Dålig dag.

Jobbigt där man kommer på så där i efter hand att man fått ta emot en hel del små smällar på näsan utan att man märkt det! inte fysiskt då :P Men efter att ha pratat med sin bästa mor, vän o sambo så kändes allt mycket bättre o såg rätt som det mycket ljusare ut.
Nu står jag stadigt igen :)

29 Oktober

idag har hänt absolut ingenting. va kvar en sund på jobb efter barnen gått. tog det lungt, städade undan o bara tog det lugnt utan stress. Väl hemma gjorde jag mig två äggamackor, satt framför tven med sambon en stund sen ringde thess. mmm, en lång stund pratade vi. så härligt! Min Theläs. [hur ofta skriver inte jag det egentligen] Men hon är verkligen bäst... Efter det. Nu alltså, så har jag bara suttit framför datorn o tatt det lugnt o nu börjar det bli dags för  sängen, så ska börja göra vid mig... Hoppas er dag varit bra!
 
Bjuder på denna sjukt sköna bilden....

Att vara fet i en smal kropp...

ja en dag som denna. Jag börjar får nog. Så idag va det till och med så att mattanten på jobb [Som jag för övrigt har en väldigt bra relation med] sa att jag va tvungen att sluta äta godis. Mycket (Läs: bara) för allt mitt utslag (finnar) i huvudet. Jag kan gå och inbilla mig att det kan ha med hormoner, B12 brist, rubningar, stress eller nått annat skit. Men innan jag ens börjar tänka på det så ska jag faktiskt tänkta på min kost. för nu börjar det gå över styr. i ca en 2månaders tid nu har jag ätit godis exakt varje jävla dag. o då får man inte glöma alla mina koppar varm oboy, mitt vita bröd, färdiga köttbullar o pulver mos.
 
Det jag ska vara väldigt taksam över är att så som jag ser ut nu. Är så jag ser ut när jag är så kallat "tjock". Som ni ser bilderna nedan, så är ju itne det fallet. O vem skulle inte vilja se ut så o ändå kunna äta vad man vill. Men en tjockis är vad jag är, inte utseende messigt utan inombords. Så här ser jag ut när jag är tjock. härlig förmåga va. att någon annan äter dåligt en vecka o gått upp 5 kg medans jag blir mer åt det "normala" hållet. när jag äter så fruktansvärt dåligt. (Härliget att kunna få skryta om nått här i livet)
 
Måset ju också säga att brevid ligger en ½l cola, ett uppätet choklad o marabo snöre (jordgubbs smak) Hur dum i huvudet får jag lov att vara. Jag ska leva med min kropp hela mitt liv. Hur kan jag låta mig göra så här mot mig själv. Jag ska inte säga att jag är något extra trött, mer kinkig o allt det där andra man blir av att va runt godis o dåliga vanor. jag har kanske inte riktigt kommit ditt än.
 
Men när jag va 10-12år gammal så gick det en reklam på TV. Det va kellog´s cornflakes reklam. Det va en gravid kvinna som sa att hon åt cornflages varje dag innan hon gick ut på powerwalks runda. hon hade en  vit öppen skjorta o env it tröja under. kommer ni ihåg? O då där i soffan så lovade jag faktiskt mig själv att aldrig bli o göra så här o att när jag blev gravid så skulle jag va o göra exakt samma sak. Inte för att detta har nått med att va gravid o göra. Mer bara att jag sviker ett av mina egna löften... JAg lova mig själv att va sund!
 
Så idag va det rätt lugnt på jobb så jag satt mig faktiskt ner och kolla upp ett nummer till en dietist. Nu får kräsna Maija faktiskt växa upp o ta tag i det.
 
Jag vill inte ha en fet själ...
Jag vill va sund, vältränad o fin fri.

Former...

tänkte jag skulle visa hur jag såg ut idag för att sen visa att jag fått lite former på sista tiden. fått (mer) höfter o liknande men sen när jag väl kollar tillbaka på äldre bilder när jag har exakt samma jeans på mig så ser jag exakt lika dan ut. hmm. Kan jag verkligen vara så förvirrad... [Dock har jag blivit lite för rund om kinderna]
 
så här såg jag ut idag...
 
För några veckor sedan
 
för ca 1½ år sedan
 
 
för ca 3 år sedan
 
för ca 4år sedan.
 
kanske inte de bästa bilderna o visa skillnad på. men jag tycker det är så stor skillnad när jag känner o ser mig i speglen men skillnaden verkar inte vara så stor på bilderna. Men jag har fått så mycket mer runda höfter, vill jag tycka i alla fall... Kan ju berätta med att jag försökte få på mig mina underbara o fina fornarina (stavas) byxor ifredags. Men jag hölt på att spräka skiten. de kom inte över rumpan,  utan att den hängde med. knappt upp på låren bara, helt galet. Så jag får nog tacka för tiden med dom byxorna...
 
08 köpte jag dom såg jag. va mina favvosar ett bra tag. samma som jackan o skrona jag har på dessa bilderna. Men men skorna jobba jag sönder, jackan la jag i en rosenbuske på fyllan o byxorna har krympt från mig ;P
 
men men life goes on !

Man glömmer!

Tittade på gammla bilder. tittar faktiskt på bilder rätt ofta nu. har så många bilder. o idag rätt som det så hittade jag en bild på mormor. Varje gång jag ser en bild av henne så stannar jag upp. Jag blir så förvånad. För jag glömer alltid att hon va sjuk. Jag har inte bilden av min mormor som sjuk. Fast att hon va sjuk i många år.Och jag vet ju att hon dog av sin sjukdom. alldelesför tidigt. min fina mormor.
 
 Det går fortfarande inte en dag utan att jag tänker på dig... <3
 

kom på det!

Jo just det. Jag är tydligen inne på fb igen. eller egentligen va det så att jag skulle logga in på spotyfi och samtidigt som jag gjorde det så fick jag ett mejl från fb "välkommen tillbaka till fb" så det va ju bara att acceptera. Men jag kommer försvinna där ifrån så fort jag vet hur man går in på spotyfi utan att gå via fb... Hoppas det är snart, men som ni kanske märkt så sitter jag inte allt för ofta vid datorn längre. Så allt har sin egna lilla takt.
 
Jag lever livet in real life istället för att leva det genom fb...

Jag har det så jävla bra!

Hjälp!

Ni som känner mig vet om hur mycket jag är emot denna soretens jacka egentligen. Men den skrek, hoppade o verkligen viftade på mig. Den är så otroligt snygg men jag vet inte om jag ska behålla den. Det är som den ser ut. Svin dyr. Jag har alltid velat ha en fin o ordentlig vintjerjacka o inte bara dessa tråkiga everestjackor som jag har tusen ut av. Jag älskar dom o dom är varma men de är ingen jätte grasiös jacka om man säger så. Så idag stod den där perfekta jackan framför mig. eller!?
 
Nu är frågan, behålla eller lämna tillbaka... Hjälp mig!
 
 
Ja, det är som det ser ut. Det är riktig päls! Vilket jag egentligen är emot.
Hur gör jag!?

Shopping!

Idag så bestämde jag mig för att skäma bort mig själv. Och det blev att verkligen skämma bort mig själv. Jag behövde verkligen det. Jag har tråkigt nog aldrig råd eller så känner jag mig bara dum att unna mig nått själv. Men idag så. Det är så mycket som börjat ta slut o allt tar ju tråkigt nog slut samtidigt, Ja ni vet smink o dyligt... Så jag stack in till Centrum för lite shopping...
 
två stickade tröjer från H&M.
 
påfyllnad av en del saker som tagit slut. nagellack, ögonbrynspenna, bodybutter, rouge och parfym  Parfymen luktar så Sjukt gott... mmmmm.
 
Såååååå jävla snygga, blommonlila skor...  åå kunde inte bli bättre!
Så detta blir min för tidiga julklapp till mig själv...
Efter dessa köp (o ett köp till) så begav jag mig hemåt då det va alldeles för tungt o dyrt o gå runder i vimlet.
Väldigt nöjd med mina små köp :)

27 Oktober

Jag har ju glömt berätta för er att jag varit hemma o sjuk Torsdag, Fredag så jag har bara legat hemma o tagit det lugnt. Så Fredag efter 16 så friskförklarade jag mig själv för att senare på kvällen gå ut o äta med Josefin. Vi gick till helens pub o bar. jätte god mat o mycket mat. herregud men jag åt upp allt, till o med grönsakera :) det blev en köttbit o klyftpotatis o cola att drika. Men efter maten tog jag mig faktiskt ett glas vin :) inget märkvärdigt... trodde jag skulle saknat det mycket mer. Efter det blev det vars en drink och vid halv 12 begav en trött maija o josefin hemåt. En helt perfekt kväll :)
 
 

Fira!

Idag ska det ut o firas. eller egentligen va det bestämt sedan innan att jag o josefin skulle ut o äta lite så här när det är lönehelg o allt. Men så fick jag reda på ett mycket efterlängtat besked. eller besked o besked. vet itne riktigt vad man ska kolla det. men nu ser det bara ljust ut. Känns som jag kan vända blad o blicka fram åt utan va orolig över hur jag ska klara mig för nu är det mycket säkrare o ser nått så mycket mer ljusrae ut än innan.
 
Hade faktiskt tänkt o ta ett glas idag. Men sen tänkte jag efter jag har ju sagtatt jag itne skulle dricka på hela oktober månad men det är ju så att jag började en vecka innan. så nu har jag faktiskt varit helt utan alkohol o cigg mer än en månad. Så jävla stolt över mig själv. o inte ens lite sugen eller frestad har jag varit. Men jag får se vilket beslut jag tar i kväll... Vilket som är det helt okej!
 
 
Nu ska jag börja göra vid mig för att sen bege mig mot Josefin :)

Hur gick det med lägenheten!?

Efter mycket tänkande, lyssnande, mummlande, räknande o grubblande så bestämmde jag mig faktiskt för att inte ta lägenheten. Den är stor o dyr. o när jag flyttade ifrån Landskrona så lovade jag mig själv att inte bo så stort igen för att jag trivss inte stort. jag vill ha det litet o mysigt :) SÅ jag får låta dena chansen gå o vänta på nästa helt enkelt :)

Packet på posten!

Äntligen. i Tisdags så fick jag äntligen napp på min kära vän jonas som fortfarande har min post hem till sig. så jag åkte hem till honom vi snackade av oss lite sen så stack jag o hämtade mitt packet. Väl hemma så rev jag upp det. o vad låg det i packetet då jo....
 
 
så i packetet låg det alltså ett packet o i det packetet låg det en jätte fin kofta som jag o mor tittade ut för ett tag sedan. ooo jag blev så glad, den r så skön o så fin. mmmm :) Jag har verkligen världens bästa mor <3
 
 
 
Så nöjd o så glad :)

Lägenhet!

Vet ni vad, jag ska gå o kolla på lägenhet i veckan o om jag vill ha den så får jag den. Härligt va. förstahandskontrakt, stor o dyr. men va fan. Det är ju Stockholm. Svårt att förstå eller sätta sig in i om man inte bor här uppe. Det går till på helt annat sätt än vad det gör nere i Skåne land.
 
men men fattar ni, jag. lägenhet. wiiee. Så fall blir jag ägare till lägenheten redan den första Dec.
SSSSSsssSSSsSSsåÅåÅÅåÅÅÅåÅåÅåååååå jävla nice :)
 
Längtar så efter att få:
inreda inreda inreda
 

Lego

oj oj oj, stackars jag. förre veckan fick jag en legobit i huvudet. ni vet en sån där med hjul på. en gul med röda små hjul. absolut inte hårt, inte så det ens kändes. men ändå, fick jag världens minsta o fjutigaste blåmärke. Att man ska var så könslig mot minsta lilla alltså...
 
Ser ni, den där lilla lilla priken åvanför läppen. haha snyggt...

16-22 Oktober

16de va en tisdag o jag kan inte komma ihåg vad jag gjort. förmodligen hängt på makidonkan en stund. Annars har det faktiskt inte hänt så mycket. mer än att jag fick ett sms av Jonas där han visade upp denna bilden:
 
 
Jag har alltså ett paket o hämta på posten o har fortfarande inte gjort det nu en vecka senare o jag är så nyfiken, vad kan det vara. Jag har en liten misstanke men man vet aldrig med min underbara mor <3 Det är hon som tydligen skickat iväg ett packet till mig, i smyg :P
Hoppas att det blir av i morgon.
 
helgen har varit lugn o väldigt mysig o har spenderat mycket av tiden ute på isen. Helt underbart att jobba med jessica som jag har fått göra nu i helgen :) wiee...
 
idag då. det är måndag den 22 Oktober. o jag är mer tankspridd o förvirrad än nånsin. eller igår va jag med lagom snurrig. stod utanför yterdörren o stirrade på mina nyklar som jag hölt i handen i säkert 5 minuter. efter jag stirrat på dom ett bra tag så kom tankar upp, vad gör jag med dessa, varför har jag dom i min hand, vilken av dom ska jag använda o vad fan håller jag på mig innan jag vaknade ur min koma. herregud. idag åkte jag för lång på väg hem från jobb när jag satt på tunnelbanan, hälde mjölken överallt förutom i glaset, när jag kommit innan för dörren o är änligen hemma så får jag sms från jessica "var är du". då jag svarar: "hemma, borde jag va nån annanstans?" o mycket riktigt jag skulle befunnit mig på isbanan för ha träning. men det hade jag missat helt. Men men sånt är livet, inte mycket att göra åt. men nu är jag tillbaka igen. imorgon är det nya tag :)
 
Tänkte faktiskt gå o lägg mig tidigt idag hoppas på 10. behöver sova lite, dock rätt mycket som jag behöver göra men får ta det imorgon :)

Alltså!

Ja ni får ursäkt mig. idag är det den 21 o jag har inte skrivit något vettigt sen den 15de alltså för 6 dagar sedan. Jag hade faktiskt tänkt att jag ska sätta mig ner i morgon och skriva lite om vad som hänt den senaste tiden. inte för det hänt något så där spec men ändå. Kul o få skriva av sig lite. Men nu ska jag faktiskt ta o krypa ner. Imorgon ska jag till doktorn innan jobb. En av anledningarna är min rygg som börjar ta riktigt kål på mig nu. Det är inget allvarligt, så stuff :)
 
Sov så gott!

Dagarna springer

Shit va dagarna bara springer iväg o nu ska jag sova så nu orkar jag minsann o dag inte skriva något mer... Men Jag hoppas ni sover så gott, så hörs vi snart igen :) puss o kram

15 Oktober - Alltså

ja man kan ju bli trött för mindre. Jag borde verkligen göra en massa pappersarbete o jag vet om att det bara tagit någa minuter att göra om jag bara satt igång. Men jag får fan itne tummen ur. jag satte mig här för mer än en timme sen för att fixa det, tror ni jag gjort något av det... Nej klart som fan heller att jag itne gjort. Har käst bloggar o lyssnat på musik. Att det ska vara så jävla svårt!
 
Jag kom hem från jobb. hmm jag har faktiskt ingen anning om vilken tid. 17.30 kanske? hade lagt fram köttfärs så gjorde mig spagetti o köttfärssås, blev även så sambon fick matlåda till imorgon :) Efter det gick jag in på mitt rum läste lite ur boken Läsa tankar o sen beslöt jag mig bara för att vila ögat. Vilket jag nu vet (och som jag vet annars också) va det dummaste jag kunde göra. så när jag vaknade igen vid halv 8 beslöt jag mig för att gå o lägga mig, men just då ringde josefin o pratade på, så det blev jag ju pigg av o bestämde att då kan jag lika bra o ringa jonas o snacka lite. så efter det va jag som gjord för en ny dag så gick ut o kollade tv "färjan" såg att folk från L-a va med. hmm. ja ibland undrar man alltså! efter det satte jag mig som sagt här, vid datorn. nu är klockan snart halv 11 o jag har inte gjort något vettigt idag. jo förutom att jobba... Attan. imorgon kanske?
 
Ny dag nya tag...

14 Oktober -Igår

Ja, vad gjorde jag igår. Jag gick upp runt 11 kolla lite tv. Mer eller mindre mös jag mest bara runder tills det va dags att sticka ut på isbanan. kl 16, va jag på isen. skulle träna tjejerna i steg o båge, sen va det fys o sen va det på isen igen. så blev mer eller mindre ett 3 timmars pass på tjejerna. de är jätte duktiga. dock har jag aldrig sett folk så rädda för att trilla. men det va man kanske, bara jag som glömt... så vid halv8-8 va jag hemma igen. åt lite tacos som sambon gjort o sen satte jag mig framför datorn.
 
det va den dagen det ;P

1år

Idag är det 366 dagar sedan jag flyttade till Stockholm. Förstår ni jag har alltså bott här nu i mer än ett år. Resan har varit lång o verkligen haft sina up and dips. Men nu äntligen känner jag mig hemma. Jag har flyttat runder mycket o haft det riktigt ostadigt i mellan åt, men nu äntligen börjar allt reda upp sig.... iiii LLööövvee iitttt!
 
Här kommer lite bilder på mig från det senaste året:
 
börjar med bilden från dagen jag åkte upp 13/10 -11
 
 
 
 
Så jag tror att alla bilder är mer eller mindre i rätt följd. vet int.e om jag skulle säga att det blivit så stor skillnad utseende mesigt förutom nu i slutet kankse då håret har ändrats. Det har ju vuxit en bra bitt, både blivit långt o mörkblont o så har jag ju prövat lugg igen. Ja vi får väl se hur långtid det tar innan mitt ljusa hår är tillbaka.
 
Men nog har jag blivet både äldre och klokare :)

06 - Om det här vore min sista dag!

Jag tyckte jag drog mig länge från att skriva om rubriken "vad är Kärlek". Men denna rubrik isar ännu mer i själen. I och med att det inte va så länge sedan folk haft i tanken att det kunnat förlora mig, att jag faktiskt varit närmre döden än va jag kan förstå o förreställa mig. Vilket jag tror att jag aldrig kommer förstå. Så att skriva om vad jag skulle gjort om detta va min sista dag känns helt fruktansvärt sjukt.
 
För om detta skulle varit min riktiga sista dag (som jag inte vetat om) så hade jag varit på väg upp till kungsbaka, om jag inte redan varit framme för att hälsa på en vän som jobbar där. Så om jag ska lyssnat på läkarna så hade det varit det jag gjort min sista dag!? (Har även tänkt på att trycket från min flygresa dagen innan måset ha gjort så att allt gått lite fortare och kanske också därför räddat mig?)
 
Om detta vore min sista dag så vill jag att alla ska veta hur oerhört tacksam o glad jag är som har de absolut bästa vänner, familj, släkt man kan ha. Jag är så otroligt glad att jag fått alla chanser man kan tänka sig. Ni mina vänner, familj och släkt har verkligen gjort så att jag är den jag är idag o klarat så otroligt mycket på grund av er. Jag skulle inte varit den jag är idag om ni inte format mig, hjälpt mig, stöttat mig, funnits där i vått o tor, genom eld och vatten. Jag ser allt och uppskattar det så otroligt mycket. Fast att jag kan vara väldigt dålig på att visa vad jag känner och tycker så vill jag ni ska förstå att utan er vore jag ingenting. Och jag är så stolt över vem jag är och vad jag åstakommit hittills. Ni är en del av mig och det kommer ni alltid att vara. Jag kan inte valt bättre familj och vänner. Jag är så stolt över er. Ni finns i mitt hjärta Nu, idag, för alltid. Tack för att ni valt mig! Jag älskar er <3
 
Om jag hade fått bestäma min sista dag (om man nu varit tvungen att ha en) så hade jag samlat er alla och bara njutit av de sista timmarna tillsammans. Vi hade pratat minnen, skrattat, förmodligen gråtiti, Ätiti gott (förmodligen från Rhodos pizzeria, saknar deras kebab) o bara umgåts tillsammans. För om det är nått som är viktigt så är det ju ni (vänner,familjen o släkten) och hade inte viljat ha nått annat i världen de dagen än det som är viktigast för mig, just Ni...
 
 
Sån tur va så är ju detta inte på riktigt. O jag ska ingenstans, men efter uppvaknadet i sommras så förstår man mycket mer vad som faktiskt är viktigt för en, vad som ska prioriteras o vad som ska ignoreras. Det låter kankse löjligt men jag ser o tänkte mycket mer annuerlunda nu än innan. Kopplar bort energitagare mycket lättare o låter små petitesser vara. Andas otroligt mycket lättare o renare luft idag...
 
Det som inte dödar en blir man starkera av!
 
 
 
 
PS: Therese Larsson. Om du bara vetat va du betyder för mig, det finns inga ord o till räkligt med meningar för att kunna berätta och förklara för dig. Du är den bästa o starkaste människa jag känner. Hade aldrig kunnat tänkta mig en dag utan dig, ett liv utan min andra halva, min Theläs... Jag kommer alltid att finnas där för dig <3
I will always love you.
 
Nu är vår tatuering mer än 1år gammal

13 Oktober - Lördag

Min underbara sambo va snäll o lånade ut bilen till mig så jag kunde köra till isbanan igår. det stod på GPSen att det skulle ta 27 minuter att åka ut till Salem från mig men jag åkte hemifrån 07.28 o befann mig på isbanan 07.44, så fel en GPS kan ha. Träningen gick jätte bra och tjejerna är så duktiga, och det är så kul att jobba med dom. Det får dom även höra vill jag lova er :)
 
Jag va hemma igen vid 10.30 o då ringde jag mamma en snabbis innan jag kröp ner till sängs för att sova en timme. Men Kl 14.00 vaknade jag igen. Eller rättaresagt tvingade jag mig upp igen. Hade tänkt att jag sulle använda lördagen till att plugga på Teamkåning o läsa lite bok, fixa med papper o allmäna saker som behövdes fixas. Men jag orkade bara inte så jag la mig ute i soffan o bara tog det lugnt. Jag va snäll o körde sambon o hennes vännina till en klassåterförening som de skulle på också. Jag behövde verkligen bara ta det lite lugnt o va helt för mig själv. Det kan vara så skönt ibland! Efter jag kollat klart på filmen "Dumpan" kl 00.nånting så gick jag o la mig :)
 
Vilken skön Lördag....

Malou

Rensade precis min mejl på väldigt gammla mejl o då hittade jag mejl från uppföddaren till Malou. sist Jag gjorde rensning så kommer jag ihåg att jag inte slängt mejlen på grund av att där fanns bilder på Malous päron. Det är ju väldigt många som tror att Malou är en blaning med foxterrier eller border terrier. Mycket för hennes vilda päls och den konstiga färgen på henne. Alltså att hon är mer svart än vit vilket jackrussel inte ska vara iallafall om man ska tävla med dom (minst 60% vita) o sen är Malou" broken" i pälsen vilket betyder att hon är lite strävhårig o lite släthårig.
 
Nu är dessa bilder väldigt små men ni ser nog vad Malou fått ifrån vem...
 
 
 
- Första bilden är Malous Pappa Lukas. Han är "broken" i pälsen.
- och andra bilden som ni nog kan gissa har vi Malous mamma Gunnel...
 
Tror även att det är lilla Malous som syns mest på bilden där. (sbarta klumpen i mitten)
och som jag berättat för många innan så va hon i en kull på sex valpar där tre valpar va vita o bruna som pappan o tre va svarta/vita/bruna som sin mor som va helt släthårig o väldigt svart jämfört med Malou som mer eller mindre är grå idag :P Malou har fått kroppen/färgen efter din mor o pälsen efter sin far.
Världens vakraste lilla valp vill jag lova :)
 
Saknar min lilla älskling <3
 
Måste ju också berätta att min lilla tjej blev hela 6år i september. Min lilla tjej börjar verkligen bli en riktig dam :)

12 Oktober

Gick tidigt från jobb, barnen gick hem så tidigt. Så efter jobb blev det att åka på liten utflykt. Efter en liten promenad o världens bergsklättring så befann jag mig högt ovanför havet men världens underbaraste utsikt. Ett riktigt o välbehövt avbrott i vardagen.
 
Stockholm är underbart...
 
 
När jag va nere på säker mark igen så blev det lite mat på makidonkan, aaaaa sjukt, måset sluta! väl hemma sen så blev det bara soffan. en så lugn o skön fredag!
 
 
 

11 Oktober

Torsdag började i panik 6.20 o bussen gick 0.29 men vist han man med bussen, om man vill så kan man... efter jobb va det att skynda vidare till isbanan 1½timmes resa hade jag som vanligt framför mig. i och med att torsdag betyder sopa till mat på jobb så fick jag gå upp o köra mig en pizza. så åt lite på lunchen o sen lite som färd kost :P såg nog inte riktigt klockt ut där jag kom gående med pizza i handen. Så ännu en sån där lång dag så där så min förvirring inte går att dölja... tappa ord, meningar, växla o slödra. men det kommer nog bli bra snart igen då allt är inne i rutin :)
 
så vid halv 8 va jag hemma, gjorde mig en macka o tog det lungt framför teven tills det va läggdags...
 
 
 
 
 

10 Oktober

Entrepinör andan har slått på igen o jag har en skit bra ide, och som vanligt det är när jag får nått sånt så är det min underbara storasyster jag vill prata med. Men hon svarar inte. hmm, konstigt. får väl försöka igen....
 
Annars idag då, ja inte hänt ett skit tror jag allt, behövade en sådan dag kände jag. så efter stängning på jobb åkte jag hem  satte mig i soffan krängde lite godis o sen stälde mig vid spisen. idag blev det riktig bodybuildings mat kändes det som, eller ja sånt man kan tänka sig att de äter som ett mellanmål innan de ska träna :P majs, äggröra o bacon. efter maten satte jag mig på mitt rum läst lite bloggar kollat lite youtube o nu skriver jag här. Om en stund blir det läggdags har öppning i morgon....
 
kul mat va ;)
 
 

9 oktober

oj vad jag försvann i tankarna här, skrev säkert rubriken för 10 minuter sedan.
 
haha nu gjorde jag det igen. ännu en runda på 5 minuter :P
 
Men går dagen va otroligt lång. jag kom upp o iväg till jobb, jag såg till så att jag fick slutat lite tidigare, Där va så lite barn så jag tog den friheten. så efter jag åkte jag och åt lite. Makidonkan. har tråkigt nog blivit alldeles för mycket av det nu. får se om det blir någon bättring ;P När jag kom hem där igrån hoppade jag direkt in i badet för att den göra vid mig o bege mig mot jessica. sen begav vi oss ut till rönne för ha möte med styrelsen i KKIS, jätte bra o positivt möte. Detta kommer bli super. så kl 11 va jag hemma igår kväll...
 
Hoppas ni hade en bra gårdag...

8 Oktober

Jobb
Tvätta
Tv/mat
Dator
Tele
Tele
Tele
Tele
Tele
Tele
Dator
 
Nästa är att sova!
 
 

Det gör ont så det isar...

Detta ständiga problem.
 
Skulle gå in för att betala Malous försäkring, tänkte att detta va nog en bra månad så jag kunde betala halva nu och betala halva nästa månad. Men när jag går in på min sida så ser jag att det ändas finns 384kr kvar på mitt konto. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ, fan att det aldrig ska reda sig! Tro nu inte att det är alla pengar jag har. Jag har så klart mina sparadepengar och jag har faktiskt lagt undan 1000kr som jag hade tänkt betala av till mamma om jag klarade mig utan dom denna månaden, men som ni märker så gör jag nog inte det va ;P sån tur va så har jag hela frysen full med mat säkert för 2månaders matintag o har betalat allt jag behöver denna månaden. Det är bara det att jag inte kan unna mig något nån gång. o det är så fruktansvärt tråkigt. Det är nog ända nackdelen med att bo i Sthlm. allt är dyrare o det händer nått jämt o ständigt så man spenderar atumatiskt mer.
 
Det är enormt jobbigt o stressande att alltid ligga bak eller att bara precis klara sig. o nästa månad vill jag inte ens tänka på. kommer bli ett rent helvete! det man inte dör av blir man starkare av.
 
Det löser sig det gör det alltid.
 
 

6-7 Oktober

Herregud va det går undan här. shit pomfritt...
 
Lördag:
Som sagt jag gick o la mig vid 23 i fredag för att i Lördags så skulle jag upp vid 06.45 för vid 07.15 kom Anders från KKIS o hämtade mig och körde mig till isbanan. De är så snälla o hämtar mig o kör mig, helt sjukt. de bor inte ens i närheten av mig. Men de underlättar nått otroligt för mig, ca 40-60 minuter om jag ska vara exakt :P Så 8-10 tränade jag tjejerna i team åkning. Det är så fruktansvärt kul o givande. Jag ska även se till att skaffa mig spotify nu så vi kan ha all musik på ett o samma ställe. Så vid 11 tiden va jag hemma igen somnade om en liten stund. såå skönt. Pratade en bra stund med mamma i telefon o sen fick för mig att ta en lång promenad på kungsholmen i 1½ timme. Vilket inte va jätte smart för idag har jag sån träningsvärk i vänstra benet (hade visat tjejerna tidigare på dagen hur man gjorde baklängessläpp på isen, inte bra att göra det ovältrnad kan jag berätta för er som inte vet) och det resulterar i att min vänstra knä vill böja sig hela tiden. jätte konstig difekt. men det knäet är ju inte helt hundra heller. HATAR att ha träningsvärk i benen, värsta stället som finns...
 
Så mellan 3-6 va jag iväg på promenad, o sen han jag inte ens komma innan för dörren här hemma då sambon sa: -Men perfekt, det är mat. så fick mig hemlagad mat. så gott! Efter det kastade jag mig framför tven kollade på "bridesmaid" har sett den innan, men vet inte vad det va med mig för satt o små fnittrade igenom hela filmen... vid 00 släkte jag lampan o sa godnatt...
 
 
Söndag:
Ännu en tidig morgon. vid 7.30 hämtade en av åkarna upp mig så va det dags för tävling. Singel. o jag skulle vara med som stöttande tränare, hoppas jag fick godkänt, tihi. vid 11 begav jag mig hemåt igen. tog mig hem kollektivt så vid 12 va jag hemma igen. kastade mig i soffan, åt lite nudelsoppa o somnade en snabbis för att sen 13.15 bli upphämtad av nästa åkare o åka till samma ishall för att stötta henne. (inte ishallen där vi åker i vanligafall) vid 16.30 va prisutdelningen klar o det va dags att snabbt bege sig till KKIS ishall för att själv ställa sig på skridskorna för att vara inhoppare som tränare för Konståkningstjejern. kom till isbanan 17.29 och träningen började 17.30. Så det va snabba ryck. 2 timmar senare så blev jag ännu en gång hemkörd. Så skönt o så underbart snällt av dom. Nu ligger jag här i sängen, för inte nog att jag varit igång från 7-20 så har jag nog leget inne med smygfeber så har knaprat piller o vitaminer hela dagen.
 
Så nu ligger jag här, ny badad o ner bäddad för att förhoppningsvis sova bort min lilla "sjuka" har inte tid o absolut inte råd att vara sjuk just nu... får lyssna på kroppen en annan dag.
 
Det har verkligen inte varit en lugn stund denna helgen, vilket jag älskar. Vet att det finns vissa där ute som vill påstå sig veta att jag inte alls är sån som har denna energin o är inte alls så här egentligen. men tror mer min familj känner igen denna Maija än den konstant trötta Maija. Nu ser jag att felet inte suttit hos mig. I´m back! 
 
Nej nu måset jag verkligen sova.
Hoppas er helg har varit lika händelserik som min varit.
puss o hej lever pastej

När man borde hoppa o studsa.

Har ju glömt att berätta att jag har fåttet ett härligt o efterlängtat besked. Men om jag ska vara ärlig så tror o litar jag inte på det. Men egentligen har jag ingen anledning att inte göra det så får intala mig själv att jag faktiskt nu mera är "frisk förklarad"... (inte för att jag varit sjuk)
 
 
 

5 Oktober

Hade stängning på jobb. En sån där dag som bara rulla på. Efter jobb så stack jag in till fridhemsplan för att hämta mina glasögon som jag tittat ut o beställt i Landskrona. så Mamma har fått skicka upp dom till mig :)
 
När jag satt på tunnelbanan ringde josefin så va bestämde en liten spontan fredags träff :) Så jag åkte och hämtade glasögonen o sen gick jag in om pizzerian och hämtade pizza som josefin hade beställt till oss. Så vi åt lite pizza snacka lite skit. ååå det är så härligt med lilla josefin. Hon är verkligen en av de bästa!  vid 21.37 för att va exakt så begav jag mig hemåt. Skulle upp tidigt dagen efter! vid 23 tiden hade jag krupit den o jag somnade som en stock. herre gud va trött man va...
 
När jag satt på tåget på väg till josefin så kunde jag faktiskt itne hålla mig så jag öppnade mitt lilla packet. tihi vist har man världens sötaste mor ;)
 
Ni får se ett normalt resultat en annan dag. jag gillar inte riktigt det oranga i glasögonen, men om jag ska vara ärlig så bryr jag mig inte särskillt mycket om det, för i helhet så gillar jag dom. liki, liki... :)
 

Titta mamma...

Dom är äntligen framme.
 
Och jag ser livet klarare än nånsin!
 
 
 

Drömtydning

Igår natt eller egentligen va det på morgonen precis innan jag skulle gå upp. Men i allafall så drömde jag om havet. Intt bara just så där lite snabbut utan precis allt om Havet.
 
Jag simma, åkte båt, Hoppade i, såg o kände. När jag vaknade och sen läste om lite vad allt betyde så blev jag så otroligt glad. Kanske tramsigt, men sant :)
 
-Jag drömde att jag o min familj åkte båt, en motorbå. Pappa körde, vi åkte i en slags kanal men han vågade aldrig riktigt åka ut ur kanalen. Jag blev mer o mer frustrerad o ville bara han skulle våga. Där va för mycket ivägen, folk som badade, andra båtar o massa annat, han va rädd att han skulle köra på grund eller skada båten. Men efter många om o men, äntlige, tillslut så klarade han det. Vi kom ur kanalen...
 
-Jag o Alexander (familjen Kjäll va mer eller mindre med i hela drömen från o till) satt på en brygga mitt ute i vattnet, en sån där gammal brygga, små pelare som sticker ner i vattnet o med endast två plannkor att gå på. Jag tror att jag inte riktigt ville hoppa i men till sist så. hoppa i o simade runder. det va inte alls så kallt som jag trott det skulle vara.
 
- Jag kommer ihåg att jag får rätt som det för mig att hoppa från en hamn jag va vid. jag stod en bra bitt ifrån vattnet och där jag stod såg det ut till att vara 2-4 meter ner i havet. Så jag tar sats o när jag tar avstampet för att hoppa så ser jag att det säkert är 12-16 meter ner o jätte nära kanten, jag kommer ihåg att jag tänker: -oj vad nära o långt ner, detta kommer inte gå bra. och Jo men det klarar jag... Det va en riktigt obehaglig känsla att ta klivet ut o märka hur långt jag skulle falla innan jag skulle nå vattnet. i drömmen kan jag inte komma ihåg själva dyket men jag kommer ihåg att det gick bra :)
 
Så, som sagt mycket vatten drömmar, iallafall fallen så va vattnet stilla o klart så som ett svenskt vatten är. om det va grunt så såg man botten om det va djupt så va vattnet mörk blått...
 
 får du tur.
Simma: Om du simmar i din dröm får du tur.
Båt: En dröm om att du åker båt på klara stilla vatten är ett gott tecken. Det förebådar lycka, framgång och tur. Men om båten kantrar betyder det motsatsen. Båten kan också symbolisera din själkänsla, destu större båt - desto bättre självkänsla.
Hoppa: Om du hoppar i en dröm ska du tolka det som att du klarar alla hinder och svårigheter bara du lägger manken till och kämpar.
Havet: Drömmar om ett lugnt, blått och vindsträckt hav symboliserar frid, glädje och möjlighet att förverkliga sina inersta drömmar.
 
Hoppas det är så som drömtydningen säger. Hade varit så underbart.
Låt det få vara min tur nu...
 

4 Oktober

ooooo herregud. Jag gör absolut inget annat än flänger runder. från jobb till isbanan tar det 1½ timme. saltsjöbanan, tunnelbana, pendel, buss måset jag ta för att komma till till isen. Så ringde till mor på min rast o sa att jag måset absolut ha en bil nu. Detta funkar inte. Så idag hade jag mitt första träningspass med tjerna, riktigt trevliga tjejer och gud så härligt det är att vara igång igen. wiieeee. Nu ska jag bara lära mig allt igen, lagar regler, namn på steg o konster. Ja mycket att stå i men det ska bli kul. Fick även reda på att de är bara elva i laget o man måset vara tolv för att tävla. alltså så blir det ingen tävling i år ialla fall. så som det ser ut nu :)
 
Så som ni kankse märker sitter jag inte vid datorn varje dag längre. Har inte tiden o absolut inte lusten. Den kallar inte så mycket längre.
 
o idag va det ännu en gång dags för fotografering på jobb, denna gången med alla barnen. SOm man kan om man vill ;P
 
Klockan är 20.08 o vill bara gå o lägga mig, inte är jag trött. men låt det bli helg :)

3 Oktober

- Jobb tog tåget där ifrån 17.42
- In till stan lämna mitt internet som jonas ska låna ett tag, jag har annat :) (av med en kostnad)
- hemma vid 19.40.
- direkt in i badet o sen gjorde det vardagliga med håret, tar sin lilla stund...
- dök ner i soffan ute i storarummet med sambon för att prata i två minuter.
- 20.45 stack ut för att äta
- hemma vid 22.30
- 23.00 Bums i säng.
 
Lång o hektisk dag. Jobb va riktigt hemsk med. shit alltså. ungar ;P
 
 

2 Oktober

Oj vilken dag.
Jobbade 8 till halv 5. På jobb såg jag till att skolsköterskan fixade så hon tog B12 sprutan på mig. Varför har jag inte tänkt på det innan för!? Sen efter jobb så gick jag in om vaccin kliniken o såg till o fick påfyllning av TBE och hepatit A & B. så nu behöver jag inte tänka på det på ett tag, eller till maj, juni i alla fall :) så tre sprutor på en dag, hur tänker man :p Men jag hoppas kroppen ska ta det bra :) Efter det gick jag lite runder vid Götgatan o kolla lite affärer (köpte inget, no many] sen vid sex tiden begav jag mig bort till ida o josefin. Det va ida o Carin som va hemma o fixade med mat o hade sig, satte mig ner o pratade lite med dom. så skönt o träffa dom va mer än 1 månad sedan sist. Senare trilla jonas in o Josefin en stund efter det. Jag han dock inte äta då jag hade dubbelbokat mig så vid halv 8 så begav jag mig till jessica för lite allmänt snack o mycket is snack... härligt o bara ha is i huvudet igen. is is is... mMMmmMMMM <3 så nu är jag hemma, kvart i 11 o jag måset verkligen krypa ner, tur man har stänging imorgon!
 
Full rulle är det som gäller,  Kan inte komma ihåg sist jag haft detta temput som jag haft uppe nu den senaste tiden. Nu snackar vi alltså år som gått. Mitt lilla knep som är det ända jag kan komma på som jag gör annerlunda än innan är att jag inte "sätter" mig. Försöker ha ett jämt tempu under hela dagen... Jag har ett jäkla högt tempu vilket jag måset vara lite försktig med men jag är verkligen aldrig trött, ingen soffpotatis alls. Trivss så jädrans bra alltså :)
 
Här har vi ju tjejerna, gammal bild från i maj då ida fyllde år.
Ida, josefin, Jag (Linda som itne va med idag) o Carin.
Mina mysiga tjejer <3

Herregud!

vet ni vad!
 
Var förbi Jessica en runda och kollade över schemat till isbanan. Så vi snackade lite om det och kommer in på vad jag ska göra på träningen på torsdag. Då jag bara hade tänkte kolla igenom deras program o ser var de står o osv. Men då säger jessica: -Men de har inget program...
 
Va! Alltså så ska jag fixa musik och göra ett program som kan bli lagom skapligt till den 1 December då de ska TÄVLA... Hur tusan ska detta gå ;P
 
Teamåking (ett lag i Finland) [Sverige har väldigt få Teamåkningsklubbar men dock världens bästa lag]

1 Oktober

Va uppe i tid för en gång skull, härligt. jobb gick lagom fort o lugnt lite barn idag. När jag kom hem lagade jag mig motatismos o fisk. äter ehla tiden, jävla socker beroende... måset bli av med det alltså. efter maten så krängde jag popcorn o tittad X faktor med sambon sen kröp jag in på mitt rum. snackade lite med Jonas o efter det ringde jag sofie o elinore.
 
Hmm, står in för ett litet dilema, något som jag inte alls kan nått om egentligen. Något jag vet Malou kan o ser mycket mer än mig o vägarar o berätta för mig för att hon vet om att jag inte vill se o höra. Saker jag tatt avstånd från. Ska jag börja tänka i de banorna igen...Eller ska jag bara låta det va, men lite nyfiken blir man. Får se vad systrarna säger o kommer fram till, jag vet om att de kan sånt här mycket mer än jag, Jag har bättre känsla för att känna om något ska hända, när det ska hända. Men vi får se. Förstår att ni inte förstår ett skit va jag pratar om men mina systrar förstår och min familj om de tänker till ;P
 
Så inte mycket nytt som händer idag heller alltså ;) imorgon ha jag blivit bjuden på middagsbjudningar, jag får se hur jag ska få ihoppa det :)
 
Sov gott mina sköna hönor....
 
 
 
 

RSS 2.0