Fira!

Idag blir det nyårs fest. Det är andré som håller i den, det va någon till men har glömt vem det va. I år ska jag fira så att säga själv. Det känns faktist lite konstigt när man tänker efter. Jag har firat med Christopher o hans vänner 2år i rad nu. inte för att det just är han ifråga men detta året ser allting  väldigt annerlunda ut jämfört va det brukar.

 I år ska jag fira med min storasyster, kan inte komma igåg sist jag firade med henne.

Jag hoppas det blir en bra o trevlig kväll.
Hoppas ni får det bra allesammans o gott nytt år på er!


Ord in för det nya året!

Jag är väldigt pesimisstisk idag så ni vet. det kommer inte komma något fint ur denna texten. :P

Men jag är så fruktansvärt trött på att alla säger o skriver hur underbart 2012 kommer bli. nyårslöften o allt annat som ingen kan ha en anning om eller ens få styra över. Ni vet ingenting o man kan styra över så lite.

För två årar (2009/2010) sedan stod jag här nere på gatan och önskade mig o mina vänner ett bättre år då det året vi gått igenom varit en ren pest. Då viste jag inte att året som skulle komma skulle bli ett av de västa i mitt liv. Så jag har slutat önska mig o hoppats på att ett nytt år är en nystart för det är det inte. det är bara en fortsättning på det året som precis varit.

Använd en annan dag som nystarten i ditt liv.

Mitt 2011 har det hänt fruktansvärt mycket på. vet ni att det va detta året jag o stoffie blev sambo o detta året vi flytta ifrån varandra. samma år som jag fyllde 24år. Malou opererade bort ögat, skaffade mig nya vänner som senare stack kniven så hårt i ryggen så att det fortfarande känns som den sitter kvar, o har skaffat vänner som fortfarande finns kvar. Jag har haft det bra samtidigt som att jag har mått så fruktansvärt dåligt. I ren panik bestämmde jag mig för att försvinna från landskrona vilket som har varit en av de bästa idéer o beslut jag någonsin gjort i mitt liv.

Landskrona gör en sjuk. Gör mig sjuk.
Här finns för många dumhuen


Imorgon!

Bär det av till Landskrona igen för att fira nyår :)


Obehaglit!

jag kommer berätta lite mer om mitt L-a besök men har ingen ork o lust just nu.

Jag va hemma från jobb i tisdags. Va helt död snuvig o riktigt förkylld o nerstämd. Men jag tyckte att det ändå va en bra idé att gå tilljobb i går (onsdag) det första jag fick höra när jag kom va: -vad du låter, vad gör du här? Gå hem! men nej då jag klarade av hela dagen. men igår kväll bestämmde jag mig för att jag behövde nog vara hemma ändå. o det har verkligen behövts. har legat hela dagen. jag är helt slut har sovit då o då medans jag o kamilla (som jag bor nu) har kollat på första säsongen av Glee :) underbart. men nu på kvällen mår jag bättre o jag har fått packat iallafall :)

I natt hände en läskig sak. jag vaknade av att jag inte fick lust. Jag vaknade av att jag vred o vände på huvudet så där som man gör när man inte får luft och att jag drar in så mycket luft genom munnen som jag bara kan. Första tanken att det måste varit för jag är täpt i näsan. Men när jag fått känna efter så va jag inte så täpt så jag inte kunde andas med nästan. det kändes nästan mer som jag bara låtit bli att andas i sömnen, kan man göra det? Jag kommer inte ihåg vad jag drömmt bara att allt va svart.  ja uch o pi, det behöver inte hända igen!


Tåget!

Nu sitter jag på väg hem. Ja jag säger hem till stockholm. Jag vet inte varför men det känns mest naturligt så. Å det ska bli så skönt o komma tillbaka till de normala rutinerna igen :) eller Malou är inte med så det är en rutin mindre :) Robin kommer o hämtar mig på t-centralen, snälling :) så ska jag sova hos honom i natt för att sen får jag se varit jag blir av.

Annars har dessa dagar varit viädigt trevliga. men bästa har jag nog faktiskt haft de med thess, den lilla o kotra tiden vi fick lite då o då. Bara slappa framför tven o tatt det lugnt som vilken vanlig dag som helst :)
Men det är alltid skönt att få träffa min släkt o mina vänner, tråkigt nog så har jag inte hunnit träffa alla de vänner jag velat. mer än en snabb kram på dansgolvet. men det får bli en annan gång :)

Dagarna har gått fort fast det har känts som jag varit här i evigheter. Å jag kan säga att jag inte alls va beredd på att komma tillbaka så här. Nej jag vill inte komma hem (än) bryr mig alldeles för mycket om mig själv för det. För den viktigste människan i mitt liv är ju jag. o efter det komma min lilla bebis malousan :) så, så är det och då blir valet enkelt, Stockholm, det är där jag vill vara :)

sitter även här på tåget o snörvlar o nyser, men än så länge så mår jag bra. bara en liten lätt förkyllning o jag hoppas det förblir så. för imorgon är det jobb :) ooo va jag saknar mina arbetskamrater, tro det eller ej :P men som ni vet så trivs jag ju så himla bra där o det är det som gör mitt liv så himmla bra just nu. hoppas det håller i sig :)

Jag tänker inte berätta dag för dag va jag gjort o inte gjort. hoppas ni är nöjd ändå ;)


Dyslektikern

Skulle suttit mer än halvvägs hem nu. Men vem ser fel på tiden och missar tåget med tre minuter. I min paniken så sticker jag in till sj för att köpa ny biljett. Tjejen i kassen tittar på mig, tittar på skärmen, tittar på mig o på skärmen igen, "tyvärr, vi har inga biljetter kvar"

Jag hade kommit i tid om jag (kollat ordentligt på tiden så klart) men om jag inte hade yrat så mycket som jag gjorde. Men malou o min väska var så tungt o jag kunde inte röra mig så fort. Efter jag varit inne på sj så gick jag o satte mig i ett hörn på t-centralen o ringde mamma gråtande. Mamma lugna mig och började kolla upp andra alternativ. men allt för dagen va slut. jag ringde till thess o robin för att meddela o frågade om robin kunde komma o hämta mig. o guldkornet som han är gjorde ha det. jag vill bara där ifrån. pii vad arg o besviken jag va på mig själv. Detta är ju inte första gången detta händer heller. jag är ju helt värdelös när det gäller att omformulera digital tid till vanlig tid.

Mamma ringde upp mig o berättade att där fanns ett tåg imorgonbitti 5.55 o det är 5 i 6, tack jag vet :)
När jag satt i bilen på mig hem till robin så ringde även plast bror o frågade hur det va med mig, hur omtänksammt är inte det liksom :) Tack!

Nu sitter jag hemma hos robin, vi håller på att laga lite mat sen blir det att hoppa in i duchen o krypa ner. För tåget imorgon ska jag fan inte missa. O hur mycket pengar kan jag slänga på en jävla resa på egentligen, men så mcyket vill jag bara hem till min underbara familj <3

Som det blev.

Jag låg o täntke en massa i solariet men en promenad o 2 min framför tven så va allt borta :/


Så allt är som bort blåst, jag hade ju så bra saker att säga så alla skulle första.
Men får ta en förkortning i stället.

Jag tycker du är en av världens bästa människor, den mest omtänksamma, generösa, lättsamma människa jag vet och känner och din familj är helt underbar.

Förlåt, men jag har inte varit där. Jag har inte hunnit.
Jag har nog skapat ett månster och det har jag absolut inte velat.
Det har inte varit min mening att jag skulle va o göra så här.

Det jag bad om va tid...


Som jag sa

Låt mig va!

Musik

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändrats
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser jag klart
(Petter- längesedan)


Du kan gråta mitt på gatan
men jag glömmer aldrig bort vad du gjort
Du får passa dig som satan
men jag glömmer aldrig bort vad du
aldrig bort vad du gjort
aldrig bort vad du gjort
vad du gjort
nej jag glömmer aldrig bort vad du gjort

(Veronica Maggio- Satan i gatan)

Det som inte syns i snö kommer fram i tö

Det snöar i Stockholm. Det har gjort det hela dagen :) det har varit blötsnö tidigare i dag, så mina skor är helt genomsura men nu ser det ut som lite bättre snö :) så hoppas jag kan gå ut utan bli helt genomsur igen!

Jag vet att många kankse tycker att jag är helt dum i huvudet nu, men fy fasen va jag mår bra. Jag har haft denna kännslan nu ett tag, ja jag vet att det är lite ostabilt i paradiset o liknande. Men jag mår så furktansvärt bra. Jag är så glad o lycklig. Jag har den bästa arbetsplatsen för mig just nu, jag har de absolut bästa vännerna som är där o ställer upp för mig hela tiden. Ni gör mitt liv så underbart o lätt <3 Jag får det bästa båda från Stockholm och Landskrona. Att få både ha kakan och äta upp den utan att det ska läggas i någon sorts negativ fras. Nej det är positivt för både mig o resten av världen. Eller det finns kankse något bättre uttryck, men kommer inte på något bättre just nu :)

Det jag vill komma fram till är att jag är glad o lycklig fast det ser ut som det gör.

Jag kan inte riktigt fatta och först, men Jag ja jag mår så otroligt bra!


Packar

Just nu befinner jag mig hemma hos robin, själv är han på fest. Jag håller på att plocka ihoppa mina saker. ska försöka tvätta med (iochmed att stackaren vägarar att "veta" hur man gör ;P) Så som det ser ut nu så kommer jag åka hem till Kamilla imorgon igen och förhoppningsvis så kommer jag få bo hos världens bästa o underbarast Jonas under tiden han befinner sig i Thailand. har man bra vänner eller har man <3

Jag har märkt att jag har väldigt mycket saker här o jag som bara tog med mig det absolut nödvändigaste. panik, men det ska nog gå bra ska bara lösa ett sätt att flytta allt på imorgon...


Sanna mina ord




Imorgon!

Imorgon ska jag hem till Bobby o prata...




Tjejkväll :)

Igår så hade jag o Kamilla en riktig tjejkväll. vi tog oss vars ett glas min o sminka varandra, precis som när vi va små. :) jag ville pröva en sotad lock. Det blev ganska bra för att vara första gången och inte vara på sig själv. tråkigt nog så blev bilderna inte så bra. Man såg inte så bra på bilderna heller hur resultatet blev. men ni får väl se lite då :P



Ja man ser ju inte jätte tydligt o fondationen är alldeles för ljus både för mig o kamilla. men manfår ta vad man har :)
Kamilla sminka mig:


Jag sminka kamilla:


jag fick tyvärr ingen bra bild på oss båda, de har kamilla. :P

Det som gör livet lite bättre:)

Varför utbilda sig i 3år på högskolan när man verkar va sjukt bra på det man gör ändå :)
Sen är jag ju iochförsig ingen lärare, men det värmer nått så in i mitt hjärtat när man får ett sånt här litet brev av barnen :) Jag blir så glad :)


Idag när jag slutade (hade stängning) och skulle gå o ta min jacka, som just nu så består min krock/plats av en spik :) Men ovanför krocken så hade någon ritat detta :) Blir man glad eller, måset ju dock ta reda på vem det va så fort jag kommer till jobb i morgon :)



Måste ju bara säga att jag har världens härligast o bästa arbetsplats. Jag trivs som brevet i brevlådan :)


Julmarknad!

Denna veckan har hänt mycket på jobb, lucian va jätte fint o barnen va så duktiga. Jag har även fått vara på min första julmarknad i gammlastan :) mysigt o liten o inte alls för kallt :)



sveriges största gran :)



Pyssel!

Vi har haft lite julpyssel på jobb. Vi gjorde såna små hjärtat o sist jag gjorde dom va i  i 5an. Men det satt som en smek :)
Så mysigt att pyssla med barnen, pyssel pyssel pyssel :)


13.12.11

Jag har ett svar o en lösning...



(haha fan va coolt att bli blivit förlovad eller gift sig  idag (menade på datumet) :P )

Annars!

Ja jag har det bra hos kamilla riktigt bra men jag längtar hem. vilket hem vet jag inte o om jag har ett hem o var det skulle vara är tanke som kommer då o då...

Älskar mitt jobb, o kamilla fråga mig här om dagen om jag planera o flytta till L-a nu. men nej, aoslut inte jag är inte färdig här. Just nu känner jag att ett år räcker. men det tar jag när jag kommer ditt.
Just nu lever jag som det är o får ta itu med som finns just nu. men helheten är bra.


känns bara som det flum ur mig o inget vettigt så får hoppa detta.

Tar dagen som den kommer!






Snart ringer min therese o då hoppas jag allt blir mycket klarare <3
(ursäkta de sjukt härliga o gammla bildern)


Vet inte vad jag ska säga!

Ser att det är många som vill veta vad som händer. Om jag ska vara ärlig så vet jag inte.
jag bor just nu hos Kamilla o Arne i alla fall. ska bo här till fredag sen ska jag hem till robin igen.
Prata, bestämma o komma fram till saker.

Men som det känns nu vet jag inte var jag ligger.
Tankarna går fram o tillbaka, fram o tillbaka.

Jag har ett svar o en lösning men är det rätt.
ja mycket går i huvudet.

ibland är tanken att jag är fan dum i huvudet, kommer jag nån gång förändrats!?


tredje advent!

i förrviringens tecken!

?

Om allting hade kunnat vara som det för en gång skullat...

Mående!

ja, ända sen jag flyttade upp här har jag mer eller mindre varit förkyld eller vatt dålig. Jag har ju itne lyssnat på mitt råd från läkaren som va att ut o springa så jag får upp blodtrycket. men jag orkar inte, att springa är ju itne alls min sak att göra :(

Men nu vill jag bli helt frisk o sluta må så här fjantigt så dåligt hela tiden. 

idag bestämmde jag o kamilla oss för att gå o prova på klättring så inom kort ska jag o milla börja klättra eller försöka i alla fall. så ska vi bli sjukt starka o få sjukt snygga kroppar (som vi redan har) o hälsosamma o ja gud vet jag. vi ska må så jävla bra. det förtjänar vi så bra som vi är <3


Julklapp!

Wiee. alla julklappar är äntligen klara, fixade, betalda utprövade o ja allt annat det ska vara :)
idag kom min sista julklapp hem, jag va ju bara tvungen att pröva dom. så klart bara för att se om  de passa :)

ååå, har nog aldrig längtat så häng länge till jul förr :)



I´m in Löve :D


Skogen!

I Måndags på jobb så gick vi ut till skogen som ligger precis bakom skolan. det är så skönt o man mår så mycket bättre.

Jag bara älskar skogen...








Helgen!

Fredags jobba jag sent så det blev bara en hemma kväll för en gång skull. inte för att det känns att jag har fått ligga ner o tatt det lugnt en ända helg sen jag flyttat hit.  men det gjorde vi nog :P

Lördagen: vi sov länge gjorde vid oss och sen stack vi till sicklas köpcentra. kommer inte ihåg vad det hette exakt men jag ville ditt för se lite annat än de köpcentra vi brukar vara på, det va lite svårt för robin att ta till sig. men det blev shoppat lite mer julklappar o sen begav vi oss hem till robins föräldrar där vi hämtade upp linn (robins syster) och rasmus, vi stack vidare till en kinaresturangen för lite käk. riktigt trevligt att får umgås med robins syster o hennes pojkvän. han har en riktigt trevlig o mysig familj ska ni veta :)
efter maten lämnade vi av linn o rasmus o begav oss hem för att bara ta det lite lugnt. för att sen sova tidigt :)

söndagen: stack vi till bromma blocks för ännu mer shopping. mina sista julklappar blev inhandlade o fick köpt mig ett fint armband. sen stack vi hem och robins föräldrar för lite mat. Malou o Nova kommer så himla bra överrens, de myser o bysar hela tiden. de är så söta :)




Malou!

Här har vi malou i två olika situatuioner. första bilden ligger hon o surar. der är inte hennes hund leksak hon surrar på. för den är inte ens lön för henne, tar henne två sek att löse den helt galant. utan det är en boll hon vill åt som finns lite längre in vår vita hylla. så där ligger hon, sur o frustrerad...




Här har vi henne väldigt, väldigt konsentrerad. Jag håller på att packa in hennes julklappar. den ena sprang hon ivägen o det andra ville hon packa upp samtidigt som jag slog in det. åå skit unge till vovve man har :) men ack så söt :)


<3

Vår äldsta vän har lämnat oss.
Lilla ollie gubben har nu somnat in.


Sov gott min mys farbror <3

Detta va den ända bilden jag hade på lilla ollie gubben på denna datorn.

Andra advent

har passerat...


Helt slut!

Jag har haft en riktigt helvetes dag, eller jobb har gått bra förutom att jag mått piss. men orkar inte berätta om det nu. innan idag kännde jag för att berätta allt o lite till. men nu är jag helt slut efter att helvetet fortfarande hållt i sig. när ska det bara börja flyta på... orkar inte detta.

skulle även visa min over size tröja. eller det det egentligen är det bobbys nya snygga tröjor. En dag som denna har den passa parffa!


samtidigt som jag fota tröjan så upptäkte jag mina väldigt mörka o dystra påsar under ögonen.
 

Detta är inget kul, inget kul alls.
När ska detta ta slut...


Gammla bilder o tider!


Bara älskar denna bilden :P kolla in min o sofies dubbelhakor.
kan ju säga att det är mammas fel + att jag fortfarande ligger inne med en sån sjukt snygg dubbelhaka :P
men va gör det, snygg som jag är ;P


Jag o Alexander. bode på samma gård som små, 10 dagar mellan oss.
Det här med könsfördelat var nog poppis då :P bojkar blå o tjejer rosa :P


Detta är i slutet av 1:a ring tror jag det va :P


I början av första ring. vill ha tillbaka denna frisyren :)


3:an frisyren va inne då, jag lovar :)

Malous önskelista:

I och med att malou har lite svårt att själv få sagt vad hon önskar sig så tänkte jag att jag skriver det till henne här.

Hon önskar sig:
1. Läderlapp till ögat.
2. en pipa
3. ett littet benen helt i trä (till högen bakben)
4. en papegoja (det går bra Tage pappa (pappas undulat))

så då vet ni, själv har jag redan köpt julklappar till malou innan hon berättade va hon ville ha så jag har köpt helt annat. jag vet att sofie o pytte kommer bli förtjusta :) själv hittade jag MAlou så här när jag hölt på att baka in jul klapparna.

hon ser väldigt skyldig ut och det är för att hon ligger o nosar på påse där hennes julklappar låg i. men ack nej, inte tjuvtitta/nosa...


Bortskämd eller en dålig vana?

oviktigt att veta var, när, hur och spec varför! Men här om dagen när jag kom hem så va här så fint hemma och jag hade fått en stor bukett blommor och en jätte stor ros av bobby. Här va tända ljus o maten stod på bordet. Jo tack, fint ska det va <3





 


The city dog!

Här här vi henne, lilla lousan. första bilden åker hon saltsjöbanan, hon får så klart inte ligga uppe i sättet men ville bara visa hur duktig hon är. Glovet är ju inte riktigt hennes grej och har aldrig varit ;P andra bilden sitter vi eller jag sitter o malou ligger i mitt knä när vi åker tunnelbanan :) dagarna är långa för henne så hon är helt slut när jag hämtar henne från dagis. så det är jobbig o hålla alla fyra tassar stående. min lilla pirat <3




Nytt ;)

Bilderna gör ju inte kläderna något gott. Men detta inhandlades i helgen :)

Kavaj från H&M sjukt fin för en härlig peng :)


Söt julkoftan som jag ska ha på julafton från gina :)


Ser ju inte alls hur denna sjukt snygga klänningen ser ut.
Men ni får se bild när jag använt den. detta är nämligen min yårs klänning.


i JC-kassen där ligger min julklapp från bobby. åå längtar

Julklappar...

Helgen bestod av julklapps handel. eller nej nu ljuger jag, det va tänkt så men det blev IKEA där det blev lite mer handlande av möbler till vårt lilla hem och så tog vi även hela söndagen till att shoppa på Kista Galleria. Blev en del både till mig o bobby. Men det blev jul klappar också så igång är jag ialla fall, nu ska jag bara bli färdig med :)


RSS 2.0