[________]



E V O L



Då börjar vi!

Eller jag iallafall.

Som sagt. eller har jag inte sagt det till er?
Ska börja mitt nyttiga liv nu fram till min föddelsedag ska träna, sima o äta nyttigt. inget godig. cola har jag ju redan lagt av med. Har varit utan den i 2 veckor nu o känner inte jag behöver den alls. :) wiiee.

Så vi får väl se hur det ska gå med allt detta andra. har ju tråkigt nog inte mer pengar denna månaden så får väl om inget annat i slutet av månaden svälta mig :P nej det sa nog lösa sig. För det gör det ju alltid ;)

Grym man är alltså...


WwWwooOooOoOOoHhHhhOoOWwWWwW

YES!

Har fått tillbaka mitt efterlängtade provsvar.
Jag kan väl säga så här, ja kan andas ut. wiiieeeeee :)

Jag vet inte va man ska kalla det: jag är frisk, ren, klar, positiv. ja va fan säg va ni vill.
Mitt besked om cellförändring har kommit tillbaka o det har inte kommit tillbaka :)

så nu kommer jag bli kallad igen om 3-5år säger dom.
alltså om ett år då :) För mycket har de lärt sig på läkarutbilldningen men tydligen inte matte :P
tihi. nej nu ska vi inte vara sånna, bara så sattans glad o lättad.

Detta behövde verkligen jag. ja fi fan..


Tack!


Helgen!

Gud va jag har fått sova ut i helgen. så otroligt skönt, jag har gjort absolut ingenting i helgen. Fredags låg jag bara framför datorn till 01 o sov ut i lördags men tilllätt mig själv att bara vara hur trött som helst resten av dagen. men jag såg faktiskt till att ta mig till Kamilla för lite film gos mat o sånt där vettigt snack man behöver ibland :) vid 11 tiden befann jag mig i lägenheten igen.

Så i Söndags hände det som aldrig hänt innan. Jag gick upp kl 7 för att tvätta. fattar ni jag gick frivillig upp kl 7 (dock inte utav mig själv) för att tvätta. vid halv 10 va tvätten kvar o då gick jag faktiskt o la mig igen o sov sen fram till kl 11.

Så lugn o skön helg o det har verkligen märkt denna veckan, känner mig så utvilad o orkar göra vid mig in för jobb vilket är väldigt skönt :)

Jag o thess på karnevalen för något år edan :)


:)

ÅÅÅ vad jag älskar kommenarer :D

Tack så mycket Eva. O det samma du. :)

Mamma, Malous öga ser lite bättre ut idag efter att jag spolat det med ögondroppar :)

Nej Malou är ingen valp trotts hennes beteende o absolut ingen ko, pytte. Fast att hennes namn rimmar på det...
 ;P

Thess, sånna som du vaknar av sig själv kl 7 typ eller 9 halv 10 men för mig är det samma sak som 7 :)

<3


Tittat tillbaka!

Har kollat tillbaka i min blogg. orkade dock bara till början av 2010.  å ja vad säger man... vilken jävla bitch o beservise man kan vara :P hoppas jag inte är exakt likadan idag iallafall :) Man måset ju ha mognat något de senaste 700åren :) o en annan sak jag la märkt till hur jävla trött jag alltid har verkat vara. o Fy fan va mycket jag har hunnit med o gjort.  Ja jag har det minsan bra jag :)

Hittade en bild. eller en halv bild som jag är jävligt nöjd med. Jag ser så pigg o fräsh ut. Inte som idag. blek, sletet hår, hockyfrilla o bara allmänt blää. Nej, måset hitta tillbaka till denne hetingen ;)



Lite solbränna hade ju inte heller varit fel ;)


Tider sedan


Tihi titta fjortis Maija :)
Jag vet faktiskt inte hur gammal jag kan ha varit här.
Det är ju elin som gjort vid håret på mig så kankse 16-17 :)
Snygg hårfärg dock, kanske något att sattsa på igen ;)


Rädd!

Malous öga har bögrjat gägga lite då o då. Jag hoppas bara att det är för att det är kallt eller nått liknande. För jag vill inte att min lilla tjej ska lämna mig. Jag är långt ifrån att kunna ge upp henne. Hon är den jag har. Hon är min fasta punkt i livet. Hon är mitt lilla Liv. Så min underbara lilla varelse, du får inte lämna mig... <3




För ett tag sedan

så va jag o bobby på bio när vi sen kom hem så satt denna lilla lappen på dörren. Det ända jag läser o ser framför mig är VALP...

HON ÄR INGEN JÄVLA VALP.
Tjejen är snart 5½år.



Så trött på detta eviga valpsnacket. åå vad ska jag göra? Jätte tråkigt hon gör så men kan inte göra så mycket? hon är ensam max 5 timmar på en vecka. låt henne gnälla.
Eller nej det gör jag inte. hård träning har faktsikt påbörjats, mer kan jag inte göra. Eller ni vill jag ska sitta inne!? Nej tack!


Lycka blandat med ångest!

Jag viste att jag inte skulle börja pröva o jag höllt mig så länge. Men när jag bara hade 10 min kvar på min rast så kunde jag inte hålla mig längre. Rektorn kom in och prövade skor ut av skoförsäljaren som va där o visade olika sorters "jobb skor". Så det råkade bli att jag köpte ett har. Inte jätte snygga eller jo det va dom. lagom nördiga o riktigt seriösa. :) De används ofta inom hotellresturang branchen. men FY FAN vilka sköna skor. ååååå ja såååå sköna, mmm. Tog den senare beställningen då jag inte har en krona nu. så i mars så har jag mig ett par sjukt sköna inneskor :)



De kunde inte passa bättre i tiden då min vänsta fot ha börjat krångla jätte mycket o gör frutansvärt ont. Måset nog kolla upp den. Jag tror att jag har ett alldeles för högt tryck upp på foten vid den där knutan (som är väldigt hög på mig, då mitt höga fotvalv) Men mina gympa skor klarar det rätt bra så länge, så länge min sko inte är knuten. Men att gå ute är ren pest.


Veckan som gått!

veckrona bra springer iväg.
Det är så härligt väder här uppe det ligger runt -1, -3 grader hela tiden så det är inte särskillt kallt. snön haller lätt då o då. o det känns bara allmänt mysigt :)

Något som är jätte tråkigt dock är att jag är så fruktansvärt trött. Jag kommer inte upp på mornanrna. jag är ju så här varje vinter. Men jag stör mig, jag vill kunna vakna av mig själv så där vid 7 som alla andra gör. Men icke. jag är sten död. o i cirka 2 veckor nu har både personal o elever frågat om jag är trött eller sagt att jag ser väldigt trött ut. ÅÅÅÅ det är så tråkigt. jag vill inte vara eller se trött ut. jag vill ha pigg o se levande ut. dags för att börja sola, tärna o absolut klippa mig. Jag måset verkligen börja orkar bry mig... :)

Har varit hemma andra o tatt det lugnt hela veckan förutom i onsdags då jag sov hos bobby. det blev en lugn kväll bara :) kramades lite extra hårt då han är iväg med jobb torsdag-söndag.

Nu, Nu ska jag faktsikt snart gå o lägga mig. vid 21.00 vill jag försöka ligga idag. Så hoppas jag att jag ser lite piggare ut i morgon :)


Helgen!

ja, det är snart helg igen men tänkte uppdatera lite om förra helgen ändå. jag o bobby hade dejt Nr:Seven-Nine :) det har varit en riktigt lugn helg.

Jag åkte till honom i Fredags efter jobb. Under tiden han va o räna så va jag snäll o storstädade hans lägenhet, vilket som inte syntes i söndags men I DID :) När han kom hem körde vi o handlade tacos. åt o sen skulle jag bara ta en tupplur vilket blev att han somnade o jag fick tittat i min sköna hem tidning som jag köpte :) när jag läst klart så såg jag att klockan redan va 12. så då gick jag o la oss :)

Lördagen blev också väldigt lugn tittade på en bra film så där mitt på dagen. crays. stupid. Love. Jag tyckte den va en film både för han o henne :) gick en lång o mysig promenad med bobby o lousan, Mys :) det blev mat även denna dagen :9 denna gången skämde jag bort bobby :) steckt sparis, stekt skivad potatis, vitlöksbröd med hemma gjort vitlöks smör, fläsk file och feta ost sallad :) YES, jag kan om jag vill. det handlar bara oftast om att jag inte vill. ;P Senare satte sig bobby o spelade vilket som tyvärr blev lite för länge (läs: 03.30) vilket inte va jätte kul. fast i och försig så hade jag deckat redan 23.00 :)

Söndagen gick vi väl upp vid halv 11.30 (ja, jag har ju sagt det, jag borde gå i ide på vintern) Det första vi gjorde va att sticka o kolla en l'genhet till bobby vilket tyvärr blev helt onödigt dyr... Nej tack...
Vädret va jätte fint, vindstilla ute o snön föll lätt så vi gick en runda även då. samma som vi gjort dagen innan o då vågade jag även släppa malousan. o det gick jätte bra. Vi kastade lite pinne på en äng, tramsa runder o allmänt busade. mot kvällen så åkte jag hem till mitt :)

en härlig helg. o snart är det dagx för ännu en :P



Taco mys i fredags :)




Om ni tycker att det ser ut som det är en cocosnöt som Malou leker med så, ser ni helt rätt.
Efter hon blivit lagom frustrerad på den som öppnade bobby den så fick jag smaka på saften o själva coccosen vilket va lika äckligt som jag mins att det va sen jag va liten :)


ååå ångest

Vet ni vad jag gjort idag. Något jag inte gjort på många år. Simmat :) gud va skönt, men fy fan vad jobbigt. Jag ska göra det nu varje onsdag för att jag åker till badet varje onsdag med barnen på jobb så då är det lika bra att passa på tycker jag :). Efter jag simmat färdigt så bestämde jag mig att väga mig... 0,8-1,8 mer än kissie ni vet bloggaren med de stora tuttarna. Vilken ångest. Jag har tyckt det varit lite konstigt att min byxor töjts ut så o alla dessutom. Men nu fick jag mitt svar. :P Vet ni varför? Jag tror jag vet. Jag har ju inte drukit Coca Cola på lite mer än en vecka o så har jag dragit ner lite allmänt på socker ätandet också. O sen så går jag jätte mycket, ja fy fan vad jag går. Mycket o fort :) Men ser ni nu vad som händer alla ni som velat jag ska sluta med colan. Men på måndag börjar mitt nyttiga liv o träning så då är jag på väg upp igen! Hoppas jag iallafall! 52kg here i come! Oo ja jag vet. Vikt är sjukt tråkigt att prata om. Men blev så paff. Nej Uch o fy.

Kommer inte ihåg!

Innan idag så hade jag sånt sug efter att blogga, känns dom det va något jag hade att berätta eller bara skriva av mig. men det försvann. väntar alltid för länge innan jag sätter mig här i skriver o sen har jag ju faktiskt inte jätte mycket viktigt att berätta just nu :P

Vet bara att jag lovat mig själv att jag ska sova tidigt idag så tänkte faktsikt krypa ner redan nu :)

så ni får sova så gott mina vänner så hörs vi!


Kändis dax :P



Haha, folk verkade inte alls lika på som jag. Men det går bra nu.

o fresten, kan nog lägga ner det där med kändisskapet va, kankse inte riktigt min grej ;P

Nr:seven

Igår efter jobb så stack jag hem till bobby för att ha dejt Nr:seven. Det började med att hjälpa han med tvätten efter det va fiat så gick vi över på coop för att handla lite. Vi bestämmde oss för fiskpinnar o hemmagjord potatismos o så klart gröna ärtor. Jag hade ätit fisk innan på dagen också men det gjorde då inget :)

Efter vi ätit, fixat lite mer tvätt o börjat komma i ordning för kvällen så satte vi igång en jätte bra film. 50/50, den hade verkligen allt. Fast jag gillade inte riktigt slutet, men det gör inget. Mycket skratt o tårar om varannat så ni gillar det så se den. Om man har canser eller känner någon som har det så kan det kankse vara lite hård. Men som sagt, den va väldigt bra! 4 av 5, absolut...






Elsas Värld!

Sjukt tramsig o rolig serie. Jag har råkat fastna. Tydligen så ska böckerna vara mycket bättre än serien, men jag gillar den ändå, dock lite korta avsnitt :/


Kramas mera!


Vi måste börja skärpa oss, vi måset börja bry oss om varandra. Sluta baktala varandra, sätta knivar i ryggen o sluta vara så himla elaka o hårda mot varandra. Vi måset börja låta alla få lov att vara vem dom är, vi ska kramas mer, visa känslor, kärlek o glädje.

Vi måset få slut på denna beprition o kännslan av att inte räka till o inte få duga som vi är. För det gör vi.

Jag kan ärligt säga att jag lämnade L-A för detta väldigt tråkiga bettende. Jag orkade inte leva i det mer. Jag vill vara lycklig o ha det bra på det sättet jag är bäst, då jag är mig själv.

Varför vill vi skadda varandra? Varför kan vi inte bara få vara glada för andras skull. Eller i alla fall bara låta folk få leva sitt liv utan att alla ska blanda sig i.

Det måset ske en förändring...


Så tidigt

Inatt så lämnade ännu en pojke oss alldeles för tidigt o alldeles för ung.  Att man känner så tidigt i livet att det inte är värt o leva längre förstår jag inte.

Jag kan inte sätta mig in i hur familj o nära vänner har det nu, Jag önskar att detta aldrig kommer närmre mig. Mer än va det kommit nu. Men alla mina tankar går till hans familj o vänner.

Ek, må du vila i frid <3


En helt underbar helg!

Ja jag har haft en riktigt toppen helg, en helt underbar sådan. O jag har delat den men den bästaste Bobby. Det har varit 2 små despytter som efter lite om o men rätts ut snabbt. Jag har blivit så bortskämt o jag har verkligen haft det så bra :)

F R E D A G. Robin kom hem till mig, vi gjorde vid oss lite för att sedan ta oss in till Östermalm, efter lite om o men så hamnade vi inne på en jätte mysig kinaresturang som vi satt på till de stängde. Det blev mycket prat o riktigt god mat, vi dela en flaska vin o bara njöt av livet. Så närmre 11 tiden va vi hemma hos mig igen, vi tog oss ett glas vin till o bara mös ner oss i soffan med tända ljus o lite musik!

L Ö R D A G. När vi väl vaknat och gått upp och va klara för dagen va nog klockan närmre 3 så vi åkte in till sergelstorg/hötorget där vi gick o åt på en jätte god snabbmatsresturang fast med riktigt lagad mat (typ). har helt glömt namnet men vet att jag ätit där innan. jätte god potatismos med köttbullar :)

efter vi ätiti o skulle börja gå hemåt så kom robin med den bästa idén att vi skulle gå på bio. När vi väl va där så bestämmde vi oss att vi skulle gå lite senare på kvällen så vi kunde hinna hem o gå ut med djuret o lite sånt. Det blev även att vi sov en liten stund, helt utmattad :P

Vid halv 8 begav vi oss mot bion vi tog oss en fika vid sergelstog innan vi gick in på bion som robin va så snäll o lät mig få bestämma. Det blev nämligen världens tjejfilm "new years eve" det va en mysig film. vet inte om det va en bio film. Men det gjorde absolut ingenting. Kom på mig själv många gånger också att jag satt o pratade högt med robin o nångång fick till o med robin säga till mig att vara tyst :P det där med bio är inte riktigt min grej, att vara tyst så länge liksom ;)
Efter bion blev det att vi åkte hem o bädda ner oss, o för första gången så somnade jag nog förre bobby!

S Ö N D A G. Idag har jag varit sängliggande. inte för att jag är sjuk eller liknande. men jag vaknade inte fråns halv 1 och ordentligt ur sängen va jag nog inte från vid 5 tiden. Bobby hjälpte mig upp med lite saker på vinden sen begav han sig hemåt. Så efter han gått har jag städat, varit ute med malou o kollat ett avslitt av "elsas värld" o bara tatt det lugt framför datorn.

Så min helg har varit så bra som den kunnde ha varit. Så min underbara Bobby, Tack!







Nr:four  Nr:five  Nr:sex...


På skojs!

Kunde inte låta bli, men innan idag så la jag upp detta på bobbys fb-sida:


Sötnos, 90-talet ringde mig, jag tror det va Nick Carter jag pratade med. De ville ha tillbaka sin stil och de trodde även att du hade någon av deras gammla skjorter. Så jag lovade dom att kolla igenom din garderob o skicka tillbaka dom då... tihi, fining ♥

Robin kan ha lite egenbildad stil ibland, jag tycker så klart att det är så där nördigt charmigt men det är också väldigt roligare att skämta om. Men han tar inte illa upp, frågade faktiskt honom innan om jag fick lägga upp det :P (hård humor som man har) o det fick jag :)


Cellförändring...

Då har det varit dax igen. I tisdags så va jag på mitt första besök här uppe i Stockholm. När jag fick kallelsen blev jag väldigt chockad kan jag ta o säga. När jag va på mitt besök i augusti så sa dom ju vi ses om ett år. Så jag har berkligen pusstat ut och äntligen börjat ägga det åt sidan för Jag hade verkligen ställt in mig på att det va bra nu och i mitt huvud så hade dom lovat mig att jag inte skulle behöva göra något återbesök fråns augusti (2012).

Barnmorskan va jätte bra o trevlig o jag va tillbaka på steg ett, alltså på tops nivå, så det kändes riktigt bra när jag gick där ifrån, jag trodde att jag skulle vara mer nerstämd o börja ha massa tankar, men det hade jag inte. Eller dagen innan så där fram åt kvällen va jobbig, men Robin va där o stötta o ställde lite frågor. Så det gjorde så att allt kändes lite bättre :)

Barnmorskan viste heller inte varför jag blivit kallad redan nu. Men hon trodde att de kunde vara så att de ville ha lite tätare kontroller på mig nu i början. Jag har två teorrier: den första är så som hon säger att det vill ha tätta kontroller på mig tills de märker att det inte kommer tillbaka (just nu iallafall), och den andra är att de inte alls är så säkra på att det är bra som de påstår sig att vara. ja jag vet inte!?

Viste ni att mellan 150-200 kvinnor dör i livmoderhalscanser varje år. Det är en varannan dag...
Jag trodde absolut inte att det va så många.

Å va nu inte oroliga o tro att jag tror att jag ska dö eller liknande, nej jag väntar på svaret och tar allt efter det och förhoppningsvis så kommer det vara ett positivt svar alltså att de har lyckats ta allt och det inte har återkommit :)

Som therese säger: - om det är något, så tar vi det då! <3 (åå jag lyssnar på min egna lilla expert)


Då sitter man här!


Har verkligen tusen tankar i huvudet en dag som denna. som tex. -att folk inte säger att jag inte ska springa för fort fram jag förstår och vet det men samtigit åp har jag lust att spring, nej inte springa riktigt kuta. (bli inte nervös nu, lovar att jag ska ta det lugnt), en annan tanke är hur sjukt osexig jag är i minljusblå prickiga pyjamas. Andra tankar är är att hur sjukt jävla bra jag är, det är helt sjukt, alltså riktigt jävla sjukt. Jag tror inte man kan vara bättre än va jag är ;P, samtidigt tänker jag att jag är just nu väldigt lost o samtidigt som jag är väldigt lycklig o mår väldigt bra så mår jag dåligt jag vill inte säga väldigt dåligt men så där att det känns då o då iallafall.

Jag såg även att det trillat in lite nya läsare min absolut första tanke va: vad har jag nu gjort! vad har jag nu ställt till med! men äch så kan jag ju inte tänka, ni är så hjärtligt välkommna :)

Ja, tankar snurrar o jag vill så mycket. Men detta ska bli bra, riktigt jävla bra. 

ha det bra my love ;P


Hemma mys!

Idag, sen minuten jag har kommit hem har jag pratat i tele. thess, Robin, sofie,kajsa, sofie igen, robin igen. ett tag senare ringde plast bror som tyckte det va mycket elakt att jag inte ringt honom (han hade läst på fb att jag pratat mycket i telen :P) o sen ringde jag åter till robin igen. så nu ligger man bara i sängen o inväntar att man ska sova. måste lägga mig i tid idag.

så har min dag sätt ut eller har så klart jobbat med.


Nr:Two & Nr:Three

Jag o bobby har redan hunnit med dejt 2 o 3 också. 3dje blev bara en snabb middag innan det va dax för honom att sticka o träna o för mig att åka hem till mitt. Jag hoppas det kan fortsätta så här och att det inte blir så bekvämt så "man" går tillbaka till gammla vanor. Det finns otroligt mycket på att jobba på och jag hoppas att jag kan se att det sker varje dag.

På fredag är det dags för Nr:four. Tydligen ska vi ut och äta. mys :)


Så sant så...

Har stulit detta från Paulinas fb :P
Men jag instämmer helt så måste ju bara sätta ut det här.

Personer som snackar skit om andra med dig, pratar även om dig med andra. Jag har även förstått att baktalande personer oftast är svartsjuka och känner sig otilläckliga (därav vill de förmedla en skit bild av andra för att förhöja sig själv)...Lågt mycket lågt. Jag hoppas vissa av er får en tankeställare. För det har jag fått, skit snack förstör. Så lägg engergi på dem du älskar ist och skit i resten:) Make love not war...

Kunde inte skrivit det bättre själv.
Paulina du är sjukt grym du ;)


Nr:one

Nu ska jag börja göra vid mig för att sen börja bege mig bort mot Bobby :) Idag är vår absolut första dejt någonsin. Ska bli så skönt och träffa honom igen. och på helt andra omständigheter. Jag hoppas verkligen att detta kommer lösa sig och att det kommer funka.

Du är en mycket fin och speciell pojk <3


Kungsholmen!

Ja, nu är jag äntligen placerad i mitt nya hem. Så som det är tänkt så ska jag bo här i ca 4månader. 2 månader själv o 2 månader med jonas. Så nu har jag en hel månad då jag kommer bo själv, helt jävla underbart :) Jonas (min gammla skolkamrat på eventkoordinator utbilningen) är just nu i Thaildand o gottar sig :)

Denna lappen satt på speglen när jag kom :)


Har man världens bästa vänner så har man.
Tack tack tack!


B12

Äntligen, äntligen, äntligen hat jag fått min B12 spruta. Denna gången togs den av martina. Med lite hjälp av internet o lite av thess (via tele) så klarade vi det allelesutmärkt. känndes precis som vanligt o än så länge är jag inte död eller dyligt så det måset ju menas att det gått bra :)

Så nu ska jag börja skärpa mig med mina folzyra tabletter o D-vitamin tabletter så ska jag nog inte bli sjuk lika ofta o känna mig mycket piggare, så där man ska känna sig :) ÅÅ vi ska ju inte snacka om mina jävulska blåmärken jag får, nej nu hoppas jag detta får ett slut. för dessa två månaderna innan det är dags för ny kur :)



Blev ju hur bra som helst :)

Helgen!

Under den tiden jag bott hos kamilla så va detta den första helgen jag faktikst va hos dom en hel helg o hittade på saker. de hjälpte mig även att flytta mina saker till Jonas (kommer mer om det sen). Det har ju varit långhelg så i:
T o r s d a g s kväll så tog jag o kamilla oss ett glas vin o började planera min 25års fest lite. Vi satt även upp för att kolla Hockyn. Jag är ju inte jtte intresserad men kollade faktiskt med späning på denna matchen tills det va 20 min kvar då orkade inte mitt huvud längre o kamilla deckade lite senare så där 2min innan sverige gjorde ditt första o än måletunder hela matchen. grymma sverige alltså :) bara 31år sedan sist :P

F r e d a g e n började lugnt med Glee- avsnitt o jag började känna mig riktigt dålig till och med så jag nog fick lite feber. men jag tog en pilla o hoppade in i duchen för att sen göra vid mig. För det va så att det va lite vin mys som stod på schemat hemms hos martina. vid 2-halv3 tiden va vi nog hemma o nerbäddade :) Tacl för en trevlig kväll tjejer.









Jag, Martina, Kamilla <3


L ö r d a g e n började med som vanligt glee-avsnitt o allmänt snöande i soffan. Men vid 5 tiden tog jag mina sista saker underarmen o begav mig på nya äventyr.

S ö n d a g Har gått en lång promenad längs vattnet idag med lilla lou sen gick jag bort o handla. ända stället jag hittar till här omkring är systemet (illa?) så jag fick utgå där ifrån o handlat fick jag tillsist. Och om någon timme ska jag bege mig till Bobby. För dejt Nr:One.


Annat

På jobb för ett tag sedan så skulle en kollega ta en frukt. så när han tar upp handen ur frukt lådan så ser han att han fått upp en apelsin med hela trädet. det va ju bara tvunget att fotas :P


så där till jul så måste man ju ge sig själb något fint, så gav mig faktiskt själv en julklapp, fick ge den lite tidigt då den inte fick plats i resväskan, men det gjorde absolut ingenting :)



kankse inte den bästa bilden. o väldigt konstig färg att fastna för.
men jag är ju inte helt hundra heller, så det passar ju sig bra :)


vid julavsutningen fick man lite julklappar av barnen. kommer ihåg då att när jag va liten så ville jag bli lärare just för att läraren alltid fick saker när de fyllde år och vid jul. tihi. Riktigt den anedningen är det ju inte idag. o varför vara lärare när fritidsledare är så mycket bättre :)


Julklapp

Malou skötter sig så bra på hunddagis, fast det inte varit så mycket nu på sista tiden, men på måndag börjar allvaret på riktigt igen :)

Innan malou gick på jul lov så fick hon en liten julklapp av dagis!


Fin va :)

Kamilla & Arne

Tusen tusen tack, för allt ni gjort o gett mig den sista tiden.  Ni anar inte hur mycket det har betytt för mig. Jag är evigt tacksam. Ni har gjort mina dagar så mycket enklare o mycket roligare.

Ännu en gång Tack!



Lite bilder på vad som hänt under tiden jag bott där.

Vin o sminkmys så där en Torsdag


Kamilla lagade muffins, sjukt goda sådana :) mitt i veckan lyx!

 
ännu en mitt i veckan lyx! chokladpudding <3


sen en massa mys framför tven o massa Glee kollande, OoOO underbara serie :)


Kan aldrig tacka er tillräckligt Kamilla & Arne. Tack, Tack, Tack <3


Jul och nyår!

Ja jag har varit helt värdelös på att skriva vad som händer i mitt liv ju. Å bilder ska vi inte snakca om. Har nästan inte tagit en ända bild på senaste tiden.

Men:

L i l l e - J u l befann jag mig hos morfar :) underbara jul. efter det blev det utgång med thess :)

Jag o tim låg o väntade på att det skulle bli julklappsutdelning medan de andra diska o fixa så sjöng jag o tim allt från trasdockerna till luftenshjöltar. bästa tvillingkusinen <3


Malou fick en väska :) SJälv fick jag en massa fina saker o pengar :)


Första gången jag o thess inte fick till en ända bra bild :P
 Line, stefan, hallberg o christoffer befinner sig med på denna förfest :)
Väldans trevlig kväll <3


PimPim, Thess o jag inne på tycho :)


J u l a f t o n firades hemmes hos framor o kusinerna langvad. de bor ju i samma hur så man springer upp o ner mellan de olika aktiviteterna, det togs även familjefoto :)

ser allmänt fet o utväklingstörd ut på denna bilden. men ligger o väntar på kalle med kusinerna.
här lilla kusin simon i min famn :P


i brisst på annat o väntan på gröten :P


kusin brödrarna johan emil o martin ger alltid varandra väldigt speciella saker o ofta leksaker för "vuxna" o denna fisken fick martin. så den simade runt i lägenheten resten av kvällen :P


D e n  2 5 är ju dagen alla går ut. Men först så begav jag sofie o pytte oss ut till mörarp för att äta hemma hos L-g (mammas) för lite mat o träffa plastbror med flickvän :) väldigt trevligt, som alltid :)  efter det så fixade jag o thess (som jag bott under hela l-a tiden) hade lite för fest. en massa tjejer o rikard(pyttes pojkvän) :) pyttes alla tjejkompisar kom. ute blev tyvärr inte så bra som den borde blivit men den 23 va suverän så det gjorde inget :)



D e n  2 6 bestod av att packa ficka det sista som behövdes göras o avslutas. Så efter det va det att bege sig mot tåget i lund ditt sofie körde mig. tåg resan gick bra o kom hem som jag skulle medan lilla malousan blev i L-a för lite semester :)

En vecka senare så befann jag mig nere i L-a igen denna gången bodde jag hos min mor. dagen jag kom stack jag äver till en vän för lite film med ett litet gäng. hur trevligt som helst.
dagen efter alltså Nyår blev att fira ute på öster. i en lokal. det va Andre, Engqvist, martin som hade varit så duktiga o ordnat allt. en trevlig kväll jag var hemma igen efter att ha fått gå med 12cm klackar hem. smärta ;P

Tråkigt nog så tog jag inga bilder, har inte ens en på vad jag hade på mig. Det jag tog o stulit från hanna kan ni väl få se :)

Killarna som hölt i det!




jag o den sjukt (host) goda välkomsdrinken :)


Jag o Hanni <3


Grr, eller nått :P


dagen efter nyår va det dags att åka hem. 20 min från att vara i stockholm stannar tåget pga att någon hoppat framför ett annat tåg. ååååå, där stod jag/ vi ett bra tag. men Jag ringde min absolut bästaste Jonas som kom o hämtade mig o körde mig ända hem till dörren :) har man världens bästa vänner så har man :) (skulle varit hemma vid lite över 21 men blev lite över 11 istället :S)

Så det va det!


Bobby.

Du finns i mina tankar <3

RSS 2.0