Första advent.

Igår va det första advent ollägenheten börjar entligen se ut som ett hem.
(fler skaskiga detaljer kommer)




Biljard :)


I Lördags så mötte vi upp kamilla o Arne inne i stan vid söder. vi gick och åt på tiffanys, mysigt o god mat med ett glas fin vin. senare gick vi vidare för att spela lite biljard. Vi körde olika lag hela tiden på alla håll o kanter. riktigt trevlig o mysig kväll. innan kvällen avslutades så tog vid en runda in om makidonkan :) vi splittades vid pendlen då vi skulle åt vars ett håll o då va klockan närmre ett. tack så mycket kamilla o arne :)

Arne O Kamilla inne på Tiffany´s


Jag o Bobby, på Tiffany´s


Kamilla o Arne


Kamilla o bobby


Gamla bilder o tider!


Bara älskar denna bilden :P kolla in min o sofies dubbelhakor.
kan ju säga att det är mammas fel + att jag fortfarande ligger inne med en sån sjukt snygg dubbelhaka :P
men va gör det, snygg som jag är ;P


Jag o Alexander. bode på samma gård som små, 10 dagar mellan oss.
Det här med  könsfördelat var nog poppis då :P bojkar blå o tjejer rosa :P


Detta är i slutet av 1:a ring tror jag det va :P


I början av första ring. vill ha tillbaka denna frisyren :)


3:an ojdå. pråpert ska det vara...

Läskigt!

När jag kom hem här om dagen så hade sixten ömsat skin. något jag trodde tog dagar för en orm tog tydligen bara någon timme mitt på dagen :P o det betyder att den växt. vet itne om jag viste det heller, har inte sten kolla på läskiga djur. men sixten är söt :)


Pysslar kungen!

Ja det är jag för er som inte vet. ;) På jobb blir det ju mycket pyssen i alla dess slag. Här om veckan så pysslade vi med lite vykort. sjukt nöjd måste jag ju säga att jag blev.


Landskrona :)

Förra helgen va jag och hälsade på nere i L-a. Det va i och för sig mest för att tömma min lägenhet och det gjorde jag :S det kändes när jag gick runt i lägenheten o släkte alla lampor o sen låste dörren för sista gången, jag har ju trivts så himmla bra i den. Lite kall under vinterhalvåret men jag överlevde. Så dörren är stängd låst o ett nytt kapitel är öppnat och startat.

Fredagen vid 10 tiden landade jag i Ängelholm där mamma o LG hämtade mig. de körde in mig till L-a. Jag åkte direkt till thess där öven kamilla o Martina befann sig (som också va nere från sthlm) Jag tog ett glas vin samtidigt som de krängde cola vi snacka lite skit efter det så stack jag till inferno där engqvist, andre, martin o linneá m.f befann sig. det blev till och med tages på det på nått knasigt sätt :P vid halv 3 spatserade jag hem till thess igen och för att sova på hennes soffa :) dagen efter så blev det frukost med tjejerna.

Efter frukosten på lördagen så började allt packande. Måste ju säga att jag har världens bästa familj o släkt :) Mamma, pappa, fi, pytte, Faster erika, faster marie, farbror Calle, kusin simon, Lars göran och plast syster Amanda va där för att hjälpa mig hela vägen. <3 så otroligt snällt. min morfar o kerstin bjöd på fika över i kerstins lägenhet som bara öigger rakt över :)

så det kunde inte ha blivit bättre.

Verkligen världens största tack min underbara familj <3

Senare på kvällen blev resturang basilika med sofie o pytte efter det fixade vi mina sista ärenda och kvällen slutade hemma hos mamma (som inte va hemma) för systers mys.

söndagen blev att plocka ihoppa de absolut sista i lägenheten sen blev det tåget hem med kamilla o martina.
Det va en riktigt trevlig helg fast det va en massa flytt inblandat som jag verkligen hatar :P  

2 år gammal bild på min o systrarna :P


Aa...

som vanligt så har jag hur mycket som helst att berätta för er. men just nu orkar jag inte. ska bara hoppa in i duchen sen är det dags för att sova...

o kan säga en sak till, jävligt trött på att datorer inte har någon hjärna. min dator har säkert stängt av sig 5 gånger i kväll på mindre än en timme. inte alls jobbigt nej då. den har hållt på så sen jag köpte den men kännt att den slutar kankse, den borde förstå att den inte ska göra så. men ack nej, dö ifrån mig hela tidfen dator jävel...

Sov gott...

Dagis!

Malousan är så duktig. Fick veta igår att hon lekt väldigt med en liten pojk som bot i samma rum som henne. Han är väldigt skygg o håller sig gärna för sig själv. Men nej då, lilla losan ska ta den största utmaningen där är och får i gång han på världens bushumör tydligen, de hade filmat det med men har inte sett det än.

Hon har även blivit jätte duktig på att åka tåg. idag la hon sig till och med ner i mitt knä då o då. något som aldrig har varit på tanke på de 5 åren jag haft henne. Det är lite jobbigare när man ska hem än till dagis. så då kan hon pipa lite. men innan va den pipande, yllande, darrande o flåsande om varranat o ett väldigt hoppande från sättet o golvet :)

Idag när jag lämnade Malou så kom jag samtidigt som alla andra va där o lämna sina hundra o då va där en kille som kom fram och berättade: "han: Din hund har inspererat min 2åriga son väldigt mycket. Jag: (tittar på malou o upp på honom igen) Jaså??. Han: ja min son läser väldigt mycket pirat böker nu. och är helt såld på din lilla hund. (i tanke på att hon bara har ett öga)
Tyckte det va urgulligt:) Tänk att man kan förgylla folk av det lilla o de mest konstiga saker :)

Jag o Malou är världs bäst <3


Nelly.se

Ja som sagt så har jag betällde lite kläder från nelly. blev sjukt nöjd faktsikt. men ni måste hä'lpa mig. skorna jag beställde, är det något jag kommer använda dom, har inte råd mer fler par skor som jag bara ska ha på fyllan som brydnad :P





så vad säger ni, behålla eller skicka tillbaka?


Fårsdag förtidigt.

Det är ju så att jag lovat Linus på jobb som så gärna vill vara med på min blogg att gratta honom.

Sen att det är två dagar sent att gratta dig på farsdag eller ska man säga ett år förtidigt Linus. För det är ju faktiskt så att det är 2 veckor eller enligt dig 1 månad kvar tills du ska bli far.

Men vilket som, Stort garttis och lycka till... :)


Trötter!

Idag kom jag o Malousan hem vid 6 tiden och minuten efter hon kom innanför dörren så börjar hon leka med bollen. i 2 min. sen, deckade hon rak lång. så nu ligger hon här helt utslagen. mitt lilla dagisbarn...

Idag hann jag till och med kolla in i "buren/inhängnaden" innan hon upptäkte mig. Å malou låg där så fint o lugt tills hon såg att jag kom. DÅ blev det rätt som det väldgit jobbigt o va där inne. Hon är så duktig min lilla tjej :) 
Malou delar sitt lilla krypin med två andra små söta vovvsingar och det verkar med gå hur bra som helst.



Nelly.se

Titta va jag hämtade ut igår :) Ni kommer få se en annan dag vad som befann sig i packetet ;P o vad jag behöll...


<3

Igår när jag kom hem från jobb så hade bobby gjort det jätte mysigt här hemma, men tända ljus, lagad mat o städat över vår lilla hydda. För igår så hade vi bott tillsamans i 1 månad och det tyckte han skulle firas :). Alltså så har jag nu bott i storstan i mer än en månad :)






Stök!

Ja, vad ska man säga..
I söndags så stor fixade jag o bobby hemma. jag skulle ha tagit före och efter bilder men jag har inte kommit så långt så att det kommer bli några bra efter bilder. så ni får vänta. vi har kastat ut massa möbler o slängt in lite nya :) så nu har vi ett ordentligt ställe att äta o sitta vid :) så det känns bra. men vi är inte färdiga men man får ta små steg i taget :)


så ni får väl en liten titt på hur det såg ut i söndags :P


Djuret!


ja, ni måset ju hålla med om att Malous färg är verkligen röd :) Hon fick pröva sin lilla väst i Söndags. hon är ju itne så glad att få kläder på sig men gud så fin hon blir :) ingen bra bild på västen kankse, men jag vet att hennes favvo fabror ollie har en likadan i blå :)

snöggingar :)


Ord...

We touch I feel a rush
We clutch it isnt much
But its enough to make me wonder whats in store for us
Its lust its torcherous
You must be a socerous cause you just
Did the impossible
Game I trust dont play games itll be dangerous
If you fuck me over
Cause if I get burnt imma show you what its like to hurt
Cause I been treated like dirt before ya
And love is EVOL
Spell it backwards I'll show ya


Underbara dag!

Idag har jag o Bbby haft en helt underbar dag, bara han o jag :) vi gjorde vid oss o begav oss till kista galerian där det blev shopping. Det blev mer eller mindre en helt ny garderob till Bobby. Min fina man behövde lite nya kläder tyckte jag o det blev hur bra som helst. Nya kläder o skor blev det för honom. När vi kom hem så lagade jag en god middag till honom, lövbiff ,stektskivad potatis, bröd med hemma gjort vitlökssmör  o en fin sallad. Bobby skämmer ju bort mig så mycket på vardagarna då där det alltid finns mat på bordet när jag kommer hem från jobb så tycket det minsta jag kunde göra för honom att att laga en fin middag till honom :) Bobby är bästast verkligen <3

Här har vi snyggingen själv :) Bobby!


19 är inte 24!

I så många år har jag inte kunnat shoppa. Men nu för första gången på många många år så kan jag, vill jag, o känner jag för att shoppa. Något som har tagit imot i kropp, själ innan och plånbok har inte tillåtit det. Denna månaden har jag handlat ikea möbler, skor, kläder, resa från o till Landskrona o ändå så klarar jag mig utan problem. Jag är så nöjd, Jag är så glad. :)


Som idag har jag köpt denna sjukt snygga jackan. kunde inte låta bli. Behövde ingen jacka för om det något jag har så är det jackor. Men jag hade rabattkupong på stadium o jag fastnade för den sekunden jag såg den :)
så varför inte... :)


Hittade även lite annat men måste vänta på mitt Nelly.se paket innan jag ser hur jag gör.


Skor!


Som sagt så va sandra snäll o köpte ett par skor till mig. I och med att hon jobbar på lagerhous så får hon även rabatt på Åhlens´ där jag hittat mina underbara skor/stövlar. Så jag fick mina sjukt dyra skor 500kr billigare :) Å det kan jag verkligen säga jag behövde.





Fina eller hur!?


Malou & Nova

Malou fick bara en halv dag första dagen på dagis då jag blev sjuk o va hemma mån-ons. Men i torsdags o fredags va hon där o det har gått hur bra som helst. men hon har verkligen varit helt slut när hon kommit hem.

Men i tisdags kväll så åkte jag o bobby hem till hans familj för att se hur malou o lilla Nova som är en shitzu fungerade ihoppa. De va ju jätte söta ihoppa, de förstod väl inte varandra helt men det gick bra. Nova är bara 10 månader så hon är bara en liten tjej o så kelen hon är...







Dagisdags!

Malousan har börjat på dagis. Min lilla tjej har blivit så stor. så i Lördags blev det en snabbis in om Ö&B för att handla lite in för dagisstarten :)

Jag skämde verkligen bort mitt lilla odjur.

Köpte även en leksak som ska träna hjärnan för lousan.
Ja det tog två gånger sen förstod hon sig på den som det va det hon va född till.


Landskrona!

Förra helgen så befann jag mig i underbara landskrona. jag och bobby slutade tidigt så vid 2 tiden begav vi oss från stockholm och vid 8 tiden va jag innan för min lägenhetsdörr. vi gjorde snabbt vid oss och sen tog vi en snabb promenix hem till sofie där thess, pytte, sofie o rickard väntade på mig :) det blev lite vin o sen blev det utgång i L-a.

på Löragen så stack jag o bobby o åt med thess på Basilika, efter det så hade vi bestämt träff med familjen Hannson/Wenerberg. Alltid så mysigt att träffa kajsa, markus o deras två underbara töser <3. Efter det så stack vi hem till mamma där mamma systrarna, plast syster o lars-göran befann sig :) vid halv 10 bestämmde vi oss för att ännu en gång ta oss till familjen Hannson/Wenerberg, denna gången för film mys :) så vid halv 2 va man nog hemma o kunde lägga huvudet på kudden :)

Söndagen blev bara att packa så mycket vi kunde o hinna dålig planering av mig men vi kom ifrån stan med full packad bil vid 4 tiden. Vi tog ju även med oss min underbara lilla Lou :)
Vi åkte inte direkt mot stockholm utan vi stack ner om Malmö för att träffa bästaste Sandra. Alltid lika härligt att träffa henne. Sandra hade ju även varit snäll att handla ett bar sjukt fina skor till mig som inte fanns här uppe i stockholm. sjukt nöjd :)

Jag o bästaste Thess hos sofie <3


bobby, pytte, jag o thess


Jag hoppas Linnea-Mi blir tekniker eller ingenjör inom teknik,
 för gud va grym hon är på att som har med teknik o göra :)
 Vista mamma kajsa :) Linnea-Mi tar bild på oss :).


Tack för allt mina underbara vänner <3


Skulle ha...

Ja jag skulle ju ha skrivit så mycket här den sista tiden men jag har inte hinnut o orken har inte varit där. det har ju hänt så mycket. men ni får hålla ut för jag lovar er. det kommer. Men nu ska jag försöka tvätta undan en massa kläder o annat skit. här är sån röra hemma. vi har ju varit i landskrona i helgen o hämtat lite av mina möbler o andra små bryllar. som sagt det kommer. Ni får hålla ut mina vänner :)


Hälsa!

Ja, det här med hälsan.

Jag har varit hemma från jobb nu i 2½ dagar. jag har varit helt slut. Jag är helt slut. Det är precis så jag orkar göra ett snabbt ryck med något sen får jag läga mig i sängen igen o ta igen mig. Att en sån liten sak som att gå upp o ta ut kyklingen ur frysen ska göra så jag blir helt matt.

jag har ett smygande tryck över bröstet hela tiden och jag är så trött, så otroligt trött. Men jag tilllåter mig inte att bara ligga ner o ta det lugnt. dessa dagarna jag har varit hemma har varit de första dagarna säker på 1½ månad jag har legat ner o bara gjort ingenting, eller försökt göra ingenting.

Jag har äntligen tatt min B12 spruta så jag hoppas jag snart är pigg som en lärka igen.

Feber som jag hade i måndags o lite, lite igår ligger jag inte inne med längre men känner att jag börjar bli lite snuvig, men det är bara att bitta ihoppa. Nu saknar jag jobb o vill tillbaka :)


Å nej gott folk, jag har ingen bulle i ugnen

från a till b

Ja, sthlm är en rolig stad. Bussar o tåg går lite som det själv vill o spelar ingen roll vilken tid jag har gått utanför dörren för att bussen kommer ändå inte när den ska men en annan buss dyker upp från ingenstans. Och igår försov jag mig i 40 min. Tror ni jag va sen till jobb? Nej då. O idag missa jag två bussar sitter jag på Saltsjöbaden nu (som är sista färdmedlet till jobb) ja det gör jag :) så kommer vara i tid idag igen. Men det är så om jag missar saltsjöbanan så kommer jag försent med 20 minuter då den går 3 gånger i timmen. Men får hoppas att mitt flytt håller i sig :) I löve it :)

Dejt!

Idag bestämmde jag o Thess att vi skulle ha en mini dejt på chatten inne på Fb så det hade vi.

Jag o Thess är världs bäst!


Förändring!

Jag o Mr.R va på IKEA o handlade lite grejer till lägenheten här om dagen. så igår när jag kom hem så va han i full gång med att sätta ihopa byrån. Vi kommer ändra här en del. eller mer eller mindre med allt. lite mer praktiskt tänkande så allt får plats på så liten yta. vi har även skaffat en spegel (äntligen) o lite annat smått o gott. Det kommer bli hur bra som helt känner jag o vet nu!? Jag stortrivs verkligen i denna lilla mini lägenheten :) mm, mys :)

inträngd i köket då där inte finns någon annan plats för mig ;P


Bobby :) medan han stod här o fixa fick jag ställa mig i köket o diska o laga mat.
ingen vanlig syn, men jag kan om jag vill :P


Före:


Efter: (än så länge, blev ljust o fint o mycket mer plats, men mer behövs det)


Sjukt fint & Sjukt nöjd...


Förvirrad :P

Gör tabben hela tiden men som ni kanske ser under så har jag skrivit  M & B och det är så att jag kallar Mr.R För Bobby. tihi svårt för er att veta, men nu vet ni ;)

RSS 2.0