m & b


Saknad!

Jag saknar min älskade lilla pirat. nu vill jag bara hem så jag kan hålla om mitt lilla odjur. Snart ska hon få komma upp här till mig o då vill jag inte släppa taget om henne igen. hon är den som gör mig stark <3





 

Lördag i vinets tecken!

Igår så blev det en ute kväll. Mr.Rs kompis mattias o hans tjej Paulina kom över, det lånade även ovanvåningen (våningssängen/loftsängen) de bor här en btt i från så det blev lika bra att de skulle sova hos oss :) Det började med lite vin o Tequila. vid lite över 11 så blev det att vi tog oss mot Slakthuset. Vilken kattastroff. inte min still på musik eller människor. så efter en cider drog vi vidare mot Fridhemsplan där vi hamnade på bilardpalatset (stavas det så) det blev en liten runda spelande. men i och med att kl va 2.00 på natten så va vi inte för pigga så efter många om o men så blev det att vi tog oss en kebab o sen hemgång. o det blev itne sängen från säkert kl 6 i morse. idag har allt handlat om att sova, sova, sova. lite städ o mat så klart :)

Mattias o Sixten


Paulina o ja en kille/tjej som hade utekväll på Slakthuset


biljard kl 2 på natten som inte va någon jätte bra idé, men kul va det :)


Hmm, borde varit hemmao sovit för längesedan, hur ser man ut...
Paulina & Jag...


Mr.R <3


Veckan som gått!

Som sagt, i måndags så va jag o hälsade på kamilla o arne. (ärligttalat kommer jag inte ihåg om det va måndags eller tisdags, men det spelar inte mig någon roll)

Annars vet jag inte om det hänt något spec. Kan vara rätt jobbigt att bo så tätt intill med någon. men vi klarar oss bra o jag kan inte ha det bättre än vad jag har det just nu :)

annars har jag o Mr.R varit o ätit på en kinaresturang. jätte gott so vanligt tog man fritterad kykling o stekta nudlar. mmm gott :) sen blev det promenad hem som tog oss 40 min. skönt o få röra på sig lite.

i fredags mådde jag inte toppen så efter jobb så blev det bums i säng o vila lite sen blev det film pizza o bara allmänt slapp kväll :)

det har varit min vecka, inget jätte intrasant kankse. men så är det :)


på väg hem!

Efter jobb stack jag till kamilla. Det blev gott snack o riktigt riktigt god mat. Till helgen ska vi ses igen o då kommer theläs upp till oss :D tack för en härlig dag (eftermiddag/kväll) kamilla o Arne :)

helgen!

ja som ni vet så tvätta jag o kombon i fredags. Tog en Jävla tid, det är två vanliga tvätt maskiner o en torktumlare. Så det gick inte jätte bra tog 2 dagar att torka kläderna. I lördags skulle vi ha stor städat, men iochmed att en viss herre va bakis så sköt vi upp det. Men vi behövde handla allt im för städningen så det fick bli att jag fick köra för första gången i sthlm :) gick jätte bra, lydde bara Mr.Rs vägbeskriving. Annars hade det aldrig gått. Men det ser tycket läskigare ut när man sitter brevid än att köra tyckte jag. Dock har jag inte kört mitt inne i stan. Vi handla städsaker för över 600kr, kul :P på kvällen blev det mät hos Mr.Rs föräldrar. Så i söndags efter väldiga om o men o en promenad i det härliga vädret så va vi äntligen igång. Så nu ser det nästan bra ut. :) det blev kebab till mät o såg någon halv film. Kan inte sitta still så länge om det verkligen inte är något riktigt bra :) det va min sjukt händelsefulla helg.

03.00

Ja, kl är 3 o har precis hämtar upp tvätten. Kul tid :P å tror ni tvätten är torr, så klart inte, eller inte allt i alla fall. Hade sovit för säkert 7 timmar sedan om vi inte fått fin besökt av två tjejer. Trevligt men väldigt sömnigt. Vill ha huvudet på min kudde. Vi får se när det blir. :P

fredag o tvätt!

Så, första veckan på jobb är avklarad. Trivs som fisken i vattnet. Helt underbara ungar. "-Åå, jag vet, du kommer från det landet där zlatan bor, eller så är du norsk" ja citaten är många om min dialekt. Det roliga är när det rätt som det säga skånska ord helt omedvetet :) på väg hem från jobb nu, idah bli det att tvätta o tror att Mr.R planerat något då han ringde o va väldigt hemlighetsfull :) kommer säkert bli hur bra som helst :)

man tar vad man har!

efter jobb igår åkte jag direkt till Mr.Ea föräldrar o åt lite. När vi kommit hem blev jag så sjukt sugen på popcorn. När de va popade så märkte jag att vi inte äger en skål. Så det fick helt enkelt bli en grus istället. Gick ju lika bra det :)

therese.

Min själsvän. Min bästa vän. & Min idol <3 Tack :)

pannkakor

Igår när man kom hem vid 18.30 så serverades pannkakor. Det är en riktigt duktig kombo man har. O mätt blev man :) efter pannkakorna blev det lite Gray's, duchen o bums i sängen. Lite över 10 låg jag deckad. :) älskar att va tillbaka på tidiga rutiner igen. Känns som evigheter sedan.

4.40

Då ringde klockan i morse. Inte kul att gå upp men det va inte jätte jobbigt. :) så nu sitter man på Saltsjöbaden, sista bytet innan man är framme. Tog en ny väg idag då jag missa första bussen på andra hållet. Men kom rätt tillsist. :) så allt flytter på som det ska :)

Barn kan om dom vill :)


1+1= 2, din rumpa är blå...

Tisdag!

Äntligen sitter man ner :) sa ju igår att jag hittade så bra här i stockholm. ja jo det gör jag kankse men lika förrvirrad så det blir inte så bra ändå. men hem kom jag. vid 6 tiden va jag hemma. maten stod nästan på bordet när man kom hem (efter lite tjat:P)  så nu sitter vi o kollar på en dansk teknad film. väldigt konstig film. bara danmark som gör sånt här.äter även tefat. det va så länge sedan. mmm, gott :)


o titta vem som titta fram när jag kom hem :) Sixten...


Äntligen!


jag har ju så dålig hy på grund av min B12 brist :( så nu har jag äntligen vatt o fixat produkter till ansiktet så jag hoppas verkligen att detta ska funka. stod länge inne på apoteket o velade om vad jag skulle ha. men det fanns ingen alkohol i denna så hoppas det ska bli bra. apotekaren rekomenderade mig att bara ha en dag kräm som jag tar i stället för natt kräm ioch med att jag har så konstig hy som jag har :P



Mr.R



Här har vi lilla nörden :)bättre bild får ni inte. :) han sitter o spelar world of warcraft med tim (från la) ja jag vet, värsta tönten, men det går bra ändå ;D kan ju även säga att jag sitter i sängen o fotar så ja,vi sitter nära varandra :P


24 karat = 24 Kvm?!

jag tänker inte berätta var jag bor exakt men jag bor med min kombi Mr.R o hand lilla majs orm, sixten. (han heter inget egentligen, men just nu heter den det) vi bor i Mr.Rs lilla 1:a på 24Kvm. litet o mysigt. :) vi går inte alls på varandra :P här ska fixas lite så jag får bättre plats, men annars har jag det så bra jag kan ha det :)

jag vet att folk säkert har hur mycket åskiter som helst om detta. men skit ner er, jag kan inte bry mig mindre. jag har der bra, riktigt jävla bra :)


Måndag & Första dagen på nya jobbet!

Kl ringde vid halv 6 så då va det bara att resa på sig för att sedan gå rakt över vägen för att ta bussen till slusen för att sen ta saltsjöbanan ut till fisksätra. som sagt så tar det 1 timme o 4 min. Det är kul :P stör mig inte jätte mycket då jag inte behöver göra mer än att gå av o på. :) hitta gör jag bra redan :P

så vid 7.50 befann jag mig på jobb. gick runt om hela skolan för att de va låst, väl framme vid den öppna dörren kom jag på att jag faktiskt har nyklar till alla dörrar :P

Vad jag jobbar med?
Jag jobbar på en skola som fritidsledare. så jag börjar med att ha fritis sen går jag in o är exta hjälp i en 1:a och efter det går jag in till fritidsklubben som är åkurs 4-6.

Det känns riktigt bra. kände mest av allt i dag. men det gick bra o barnen är helt underbara.

En flicka på 7 år kom fram o fråga mig vilket språk jag pratade. tihi, så sött :)

vid 17.40 befann jag mig på "hemma plan". då det blev spagetti o köttfärssås hos Mr.Rs föräldrar :)


Resan!

Så äntligen har jag en lugn stund. Sitter just nu i sängen med datorn i knäet och bara tar det riktigt lugt. Det har varit full rulle sen jag kom upp. så jag får väl ta o berätta lite om de dagarna som passerat :)

Torsdag: Kl 09.00 kom Bente (kamillas mamma) och thess o hämtade upp mig, vi tryckte in allt i bilen så sen så började resan mot stockholm. jag somnade ganska fort i bilen o sov säkert i 2 sköna timmar. vi stannade o åt vid A6, var det ligger vet jag inte :P vid halv 4 ståret va vi framme hos kamilla o arne.tryckte in all packning o gjorde vid mig lite snabbt o sen stack jag vidare till Mr.R.

Fredag: jag gjorde vid mig som hastigast för att åka till jobb o hälsa på. kom tråkigt nog en halv timme sent men det löste sig ändå. (det tar mig en timme till jobb) efter jobb så stack jag med eija (rektorn o mammas bästa kompis) hem till henne för att se hur hon bodde. efter et satte jag mig på en buss som jag aldrig kom av känndes det som. glömde hoppa av på mitt stopp :P men det löste sig, helt sjukt jag hittar så bra o sthlm efter det lilla jag varit här :) men har ju bra minne. när jag väl kommit rätt så blev det att åka ut till Mr.R, för att senare åka hem till kamilla o arne för ta ett glas vin. de tittae lite idol medans jag gjorde vid mig. så vid 11 stack vi ute o möte upp kamillas mamma, pappa o bror. vi tog en cider inne på bishops Arms. jag va så trött så jag knappt kunde hålla ögonen öppna.

vid halv 1 kramade jag sönder min underbara o älskade thess som jag inte kommer ha konstat brevid mig längre. o det känns så otroligt jobbigt o tungt. känns inte alls bra att lämna henne. nej nej inte alls. du är min favvo <3

Lördag: jag o Mr.R tog det jätte lugnt tills kvällen då vi åkte hem till kamillas bror christian o hade familje middag med hela hennes familj :) Tack för lånet av din familj kamilla. lika trevligt som alltid. känns nästan som man är en del av familjen :) vid 9 stack vi hem till Mr.R familj o umgicks en snabbis för att sedan trilla rakt ner på kudden.

Söndag: för att fördriva lite tid stack vi till IKEA. (väla är lätt bättre) o sen tog vi en runda välingby för att fönster shoppa. Efter det stack vi hem till Mr.Rs mormor som fyller år. så det blev att träffa hela tjocka(lilla) släkten :) det blev god mat, fråge lek o massa snack :)


dator!

Allmänt dammig sådan. Men äntligen har jag sett till att skaffat en dator. Så ska bli duktig att hålla bloggen igång. Vi får se hur det går ;)

morgon mys :)



igår hade jag en heldag med thess eller nästan iallafall. blev taco, massa prat o mys o film.
just nu ligger lilla lou tätt, tätt intill mig o myser så mycket hon kan. för härlig är hon.

imogron, händer det. imorgon händer stockholm...

Vinden viska

Frågan är om vinden har viskat!?

Vinden...


livet.

Att livet kan ändras så drastiskt o så fel.

<3

äntligen. Jag o thess har en låt som förföljt oss med åren. Vår låt eller egentligen min. Men den hade inte varit något om inte thess varit i mitt liv. Så igår fick vi tid o idag blev det gjort. Jag fick stå o hålla thess i handen medan sten hårda Maija klara sig själv ;p jag är så glad att jag har dig i mitt liv gumman o nu har vi ett synligt band som visar att om vi vill kan det vara du o jag mot resten på världen. <3

RSS 2.0