Detta racet kör jag själv!

Vet inte om jag behöver säga mer än så ;D
Ni ser ju själv...







Det övre inlägget!

tihi.
eller. hahahahahaha FÖÖÖRRRRLLLLLÅÅÅT.
jag va bara tvungen.

Det är så klart bara ett skämt. anledningen är lite cola o chips innan träningen så jag skulle orkar o plus att jag är sjukt bra på det dära med att putta med magen.

hahaha förlåt, hoppas ni inte gick på den ;P

Nej, ingen bebis här inte ;)


hahahahahahaha

Det här med mitt namn

ja det tar aldrig slut.
fick detta på posten för ett tag sedan. helt sjukt det bara kommer fram rätt :P


Hunddagis!

Kommer inte ihåg om jag berättade för er för ett tag sedan att malous hunddagis va i tidningen. väldigt sent efter så har faktiskt jag själv fått se tidningsurklippet :P Tror ni lilla Malousan. jadå så klart :)



Där har vi min lilla bebis. o hon älskar verkligen damen som håller i henne här.
Hon blir så lycklig så fort hon kommer till dagis :)
Den andra lilla jack russlen som är i bild (långst fram) Är en av hennes rumskompisar :)

Vill förstå!

Jag vill faktiskt ha svar på detta! Ja jag vet en lång jävla sångtext, hatar själv när folk trycker in massa låtar i sina bloggar. men denna passar så bra in just i denna situationen för att det är så du behandlar mig och jag vill veta varför!?

Now and then I think of when we were together
Like when you said you felt so happy you could die
Told myself that you were right for me
But felt so lonely in your company
But that was love and it's an ache I still remember

You can get addicted to a certain kind of sadness
Like resignation to the end, always the end
So when we found that we could not make sense
Well you said that we would still be friends
But I'll admit that I was glad it was over

But you didn't have to cut me off
Make out like it never happened and that we were nothing
And I don't even need your love
But you treat me like a stranger and it feels so rough
No you didn't have to stoop so low
Have your friends collect your records and then change your number
I guess that I don't need that though
Now you're just somebody that I used to know

Now you're just somebody that I used to know
Now you're just somebody that I used to know


Now and then I think of all the times you screwed me over
But had me believing it was always something that I'd done
But I don't wanna live that way
Reading into every word you say
You said that you could let it go
And I wouldn't catch you hung up on somebody that you used to know


But you didn't have to cut me off
Make out like it never happened and that we were nothing
And I don't even need your love
But you treat me like a stranger and it feels so rough
And you didn't have to stoop so low
Have your friends collect your records and then change your number
I guess that I don't need that though
Now you're just somebody that I used to know

Somebody
I used to know
Somebody
Now you're just somebody that I used to know

I used to know
That I used to know
I used to know
Somebody


Du kommer liksom aldrig komma undan vad du gjort mot mig. Du kommer aldrig kunnat fly att det en gång varit vi. Jag vet att du har Landskrona för dig själv nu och att du tycker det känns så skönt för att jag inte är där och du kan glöma allt det dära. Men det funkar inte så, jag funkar inte så.
Kan jag få en förklarning för din kyla... vad har jag gjort som du inte gjort värre?

Du känner mig och jag känner dig.. Så konstra inte till det... Tack!

EVOL



SvartVit

Jag har fastnat för det här nya med svart vit o snart är ju min föddelsedag här och då behövs ju en klänning.
Vad tycker ni?





Men om jag hade haft 4000kr över så hade jag utan problem burit denna.
sjukt fin...

Klänning!

Igår efter jag vaknat till tränat, duchat o allt annat jag behövde göra så stack jag ut till kista för att möta upp bobby (robin) som va så snäll o följde med mig för att kolla klänning. men de där klänningarna lös med sin frånvåra kan jag säga :(

Så efter vi kollat igenom alla butiker o jag fått lite mat i magen så beslöt vi oss för att hämta lilla lousan för att sen åka hem till honom för att kolla lite film. Mästerkatten i stövlar. eller va den nu heter :P nja jag vet inte om den va så bra. men inte kass heller :) Så det blev att jag sov hos bobbsan. [Jag på soffan o han på loftet] Jag sov otroligt dåligt så har varit riktigt trött idag faktiskt.

Men nu ska jag krypa ner ännu en gång o hoppas att jag vaknar mig o glad i morgon...

Sov gott mina vänner!

Sitter bara!

När jag kom hem från jobb så la jag mig direkt i sängen (soffan) o deckade o sov till halv 8. det va meningen att jag skulle ha tränat idag men känner mig inte riktigt kry tror att jag håller på att bli sjuk men jag hoppas att det har släppt till i morgon. har inet alls tid o lust att vara sjuk :(

Har trillat ner i en lite svaka idag igen. jag vet inte om det är för att thess berättade för mig att sofie o hon förhoppningsvis kommer upp till helgen. Jag saknar alla så nu. Det är så otroligt skönt o härligt att vara här. Men jag hade gärna haft alla mina vänner här med mig.

Jag skulle verkligen skriva av mig. men jag känner att jag inte orkar mer. Trött o ont i hela kroppen är/har jag. Så nu ska jag krypa ner i min soffa igen och jag hoppas så på att min therese kommer upp till mig i helgen. Det hade gjort mitt liv <3


Igår!

igår hade jag stägning på jobb så vid 20 över 6 va jag hemma o då hittade jag både jonas o soheil i köket. Det blev jätte god mat kött o potatisgrattäng o sparris :)

Det blev några glas vin mycket snack mellan himmel o jord. Ante, yasmin o partik och också inom en runda o snacka lite :) jätte trevligt. Men jag ville itne riktigt att kvällen skulle sluta så jag fick med mig pojkarna ut på en krog här i närheten och då mötte vi även upp jennie, sohelis tjej :) så det blev att man tog sig en sider och bara njöt av det härliga sällskapet.

så måset jag ju berätta hur det gör för mig med min diet. tihi :P inget vidare. i natt åt jag till och med makidonkan mat. illa. lite kakor o annat har också glidit ner under de senaste dagarna. o igår gjorde jag mig en riktig fuling då tog jag mig ett glas cola till maten. emn bara ett. det va inte äkligt o inget gott heller så inget jag saknar faktiskt. inte mer än nått annat i allafall. o nu när jag tränar så behöver jag faktiskt äta lite onyttigheter för att orka med :)

Break down

Ja, idag har jag inte alls mått bra. eller det började redan i natt vid 4 tiden. Det bara slog på som ingenting. massa tankar o känslor som strömmar genom kroppen. Så idag har det varit jätte jobbigt.

Det är jobbigt och må så när man älskar livet så mycket som jag gör.
Då vill man ju bara må bra hela tiden. Men man måset väl ha såna här små fall för att kunna må så bra som man gör annars. Och jag kan egentligen inte sätta fingret på exakt vad det är för tankar o känslor jag har. men det gör ont inom mig iallafall.

så idag för att må lite bättre så gick jag till gymmet o fy vad jag mådde bra där :) där försvann alla problemen orkade till och med pressa mig lite mer så jag orkade att springa i 20 min. framsteg kan jag ta o säga :) Det är så otroligt skönt att var igång med träningen. Nu ska jag bara inte tappa den utan verkligen hålla det uppe.

Jag hoppas på en bättre dag imorgon!

Här bor jag!

Detta är vad jag har utanför min port. Det är så otroligt fint tycker jag o här går man längs havet varie dag, längtar tills våren kommer och det börjar bli lite grönt här. som jag kommer njuta :)



Detta huset ligger också precis vid mig, men vad är det för hus, någon som vet det?

Power Walk!

Det har varit så skönt väder i stockholm idag så jag och Malou gav oss ut på en lång promenad. Det blev inte riktigt som jag tänkt mig iochmed att jag inte riktigt hittar här i området än. Men det blev hur skönt o bra som helst endå :) Solen har stått på hela dagen o när jag kom hem så såg jag att tempuraturen låg på 0:an. Börjar det bli vår kanske ?





Har vatt o gått längs havet...




Det såg så härligt ut så jag o malou gav oss ut på djupt vatten ;P
Här power walkar vi ute på isen :)





I will always love you <3

Nu är det ca 5 månader sedan jag och thess tattuerade in: I will always love you på foten. En text/låt som betytt väldigt mycket för mig under väldigt, väldogt många år och idag går den fruktanvärt duktiga o talangfulla sångaren Whiteny Hoston bort. Det känns väldigt konstigt jag har aldrig trott att jag haft någon "idol" när det gäller sång och musik men det kände jag idag att hon har nog minsanno´da varit det. Då låten betytt så otroligt mycket för mig. Jag är märkt för livet, och det är jag väldigt glas för en dag som denna. Må du vila i frid...


Annars då!?

Ja hur går det.

JO det går skit bra. Jag är så fruktansvärt jävla nöjd. Bor nu mera med min kompis, min kombo och gammla klass kompis Jonas. Soffan är det absolut inget fel på och sover hur bra som helst om nätterna :) igår satt jag bara hemma med ett glas vin o när jonas kom hem från jobb så gjorde han mig sällskap.

idag efter träningen så gick jag faktiskt in på Lindex för att kolla nya BH då jag blivit smallare runt midjan så de jag har hemma passar inte längre :( jag prövade ut ( ja jag vet lagom äckligt men va bara tvungen) o hitta en som satt perfekt, vet inte hur ofta det hänt mig i livet, har en exakt likadan hemma men den sitter inte bra längre. Längtar tills jag kan köpa den bara :P Men hade jag fått bestämma själv hade det situationen sett annerlunda ut att bystet krymt o inte midjan :P men man kan ju inte bestämma allt här i livet :P Ne slut pratat om BH o min kropp :P

Nu ska jag hoppa in i duchen sen blir det lite vidgörning o taco framför melodifestivalen med ett glas vin. Vi får se vilka vi blir idag. senare blir det nog även ett glas nere på dovas eller att träffa underbara sandra som är uppe i sthlm :) wiiee. ja vi får se hur kvällen bli :)

Oj text text text :P


Träning!

Äntligen! Nu är jag igång. Idag va jag på mitt första pass och jag kom ihåg mycket mer än va jag trott från mitt gammal schema som jag älskat. Men har bett thess skicka efter det så jag kan göra en ordentlig träning :) Det sjuka idag, något jag inte gjort på säkert 10år och som jag hatat att göra, va att jag sprang, jag sprang, fattar ni S P R A N G och jag tyckte inte ens att det va jobbigt. Sparng i ca 13 min innan det började känas lite vid nykelbenet (som håll) men fy va stolt jag va/är över mig själv. Det blev annars lite biseps och ben idag :) Gud va skönt det är och tränar att man glömmer det efter en tid utan träning. men nu jävlar är jag i gång igen :) Nu ska detta hålla...



Beach 2012 här kommer jag
(Läs: BEACH 2012 HÄR ÄR JAG)


Läkarbesök!

I fredags blev det ett läkarbeskö i spånga det tog mig en timme att ta mig ditt men det va det värt :) Va jätte nöjd när jag kom där i från. jag åkte ditt för mitt problem med min fot. Och åkte i från med svar på alla livets frågor. ne kankse inte riktigt men jag kände mig så nöjd. Hon kände o klämde o titta o vrid o tängte o titta o allt annat man kunde tänka sig med min fot. Det hon hade att säga va (som jag redan viste) att jag är tvungen att använda ordentliga skor hela livet :P inga finskor för mig inte :P Jag har haft ont i min vänster fot uppe på nu i tre veckor o beställde tid förra fredagen så allt har känts så snabbt o smidigt. Hon skicka mig direkt vidare över gatan till en skoaffär/ortoped. Som på tisdag efter jobb så ska jag åka ditt och få mig ordentliga inlägg till skorna och även hon sa att jag alltid kommer få ha ordentliga (breda) skor. 1300:- ska jag punga upp för såna inlägg. men får väl se till att önska mig de i fölsepresent :P

Jag fick även mig en ny tid då vi ska gå igenom mina andra frågor jag hade.
- Hon skulle skicka efter min remis från malmö angående B12 (dsnart dags för påfyllning)
- hon skulle kolla upp om det är lönt att jag tar sprutan mot livmoderhalscanser fast jag redan haft cellförändring.
- och jag skulle fixa minremis från l-a angåenda gastropi (stavas?) så vi kan reda ut vfar mitt B12 kommer ifrån.

Helt sjukt o detta är bara em vanlig vårdcentral detta hade aldrig hänt nere i skåne. de tycker ju att det är konstigat att man kommer till dom med problem om hälsan.

Här va det fart o fläkt med en gång :) nice!

Nått som inte stämde!

Idag när jag skulle gå o handla så tittade jag mitt konto först då mina pengar borde varit helt slut. Men det stämde inte jag hade rätt bra med pengar (jämöfrt med att varit helt slut iallafall) Där skulle bara varit pengar till pendelkort o mat till malou. men nej då där va mer :) så tittade historiken  Å oj vad glad o förvånad jag blev :)


Min mor viste jag redan om att hon varit så snäll o gett mig en liten peng men moffe hade bara smuglat in en liten summa till mig. Det gör verkligen jätte skillnad o så jag klarar mig :)

ÅÅ Man har verkligen världens bästa familj. Tack Tack Tack, ni är världens bästa o jag är verkligen så tacksam <3


Håret!

Ja nu är jag trött på min hockyfrilla. jag sätter upp min lilla tus jag har i nacken varje dag nu så att ingen ska se den :P men mitt hår börjar bli riktigt tjockt o eländigt så ska beställa tid till frisören i morgon :) så vid löning ska jag äntligen klippa mig. men ännu en gång ;P så ska jag mitt hår växa ut.



Nu när jag kollar på gammla bilder när jag har kort hår så fattar jag inte alls vad jag tänkt med. ne nu blir det långt igen :)


Vet ni

Imorgon kommer jonas hem. Äntigen. Inte precis för jag saknat just honom så mycket. :P Men jag har varit ensam tillräkligt länge nu. Jag hatar ju det. iallafall när man inte väljer själv när man vill vara det. Men nu kommer min kombo hem, vi får väl se hur länge jag tycker det är kul innan jag vill att han reser igen :P Men tror inte det ska vara nån större fara då han jobbar nätter o jag dagar så lär vi nog inte ses så mycket. Men han är ju verkligen världens bästa jonas som låter min bo hos honom :)

Å vi får väl se om han pallar med mig :P


B(a)ra mat

ja nu kommer sånt där sjukt tråkigt inlägg bara om mat :P
Men jag kan ju börja med att jag faktiskt har fuskat. I fredags åt jag lite kaka på jobb då vi firade en arbetskollega som fyllt år och idag tog jag mig ett snickes. (kommer förklaring på det) Min kropp har riktigt skrikit efter både skocker och kolhydrater. Men kolhydrater äter jag fortfarande men dock bara en gång om dagen. :) Nu ska jag bara se till att börja träna med :P

Igår såg det ut så här, asa gott :D åt inget godis eller onyttigheter fast min kropp verkligen SKREK efter det.


Var och handlade lite idag så såg jag denna och tänkte att det måset jag ju verkligen prova. Man har ju hört så mycket om dom. Tog smaken jordgubb som jag egentligen är allergisk mot :P kankse inte mitt bästa val i livet ;P
Fy fan. Efter typ fyra klumkar så klarade inte magen mer. nej jag vet inte men min kropp klarar verkligen inte sånt. blää. vet inte om det är allt det här med att man ska trycka i så mycket "vitaminer" i den som kroppen reagerar på. pii


så jag slängde den och för att snabbt bli av min smaken o illamåendet så tryckte jag i mig


ville göra kastrull popcorn men kom på att jag glömt köpa matolja så fick bli ordentligt med mat istället :)

fi fan va mätt jag är nu om inget annat för idag har jag inte gjort annat än ätiti :)
Päron, bannan, potatis o köttgryta, vindruvor, mackor, Clementin, snickers o potionen ovan (kött, oliver, sparis o äggröra) :)

Jag har haft sånt jävla sug efter konstiga saker sånt jag aldrig brukar äta annars men cola o läsk har jag faktiskt inte tänkt på. men både kebab, pizza, hamburgare o all annan skitmat har jag suktat efter idag så då tycker jag att ett litet snickers kunde ta den platsen bättre :)

I och med att det är min egna diet så bestämmer jag ju själv vad jag ska äta o inte äta. sjukt bra. Tur att jag inte är tjock och hade behövt gå ner i viktig för fy fan va jobbigt det måset vara, hade aldrig klarat det, ne fi fan...


Så sant så.


En liten stund!

Ja jag vet inte va man ska kalla det. Men en sån liten svaka igen. Där allting känns så där dåligt. Nästan så man bara vill sätta sig ner på golvet och bara gråta.

Varför det vet jag inte?
Kanske för jag inte tränat på hela veckan som jag lovat mig själv att göra, eller för jag ätiti socker idag, för jag är ensam, för jag måset städa imorgon, kanske längtar hem, eller kanske för jag delar säng med en hund, halv äten påse bacon chips, räkning, hårklämor, mobil, tum godispåse, sprite flaska, handuk, inne tofflor, mitt bank kort och nordeadosan (det västa är väl att jag delat säng med de sakerna i en vecka nu(för stor säng)) kanske är nått av övanstående? ja jag vet inte alls?

Men nu är ändå klockan så mycket så man får lov att gå o lägga sig...

Å vet ni, min roomie kommer på tisdag :)

Sov gott




RSS 2.0