :)


Bränboll!

dagen efter så blev dett brännboll. vi blev ett stort gäng som spelade! hade riktigt trevligt. senare så hade vi lite folk hemma hos oss. det blev en snabb runda i stan för mig, tror en halv timme sen cyklade jag hem. inget roligt längre. men stoffie o hans vänner stannade.













kvällen:



    

 


Fixat o donat!

Vi har även haft kamilla här nere vid påsk :) Har varit helt underbart. på dagen så stack vi ut till thereses mamma o pgs nya hus, vi hjälpte till med renoveringen. eller ja,på vårt lilla sätt i alla fall :) senare på kvällen så hade vi en spelkväll. jag, stoffie, kamilla, arne, nicklas och thess. men de har jag tyvärr inga bilder på...

kamillas mors solglasögon o mitt underbara hår o thess ;P


Kamilla


thess jag kamilla. vi målare gäst stugen o staketet :)


 thess o my!
(hon hann knappt hoppa ur bilen innan kommentaren kom till mig thess o kamilla)
-my: gud va smala ni är. hahaha blev ett gott skratt där!

Föllsegrisen!

Så, nu är jag tillbaka ;) så vi börjar från där jag slutade ;P
För någon tid sedan så va jag och christopher och hälsade på kajsa och markus o linnea-mi. hon har ju fyllt 1 år nu den lilla sötnosen :) jag kunde ju tyvärr inte komma på hennes kalas så vi fick ha en liten middag bara vi :)

jag hade köpt en jätte aöt liten häst men det hade även sara p gjort så de fick kvitto så de kunde byta :)





helt underbar liten familj <3

RSS 2.0